Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

uzadı canım saçım albümde vardı ama eski yeni hali yok :KK43:
seni izleyeyim bir bak albümden
Canımm çok güzelmiş saçların kesmedin inşallah daha da uzamıştır. benim saçlarımda ton olarak seninkiyle aynı gibi altın saırısı,dipleri koyu sanırım senin hangi renk kullanıyosun bende koyu yapmak istiyorum diplerini

Canımm çok güzelmiş saçların kesmedin inşallah daha da uzamıştır. benim saçlarımda ton olarak seninkiyle aynı gibi altın saırısı,dipleri koyu sanırım senin hangi renk kullanıyosun bende koyu yapmak istiyorum diplerini
canım saçlarımı boyamıyorum ben saçlarım dipleri koyu kumral kendi dipi aşağı doğru güneşten vs açılan yapısı var bir ara hafif papatya kullanmıştım ondan böyle açıldı ama ışıktan dolayı daha da açık çıkmış tatlım

ben dipleride açık olsun isterdim ama boya derdi var dip vs

canım saçlarımı boyamıyorum ben saçlarım dipleri koyu kumral kendi dipi aşağı doğru güneşten vs açılan yapısı var bir ara hafif papatya kullanmıştım ondan böyle açıldı ama ışıktan dolayı daha da açık çıkmış tatlım

ben dipleride açık olsun isterdim ama boya derdi var dip vs
Aynen ya açık renkte dip boyası derdi,bir de boya solması berbat durum,biraz daha uzarsa ombre olur canım bozma saçının rengini açık renk hoş olmuş :)

Üşenmeden 28. sayfaya kadar geldim yarısını sonra okurum artık :)
Çok heyecanlandım kesinlikle deneyeceğim doğuma kadar uzar belkim inşallah :KK70:

YİNE HATİM İNDİRDİM :)))9) ah bu huyum... ille tüm sayfaları okucam kaçırdığım yer olmasın diye bende denicem zaten yığınla bakım yapıyorum sinameki yaptım eşim bemiks kokusu yüzünden nerdeyse benimle yatmayacak seviyeye geldi onu bıraktım zaten sürekli sıcak yağ bakımları yapıyorum 1 aya yaklaşıkta hande polatın saç bakım yağını kendim hazırladım onu uyguluyorum birde bunu deniym

çok teşe
kesinlikle denemelisin canım
ayrıca çok güzelmişşsin

acı olur evet canım doğru tespit

bak kuzum ben sonucu gördün

evettt evettt gördük ama bıraktım yine baslayasım var gibi :KK70:

hahahaha canım bildirim gelmiyor ki arada bakıyorum kimse yazmamış
unutuyorum
:KK70:

bide yazabilsem çok teşekkür ederim Norwegian ama şu saçlarım yüzünden kendimi güzel hissetmiyorum vallahi bide uzun süre cilt sorunumla uğraştım onu da saolsun kılıçbalığı çözdü :) tca konusunda başını yiyen benim :) yani tüm bayanlar bakım filan yapıyor evet ama ben takıntılı derecede mükemmelliyetçi bir uyuzum kimsenin beni beğenmesini filan dinlemiyorum ben aynada kendimi beğenmediysem olay bitmişir bu maskeyi her cuma yapıcam bu 3.cü uyulamam olucak şimdilik saçlarımda parıltı oldu sağlıklı görünüyorlar ama diplerime bu karışımı saç uçlarımada benmai usulü ısttığım zeytinyağını sürüyorum inşallah uzıycaklar inşallahhh

bide yazabilsem çok teşekkür ederim Norwegian ama şu saçlarım yüzünden kendimi güzel hissetmiyorum vallahi bide uzun süre cilt sorunumla uğraştım onu da saolsun kılıçbalığı çözdü :) tca konusunda başını yiyen benim :) yani tüm bayanlar bakım filan yapıyor evet ama ben takıntılı derecede mükemmelliyetçi bir uyuzum kimsenin beni beğenmesini filan dinlemiyorum ben aynada kendimi beğenmediysem olay bitmişir bu maskeyi her cuma yapıcam bu 3.cü uyulamam olucak şimdilik saçlarımda parıltı oldu sağlıklı görünüyorlar ama diplerime bu karışımı saç uçlarımada benmai usulü ısttığım zeytinyağını sürüyorum inşallah uzıycaklar inşallahhh

Cildin düzeldi mi nihayet? Çok sevindim...

Cildin düzeldi mi nihayet? Çok sevindim...

2 uygulama yapabildim bu ayda yapayım diyorum ama güneşe maruz kalırmıyım bilemedim tca için ama daha iyi şuan cildim haftada iki kere yaptığım maskeler var buz sürüyorum mümkün oldukça fondoten kullanmıyorum artık :) bu bile benim için süper yani teşekkür ediyorum tekrar bu arada saçımda uzama varmı pek anlıyamıyorum ama parlıyor resmen dolgunlaştı devam edicem tabiki :)

2 uygulama yapabildim bu ayda yapayım diyorum ama güneşe maruz kalırmıyım bilemedim tca için ama daha iyi şuan cildim haftada iki kere yaptığım maskeler var buz sürüyorum mümkün oldukça fondoten kullanmıyorum artık :) bu bile benim için süper yani teşekkür ediyorum tekrar bu arada saçımda uzama varmı pek anlıyamıyorum ama parlıyor resmen dolgunlaştı devam edicem tabiki :)
Güzel haberler bunlar. Mevsim itibari ile yeniden uygulama yapabilirsin ama koruyucu kullanmaya başla derim.Saç içinse biraz zaman ver...

şifa olsun canım cilt için tca mı uyguladın
KilicBaligi KilicBaligi her derde devadır canım benim

şifa olsun canım cilt için tca mı uyguladın
KilicBaligi KilicBaligi her derde devadır canım benim

teşekkür ederim evet cildim için yüzümdeki gözenekleri takıyordum kafama baya düzeldiler geçen sene de yapmıştım ama orjinal tca olmadığından pek işe yaramamıştı saolsun KilicBaligi KilicBaligi sayesinde orjinalini buldum :)

teşekkür ederim evet cildim için yüzümdeki gözenekleri takıyordum kafama baya düzeldiler geçen sene de yapmıştım ama orjinal tca olmadığından pek işe yaramamıştı saolsun KilicBaligi KilicBaligi sayesinde orjinalini buldum :)

kilicim bulur insanın içi dışı her yanı mı güzel olur işte örneği :KK66: :KK60:

sevindim canım nazar değmesin cildine:KK60:

Eh böyle şeyler Kimya şirketlerinden alınır değil mi ama :KK52:
aynen öyle aslında çok araştırıp öyle yaparım her işimi ama geçen sene evlilik telaşı işlerimin yoğunluğu filan kafa bi dünya olunca malesef pek iyi olmadı sonuçları tca deneyiminin geçen sene bu senede ancak kendime geliyorum gerçi ne zormuş evli olunca da bakım olayları :) yüzüne ne sürdün ? niye sürdün ? bi dahamı yapcaksın ? ailemleyken de erkek kardeşim gülüp gülüp sinirimi bozardı ama koca başka malesef :) sanırım daha pek rahat değilim maskeleri gizli gizli yapıyorum :)

X