- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
tamam canım bakıcam bloğa tavsiyelerini bekliyorum takipteyim.
bende uzama oldu arkadaşlar ama iyi bakım şart yoksa uçlar kırılıp dökülüo uzadığınıda anlamıyorsunuz...
Eki Görüntüle 1096818
Fotoğrafların çekim hizası ve mesafesi farklı o yüzden birebir oturttum. Yakından uzama az gibi görünsede bütününe bakıldığında bariz anlaşılıyor ve oranladığımda 2-2.5 cm gibi çıkıyor... Fotoğrafların orjinali olsa doğru düzgün yapabilirdim tabii hali hazırda oynanmış foto ile bu kadar haha
Kılıçbalığı ne kadar zamanda kaç kullanımda bu kadar uzadı sorabilir miyim? :)
Yorumları okudum kafama yattı gittim üşenmeden aktara aldım yapcam şimdi maskeyi. Bu da uzatmazsa yapılcak bişey yok diyeeğim kaynak yaptıracağım artık son çare..
Başka hangi kürleri denedin birde vitamin eksikliği vs var mı tahlil yaptırdın mı?
Canım kan değerlerim yerindeymiş bu hafta yaptırdım test. Vitamin demir eksikliği görünmüyor. Sadece uzamıyor, yahut uzasa bile uçardan kırılıyor bana uzamıyor gibi geliyor ikisinden biri..Başka hangi kürleri denedin birde vitamin eksikliği vs var mı tahlil yaptırdın mı?
Canım kan değerlerim yerindeymiş bu hafta yaptırdım test. Vitamin demir eksikliği görünmüyor. Sadece uzamıyor, yahut uzasa bile uçardan kırılıyor bana uzamıyor gibi geliyor ikisinden biri..
Marketten aldığım normal nemlendiricili şampuanın içine birkaç çeşit yağ koyuyorum.Bir arkadaşım saçın mı uzamış senin dedi bugün mutlu oldum :)Uçlardan kopup dökülüyorsa uzuyor gibi görünmez, nemsizlikten oluyor bunların hepsiMarket ürünleri de maalesef bir işe yaramıyor
Marketten aldığım normal nemlendiricili şampuanın içine birkaç çeşit yağ koyuyorum.Bir arkadaşım saçın mı uzamış senin dedi bugün mutlu oldum :)
kılıçbalığı bana da şampuan önerirmisin ...fiyat önemli değil
Fiyat önemli değilse şu sıra kullandığım Organic Power Build şampuan şiddetle tavsiyemdir. Denemek için 250 ml al, boyutuna bakıp aldanma çok az kullanılıyor ve bu yüzden uzun süre gider.Yanındada yapılandırıcı bakım maskesini alırsan çift katlı ekmek kadayıfı olur.
Bir iki güne kadar blogdada(imzamda adresi yazıyor blogdaki görsellere bakabilirsin) power build serisine ait görüşümü paylaşacağım ben çok memnun kaldım. Sülfat,paraben,alerjen vs içermiyor ve adı gibi organik :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=429429&page=99
burada da paylaşmıştım seri hakkında ufak bir bilgi...
teşekkür ederim her saç tipine gidder dimi
Her türlü gideri var dermişim
Evet canım tüm saçlar için uygun...
tamam cok teşekkür
Kullandığında yorumlarını yaz muhakkak çünkü herkes şampuan arayışında ben kurban olarak hepsini deniyorum ama farklı görüşlerde gerek...
Kullandığında yorumlarını yaz muhakkak çünkü herkes şampuan arayışında ben kurban olarak hepsini deniyorum ama farklı görüşlerde gerek...