Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

tekrardan malzemeler ve maskemiz :)

malzemeler

1 yumurta sarısı
2 çorba kaşığı şeker
(şeker yerine bal tercih ediyorum ama organik olduğundan emin olduğundan kullandım size şeker kullanmasını tavsiye ederim..)
2 çorba kaşığı hardal
60 ml sıcak su ( 1/4 su bardağı)
2 kaşık zeytinyağı

ek olarak yağlar kullanabilirsiniz tercihinize göre tabi

Şimdiye kadar kullandığım en işe yarar uzatma kürü

yaşasın hardal maskesi kardeşliği

yaşasınnnn tatlım !! :)

Şimdi kuzucuğum, benim son kürüm ile birlikte 8 oluyor. Haliyle hardal kürüm bitince sana bahsettiğim şeyi kullanmaya başlayayım diyorum 1 ay kadar, bakalım nasıl bir etki edecek. Bir kere kullandım denemek için tabii bir şey anlamadım şu an hc de sipariş etmiştim onlarda geldi bakalım neler olacak... 1 ay aradan sonra da zaten hardal kürüne yeniden başlarım diye düşünüyorum. Sen ne kadar ara vereceksin?

sanırım 2 kullanımlık falan kaldı bitsin bırakacağım canım.. bu arada keratin bakımı uygulayacağım sanırım düz saçlar mutlu yüzler ne kadar ara versem bilemedim

Canım ben bi kaç kere yaptım vazgectim o akadar zorlandım ki sürerken döklüyo çıkarırken zor ne bilim bıraktım devam ettrseydım işe yarardı belki umarım sizde işe yarar kızlar

evet biraz zor özellikle gür saçlıysan :) saç kremini boca edince akıyoo. ben devam ediyorum ama son 2 kür yapıp ara vercem..uzama fena değil :)

kızlar merhaba bende bu kürden uygulamaya karar verdim hardal tozu almak için gittim aktara toz yok istersen çekeriz dediler öğüttü verdi ama böyle tam toz gibi değilde haşhaş gibi kaldı şimdi uyguladım tarfi sürdüm saçıma bekliyorum fakat iyice toz olmadı ya karışım çok sulu oldu saçımdan akıyor şu an hardal tozu iyice toz mu olacak yoksa suyumu az koysam bilemedim yardım lütfen

tatlım bendeki de öyle tam toz değil tatlım sulu oluyor ve taneli zaten .. merak etme canım zaten diplere sürüyorsun tam macun kıvamı değil

anladım canım sen faydasını gördün mü acaba zira çok zor temizledim yapmamayı düşündüm yani ilk denemem ama pes ettim hemen. canım ben seni saç boyama konusundan biliyorum saçlarını küllü kumral yapabildin mi kendin evde başardıysan bana yazarmısın neler kullandın bir yıldır uğraştım olmadı ah ah bir yandan uzatmya çalışıyorum bir yandan sağlıklı olsun diyw yapmadığım kalmadı hqla boyamayı düşünüyorum kadın olmak böyle bir şey sanırım

tatlım bendeki de öyle tam toz değil tatlım sulu oluyor ve taneli zaten .. merak etme canım zaten diplere sürüyorsun tam macun kıvamı değil

anladım canım sen faydasını gördün mü acaba zira çok zor temizledim yapmamayı düşündüm yani ilk denemem ama pes ettim hemen. canım ben seni saç boyama konusundan biliyorum saçlarını küllü kumral yapabildin mi kendin evde başardıysan bana yazarmısın neler kullandın bir yıldır uğraştım olmadı ah ah bir yandan uzatmya çalışıyorum bir yandan sağlıklı olsun diyw yapmadığım kalmadı hqla boyamayı düşünüyorum kadın olmak böyle bir şey sanırım

tatlım ben su an boyamıyorum açıkcası bıraktım.. çünkü dip boya işi bana göre gelmedi uğrasmamak için yapmıyorum uçlarım baya açık ama hoş duuryor zamanla açılıyoo..fayda gördüm canım buna kesin diyenilirim hakkaten zor ama en azz bari 5 kür yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…