- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Gülme kız yalan mı yani
ok yazarım mutlaka...
Tamamdır canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok yazarım mutlaka...
Gülme kız yalan mı yani
Tamamdır canım...
ben senin bakım malzemelerini görmek istedim kim bilir ne kadar çoktur..küçük bir servet değerinde
Kullanmadığım ürünleri evde tutmam kuzum,sandığının aksine fazla ürünüm yok az ama özdür dolabımdakiler...
canım saçhanede organic şampuanın küçük boyu tükkendi
birde ordaki boyalar oksidansız satılıyor dimi...
Şaka yapıyorsun değil mi tükendi derken haydaaaa
Saçların yağlıysa status quo serisi dengeleyici şampuan
Saçların Nemsiz ise aqua boost serisi nemlendirici şampuan da tercih edebilirsin ben tüm serilerini denedim...
Oksidanı yanında satın alıyorsun canım Organic Colour Systems ** Volüm Aktivatör... şeklinde satılıyor 200 ml 7 lira gibi bir şeydi...
status quo alıcaktım şampuan olarak ...kredi kartı sorun çıkardı..
telde kart bilgilerini giriyorum kart numarası otomatik olarak silinıyor siparişi tamamla ya basınca
saatlerce uğraştım olmasa artık pc den yaparım bi ara..
Peki fiyatı uygun olan şampuanlardan ne önerirsin?Fiyat önemli değilse şu sıra kullandığım Organic Power Build şampuan şiddetle tavsiyemdir. Denemek için 250 ml al, boyutuna bakıp aldanma çok az kullanılıyor ve bu yüzden uzun süre gider.Yanındada yapılandırıcı bakım maskesini alırsan çift katlı ekmek kadayıfı olur.
Bir iki güne kadar blogdada(imzamda adresi yazıyor blogdaki görsellere bakabilirsin) power build serisine ait görüşümü paylaşacağım ben çok memnun kaldım. Sülfat,paraben,alerjen vs içermiyor ve adı gibi organik :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=429429&page=99
burada da paylaşmıştım seri hakkında ufak bir bilgi...
Bazı durumlarda telden olmuyor hatta bazı sitelerde firefox ile bile alışveriş yapamadığım olmuştur... Canım şampuanın yanında imkanın varsa bence power build saç maskesini de al çok çok beğeneceksin.
Peki fiyatı uygun olan şampuanlardan ne önerirsin?
build maskeyi alıcam zaten keşke şampuana yetişseydim
umarım en yakın zamanda getirirler..
Hiç üşenmeden tüm yorumları okudum ve ben de hardal maskesi yapmaya karar verdim . öncelikle hiç üşenmeden bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Her yapışımda dualarimda olucaksınız :)
Yaklaşık 8 haftadır sinemaki kürü uygulamış biri olarak artık yeni şeylere yönelme vaktimin geldiğini düşündüm. Çünkü çok önceden bu kuru denedigimde jaftada bir parmak uzayan saçlarım olmuştu fakat şimdi yarım parmak bile ya uzadı ya uzamadi. .. ve bundan bi on gün öncesinde iki gün üstüste açıcı kullanıldığında dolayı , hiç kırık olmayan saçım kırıklarla doldu. Üstelik banyoda tarak içinde kayıp giderken şimdi neredeyse tarama işlemi yikanma vaktini aştı .. bu yüzden sinemakiyi bırakıp hem daha farklı bakımlar yapıp hem de uzatmaya devam etmek istiyorum ve bugün aktara gidip hardal otu tozu istediğimi söyledim bana böyle bişey verdi siyah. Evde robotta cekebilirsiniz dedi. Bu olduğundan emin değilim dedim begenmezseniz getirin değiştirelim dedi. Sizin de kullandığınız bundan mıydı kızlar ? Elimde ufalayinca içinden sarı sarı tozlar geliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kılıçbalığı bu konuda çok yardımcı olur sana saç uzmanımız o nowergiandan alıntı yap yada kılıçbalığı mutlaka dönerler kısa zamanda..
Genel olarak profesyonel ürünlerin şampuanları market şampuanlarına göre yüksek ve bende pro ürünler tercih ettiğim için fiyatlar birbirine yakın oluyor. Yinede matrix keratin dose ile organic karşılaştırması yaptığımızda organic daha makul kalıyor.
İnşallah getirirler bence de
kılıcım sana bişi yazmıştım ona bakarmısın keratin konusunda topikte bitanem...
Hiç üşenmeden tüm yorumları okudum ve ben de hardal maskesi yapmaya karar verdim . öncelikle hiç üşenmeden bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Her yapışımda dualarimda olucaksınız :)
Yaklaşık 8 haftadır sinemaki kürü uygulamış biri olarak artık yeni şeylere yönelme vaktimin geldiğini düşündüm. Çünkü çok önceden bu kuru denedigimde jaftada bir parmak uzayan saçlarım olmuştu fakat şimdi yarım parmak bile ya uzadı ya uzamadi. .. ve bundan bi on gün öncesinde iki gün üstüste açıcı kullanıldığında dolayı , hiç kırık olmayan saçım kırıklarla doldu. Üstelik banyoda tarak içinde kayıp giderken şimdi neredeyse tarama işlemi yikanma vaktini aştı .. bu yüzden sinemakiyi bırakıp hem daha farklı bakımlar yapıp hem de uzatmaya devam etmek istiyorum ve bugün aktara gidip hardal otu tozu istediğimi söyledim bana böyle bişey verdi siyah. Evde robotta cekebilirsiniz dedi. Bu olduğundan emin değilim dedim begenmezseniz getirin değiştirelim dedi. Sizin de kullandığınız bundan mıydı kızlar ? Elimde ufalayinca içinden sarı sarı tozlar geliyo
canım kılıçbalığı bu konuda çok yardımcı olur sana saç uzmanımız o nowergiandan alıntı yap yada kılıçbalığı mutlaka dönerler kısa zamanda..
Öncelikle aramıza hoş geldin,
hardal otu tozu diye bir şey yok, bizim kullandığımız hardal otunun tohumunun çekilerek toz haline getirilmiş hali, yani şu an senin almış olduğun tohumların çekilmiş hali.Rondoda dene bakalım iyice ufalanması toz gibi olması gerek yoksa sürerken çok zor oluyor canım...
Teşekkürler Cryptic :)
Anladım. . :) Çok teşekkür ederim .. hemem deniyorum
Öncelikle aramıza hoş geldin,
hardal otu tozu diye bir şey yok, bizim kullandığımız hardal otunun tohumunun çekilerek toz haline getirilmiş hali, yani şu an senin almış olduğun tohumların çekilmiş hali.Rondoda dene bakalım iyice ufalanması toz gibi olması gerek yoksa sürerken çok zor oluyor canım...
Teşekkürler Cryptic :)
tatlım bunlar çok siyah sanırım allahalla bizimkisi daha sarı değil mi ? acaba çekilse sarı mı olur