- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
Yarın başlayalım mı o halde?
yarın zaman olmayabilir kuzum benim ama hafta sonu yapabilirim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın başlayalım mı o halde?
Tamam o halde ben yarın yapayım sen haftasonu yap. Beni çılgın bir haftasonu bekler zirayarın zaman olmayabilir kuzum benim ama hafta sonu yapabilirim sanırım
Tamam o halde ben yarın yapayım sen haftasonu yap. Beni çılgın bir haftasonu bekler zira
Ooo yeeahhtamam bildirimleri unutmayalım CrAzYgİRl
Peki sıklastiriyor mu canimNorwegian'da zaten cevap verir ama saçımı gerçekten uzatan tek kür bu oldu 3.5 cm kadar uzattı bir anda.Normalde ayda 1.5- 1.75 cm gibi uzar saçlarım.
Peki sıklastiriyor mu canim
Tamam o halde ben yarın yapayım sen haftasonu yap. Beni çılgın bir haftasonu bekler zira
Haydi bakalım o halde yarın akşam sende haber ver.süper oldu sizinde başlamaniz yoldaş oluruz
bende yarın başlamayı düşünüyorum.
2 kez yaptım canım yalnız senin dediğin gibi oldu bendede bir değişik moda geçti saçlar yapıncaOoo yeeahh
Yarın yaptıktan sonra yazarım kuzum.
Bu arada sen biolustreyi yaptın mı yeniden?
kuzum senin albümün gözükmüyor bende diğer arkadaşlarda görmüyorEsas amaç uzatma ama saç köklerini uyardığı için tembelleşmiş saç köklerinin yeniden faaliyete geçmesini sağlayıp bir miktar yeni saç çıkmasını sağlıyor %5 diyelim. Yinede amacın uzatmak değil gürleştirmekse kesinlikle sığır iliği derim. Kişisel albümümde sığır iliği öncesi sonrası fotoğrafım var, aradaki fark anlaşılıyor.
Evet ben de goremiyirumkuzum senin albümün gözükmüyor bende diğer arkadaşlarda görmüyor
2 kez yaptım canım yalnız senin dediğin gibi oldu bendede bir değişik moda geçti saçlar yapınca
bir yerde hata mı yaptım bilemedim
kuzum senin albümün gözükmüyor bende diğer arkadaşlarda görmüyor
2 album var diyor ama tıklayınca bişi açılmıyor. 2 kere yaptım dediğiniz sığır iliği maskesi mi? ben de iki kez yaptım 1,5 haftadır.Nasıl kullanacağımızı çözemedik kısaca
Ayarlara bakayım, belki herkese kapalıdır.
2 album var diyor ama tıklayınca bişi açılmıyor. 2 kere yaptım dediğiniz sığır iliği maskesi mi? ben de iki kez yaptım 1,5 haftadır.
2 album var diyor ama tıklayınca bişi açılmıyor. 2 kere yaptım dediğiniz sığır iliği maskesi mi? ben de iki kez yaptım 1,5 haftadır.
Nasıl kullanacağımızı çözemedik kısaca
Ayarlara bakayım, belki herkese kapalıdır.
Etiketledim ama yine olmadı herhaldeevet su an baktım hiç albüm falan yok sende
bir de profil ayarları var ya sanırım ordan kapalı çözemedim canım neyse :) göremicez o güzelim saçlarıEtiketledim ama yine olmadı herhalde
Sorun bende değil, bütün ayarlar açık ama albüm eski, forum sistemi değişince demek ki böyle oldu...
bir de profil ayarları var ya sanırım ordan kapalı çözemedim canım neyse :) göremicez o güzelim saçları