- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
Bu işi kim yaptıysa çok ayıp etmiş bence firmaya durum bildirilmeli önlemini alsınlar.
KESİNLİKLE yapılmalı hatta bu linki atabiliriz firmaya önlem alsın ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu işi kim yaptıysa çok ayıp etmiş bence firmaya durum bildirilmeli önlemini alsınlar.
KESİNLİKLE yapılmalı hatta bu linki atabiliriz firmaya önlem alsın ..
Evet bir el atalım ayrıntıları öğrenip... Bakalım nerden satın almış...
el at kuzuummm benim sen yaparsın :)
kızlar bu maske benim yanık saçlarımı daha kötü yaktı sanırım
Sadece kafa derisine sürülen bir maske saçını nasıl yaksın? Kimyasal da değil üstelik Problemli bölgelerden tez zamanda kurtul bence
kızlar bu maske benim yanık saçlarımı daha kötü yaktı sanırım
canım o kadar çok kestirdim ki şu an saçlarım uzatma çabalarımdan sonraEki Görüntüle 1129820 bu kadar oldu ve kersatin bakımı yaptırdım ama hala tam olarak kendine gelemedi.... Yakmamış ayrıca elime sadece sünen kısım gelmiş suçu maskeye atmışım bu maskeden çok ümitliyim uzayacak arkadaş bu saçlar -
evetttt lütfenn maskemizi doğru tanıtalımmmm tatlımmm :)
canım bir şey danışmak istiyorum :) doa kozmetik hakkında bi bilgin var mı acaba :) keratin maskesini ve argan yağını almak istiyorum önerebileceğin yanık saçlara iyi gelen bir şey var mı acaba onu da alsam
Sadece kafa derisine sürülen bir maske saçını nasıl yaksın? Kimyasal da değil üstelik Problemli bölgelerden tez zamanda kurtul bence
canım bir şey danışmak istiyorum :) doa kozmetik hakkında bi bilgin var mı acaba :) keratin maskesini ve argan yağını almak istiyorum önerebileceğin yanık saçlara iyi gelen bir şey var mı acaba onu da alsam
Keratin maskesi için selective protek amino keratin maskesi al, argan yağı luzumlu değil boşuna para ödeme... Bu arada saçların sağlıklı görünüyor esasında ve güzel uzamış...
Amanın nasıl mutlu ettin beni çok teşekkür ederim baya topladım saçlarımı :) keratin maskesi aldım katı hindistan cevizi yağı ve saç bakım yağı aldım bakalım bir an önce elime ulaşsınlarda saçlarım canlı canlı olsun :) keratin bakımı konunda da takipteyim bu konuyada sen bu kürü yapıyorsun diye geldim :) sana güvenim tam umarım uzar saçlarımız :)
Aldığın maskeyi ben kullanmadım ama kullananlarda bir etki görmedi o yüzden sen ne yap ne et protek ammino keratin maskesinden al canım.Bu kür başarılı bir kür, eski mesajları da oku nasıl arındıracağını öğren yoksa banyoda sürpriz oluyor
hemen sipariş veriyorum :) saçları arındırmada bir sorun yaşamadım çok şükür :) sen kaçıncı kürdesin ne kadar uzadı saçın tatlım :)
Galiba 6 kür yaptım saçımı 5 cm kesmiştim 1.5 ay önce şu an nerdeyse aynı boya geldi.
Çok iyi uzamış nazar değmesin benimde uzar umarııım :)