tatlım ben su an boyamıyorum açıkcası bıraktım.. çünkü dip boya işi bana göre gelmedi uğrasmamak için yapmıyorumuçlarım baya açık ama hoş duuryor zamanla açılıyoo..fayda gördüm canım buna kesin diyenilirim hakkaten zor ama en azz bari 5 kür yap
albümüm var canım ekelrsen bakabilrsin tam
Canim albumlerin baktim ama bulamadim. Ekledimde
canım ya aslında bende boyamak istemiyorum bu küllü kumral sevdası yüzünden saçımda milyonlarca renk oluştu ve diplerim saçlarımın orta ve uç kısımlarına göre daha açık renkte gerek kendim gerek kuaförlerin saçma sapan uygulamaları yüzünden bu halde ve kötü görünüyor bu da canımı sıkıyor eşim diyor boş ver boyama senin kendi saç rengini unuttum ben bırak uzasın diyor ama ben rahatsız oluyorum işte puff keratin bakım falan da yaptım bilmiyorum boya konusunda kararsızım bu kadar fazla renk olmasa ve diplerim daha açık durmasa kesinlikle boyamazdım ama. hardal kürünün faydasını gördün demek yapayım bari temizlemek zor ama ne yapalım olsun artık kür bitince ne kadar ara verdin ben şimdi 5 hafta bebanten bemix saf zeytinyağı ve argan yağı artık evde hangi yağlardan varsa karıştırıp geceden sürüyordum sabah yıkıyordum onu yeni bitirip ara vermeden hardala başladım bir defa yaptım ara versemiydim bilmiyorum? birde sen bu kürü bitirince ne kadar ara veriyorsun ve başka yaptığın kürler va rmı saç uzatmak için
canım ben kürden 6 hafta yaptım. şu an bıraktım.. saçım için argan yağı maskes, bazen de zyağı ısıtılmış halde kullanıyorum
6 mı
Ben bile 8 e tamamladım yahu ne ayıp
tatlım 8 olmadı benim ya sanırım ama tam emi,n değilim 6 dan8 e tamamlarım belki
Noralde sen benden bir kür öndeydin, son haftalarda sen uygulayamadın ben devam ettim zorda olsa 8e tamamladım ama sen 7 de kaldın sanırım kuzum.
Yani düzensiz uyguladık birde, herhafta aynı gün düzgün yapsak bence çok daha iyi olurdu.
ben de üşendim biraz arada kaynadı bide yyıkarken zorlandım heralde ondan koca kafa oldum süürnce
ben de üşendim biraz arada kaynadı bide yyıkarken zorlandım heralde ondan koca kafa oldum süürnce
Zahmetsiz güzellik olmaz hahahahaha
Bende bu ara kedi gibi tüy döküyorum yani saç, görmen lazım topak topak her yaz aynı şey hay allahım
Canim Bende sacimi yukluyorum Bu Bak. Ben poppoyu gecsin istiom
oyy güzelim saçlar dökülmesin
Dökülme zamanı gelmiş demek ki, dökülsün boş ver yenisi çıkar zaten ben iyice arsıza bağladım
Ben de albümünü görmek için ekledim :) Merak ediyorum ne kadar uzadığını
Merhabatekrardan malzemeler ve maskemiz :)
malzemeler
1 yumurta sarısı
2 çorba kaşığı şeker
(şeker yerine bal tercih ediyorum ama organik olduğundan emin olduğundan kullandım size şeker kullanmasını tavsiye ederim..)
2 çorba kaşığı hardal
60 ml sıcak su ( 1/4 su bardağı)
2 kaşık zeytinyağı
ek olarak yağlar kullanabilirsiniz tercihinize göre tabi
Merhaba
Bir şey sormak istiyorum, ben bugün gittim aktara hardal tohumu tozu verdiler. Hardalın da bundan yapıldığını söylediler. Doğru mu aldım acaba?
Görüntüsü şöyleEki Görüntüle 1160262
Canım hardal tohumunun tozu olmalı zaten ama fotoğrafta ki hardalın tohumu, bunun toz gibi çekilmesi gerekli eğer bu şekilde aldıysan havanda dövüp toz haline getirmelisin.