Canım bende yağ içeren bakımlardan sonuç alanlardanım ve işin ilginç tarafı yağlı bakım yaptıkça sebum salgısı düzene giriyor gibi.
Hindistan cevizi yağını ve zeytinyağını bence ayrı ayrı kullan ben karışık yağ bakımı yaptığımda karma yağı diplere sürüyorum, boylara ise ya sade zeytinyağı ya sade hindistan cevizi yağı sürüyorum ama ikisini beraber kullanmıyorum bu yüzden bence sende dönüşümlü olarak bir komple zeytinyağı, bir komple hindistan cevizi yağı sür. Ayrıca saçın için kullanacağın yağı bir kap yada sprey şişesine ayır içine eczaneden alacağın evigen e vitamini ampulünden ekle 1 adet daha iyi bir etki sağlıyor. Bekleme süresi sana bağlı en az 2 saat en fazla bir gece kalsın.
Hardal maskesinin birde toz tarçın ile yapılan versiyonu var istersen bulabilirsen onu dene.
Maya içme konusu ise gereksiz boş yere ekstra kalori alma, ha kilo almak istiyorsan iç tabii ama tavsiye etmem hele ki bu sıcaklarda uzak dur
Sürme meselesi ise olabilir. Ben yaş mayayı sütle eritip cildime sürerim ayda bir, çok iyi bakım yapıyor toz maya ile saça uygulama yapılabilir ama bunu da bence ayda 1 ek bakım olarak yap...