Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

tatlım vakit olmuyor ki vakit bulduğumda da nefes alıyorum nette sörff yapıyorum hehe
işleyen demir pas tutmaz diyelim avunalım
Hiç yoktan iyi tabii...
Seni görünce aklıma geldi, seni aramam lazımdı benim geçen hafta hahahahahaahah, nezaketinden hatırlatmadın tabii değil mi

Selamlar şimdi hangi tarif doğru olan acaba ? birde yağ bakımlarıız nasıl benim bu saçlarım uzamıyor artık ne gerekiyorsa yapıcam yoksa kökten kesicem vallahi

saçında gürleşme etkisini de görenler varmı acaba?
canım uzatma etkisi var daha çok

Selamlar şimdi hangi tarif doğru olan acaba ? birde yağ bakımlarıız nasıl benim bu saçlarım uzamıyor artık ne gerekiyorsa yapıcam yoksa kökten kesicem vallahi

merhaba canım bu tarifi burda birkaç arkadaş denedik ve sonuç net
kesin uzatıyor
bakım olarak badem yağı, argan yağı hint yağı vs karışımı oda yok ısıtılmış zeytinyağı ( kaynar değil azcık ısınmış dikkat) kullanabilirsin
saçlarını boneleyip sera etkisi yöntemiyle her tür bakım daha etkili olur
hindistan cevizi yağıda kullanan ve memnun olanlar var

ben hindistan cevizi yağı ve shea yağını benmari üsülü eritip hafta da bir sürüyorum streçleyip sabaha kadar öle uyuyorum dökülmesi filan yok ama uzamıyor bir türlü röfleli ve haliyle yıprandı şimdi yarım ay çıtçıt saç yaptırıp omuzalara kadar kestiricem ama hızlı ve sağlıklı uzamalarını istiyorum.Hardal maskesinin tam tarifi nasıl mayonez konuluyormu ?

hayır tatlım mayonez yok ilk sayfada hazırlanışını yazdım hatta sonra kendim hazırladığımda var ilerleyen sayfalarda

hayır tatlım mayonez yok ilk sayfada hazırlanışını yazdım hatta sonra kendim hazırladığımda var ilerleyen sayfalarda

bu geçen seneden bir resim sonra bir gece tutup kendim açık kumal yapıcam derken birde yıkadımki saç simsiyah olmuş bir senedir yavaş yavaş açtık şimdi yine röfleli bu sarı saça yakın ama eski saçlarımdan eser yok tabi çok döküldü bi ara artık yanmış yıpranmış saça alışığım yıllardır röfle yaptırdığım için ama saçım kedi kuyruğu kadar bişe kaldı ne yapsam düzelmiyor dökülmesi durdu Allahtan şimdi kestirip sağlıklı bi şekilde uzatmam gerek .Eşim de uzun saç seviyor dün kuaförüme gittim söyle ona çok kesmesin sakın diye beni tembihliyor bide saç yaptırcam başka çare yok şimdilik

Eklentiler

• DSC02883.JPG
    93 KB · Görüntüleme: 165
aman resimde ofisten bir arkadaşım da var kusura bakmayın kızlar tek bu sarı saçlı halimin resmini bulamadım valla :) hep yanım da birileri anlatmak istediğim o kadar sarı saçlı halim de bile saçım vardı benim ya parlıyordu bide sağlıklı olduğu resimden bile belli şimdi böle kafamda bi ölü var sanki kökten erkek saçı gibi kestiresim geliyo iki de bir noldu benim saçıma anlamadım gitti

ben toz hardal aldım ama siyahlı sizin gbi sapsarı değil ve ayrıca tattığım zaman ağzımı yaktı acılı bir şey aca bu benimki hardal değilmi ya adam ısrar etti harda tozu bu diye bende dayanamadım aldım

N o r w e g i a n konuyu açalı bi seneyi geçmiş uzatabildin mi peki,öncesi sonrası fotoğrafın var mı ya da sadece şimdiki hali de olur

ilk uygulamamı cuma akşamı aptım her cuma bu maskeyi yapıcam artık ama 14 uygulama yapıp ne kadar ara vermemiz gerekiyor ya da ara veriyormuyuz tam emin olamadım da

dilim yandı resmen acıyı seven bırıyım aslında iyi ozamn hardalsa sevdm dun uyguladım çünkü :)

ilk uygulamamı cuma akşamı aptım her cuma bu maskeyi yapıcam artık ama 14 uygulama yapıp ne kadar ara vermemiz gerekiyor ya da ara veriyormuyuz tam emin olamadım da

Biz yanılmıyorsam 8 hafta uyguladık. Bence sende 8 hafta uygula 21 gün ara ver.

dilim yandı resmen acıyı seven bırıyım aslında iyi ozamn hardalsa sevdm dun uyguladım çünkü :)

Geçmiş sayfalarda sanırım ev yapımı hardal tarifi de eklemiştim, seviyorsan muhakkak dene

Bu arada norwegian kuzum neredesin, az daha konuna cevap yazmazsan kızlar kazan kaldıracak.

kesinlikle denemelisin canım
ayrıca çok güzelmişşsin

acı olur evet canım doğru tespit

ben bir bakıyım sayfalara sac uzatmak denildiginde kalbim hızlanıyor

bak kuzum ben sonucu gördün
Biz daha önce sinameki falan denedik ama sonuç alamadık. Sonra hardalı deneyelim dedik ve bir baktık uzuyor. Tek sorun tembellik ve vakit darlığı... Devam etsek kimbilir neler olacaktı... Bencede bak
evettt evettt gördük ama bıraktım yine baslayasım var gibi

hahahaha canım bildirim gelmiyor ki arada bakıyorum kimse yazmamış
unutuyorum

canım kılıçbalığı arkadaşımın dediği gibi 8 hafta yap bırak sonra yine baslarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…