Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Sadece kafa derisine sürülen bir maske saçını nasıl yaksın? Kimyasal da değil üstelik :KK1::KK1::KK1: Problemli bölgelerden tez zamanda kurtul bence

canım o kadar çok kestirdim ki şu an saçlarım uzatma çabalarımdan sonra $342cb264-7a82-4253-94a4-1242fcb340e8.jpg bu kadar oldu ve kersatin bakımı yaptırdım ama hala tam olarak kendine gelemedi.... Yakmamış ayrıca elime sadece sünen kısım gelmiş suçu maskeye atmışım :KK1: bu maskeden çok ümitliyim uzayacak arkadaş bu saçlar :KK14:

canım o kadar çok kestirdim ki şu an saçlarım uzatma çabalarımdan sonraEki Görüntüle 1129820 bu kadar oldu ve kersatin bakımı yaptırdım ama hala tam olarak kendine gelemedi.... Yakmamış ayrıca elime sadece sünen kısım gelmiş suçu maskeye atmışım :KK1: bu maskeden çok ümitliyim uzayacak arkadaş bu saçlar -:KK14:

evetttt lütfenn maskemizi doğru tanıtalımmmm tatlımmm :) :KK14:

Son düzenleme:
evetttt lütfenn maskemizi doğru tanıtalımmmm tatlımmm :) :KK14:

canım bir şey danışmak istiyorum :) doa kozmetik hakkında bi bilgin var mı acaba :) keratin maskesini ve argan yağını almak istiyorum önerebileceğin yanık saçlara iyi gelen bir şey var mı acaba onu da alsam :KK14:

canım bir şey danışmak istiyorum :) doa kozmetik hakkında bi bilgin var mı acaba :) keratin maskesini ve argan yağını almak istiyorum önerebileceğin yanık saçlara iyi gelen bir şey var mı acaba onu da alsam :KK14:

tatlım bu konuya en iyi kılıçbalığı cevap verecektir konuda uzman :) hemen ona bağlanıyoruzzz

Keratin maskesi için selective protek amino keratin maskesi al, argan yağı luzumlu değil boşuna para ödeme... Bu arada saçların sağlıklı görünüyor esasında ve güzel uzamış...

Son düzenleme:
Keratin maskesi için selective protek amino keratin maskesi al, argan yağı luzumlu değil boşuna para ödeme... Bu arada saçların sağlıklı görünüyor esasında ve güzel uzamış...

Amanın nasıl mutlu ettin beni :KK16: çok teşekkür ederim baya topladım saçlarımı :) keratin maskesi aldım katı hindistan cevizi yağı ve saç bakım yağı aldım bakalım bir an önce elime ulaşsınlarda saçlarım canlı canlı olsun :) keratin bakımı konunda da takipteyim bu konuyada sen bu kürü yapıyorsun diye geldim :) sana güvenim tam umarım uzar saçlarımız :)

Amanın nasıl mutlu ettin beni :KK16: çok teşekkür ederim baya topladım saçlarımı :) keratin maskesi aldım katı hindistan cevizi yağı ve saç bakım yağı aldım bakalım bir an önce elime ulaşsınlarda saçlarım canlı canlı olsun :) keratin bakımı konunda da takipteyim bu konuyada sen bu kürü yapıyorsun diye geldim :) sana güvenim tam umarım uzar saçlarımız :)

Aldığın maskeyi ben kullanmadım ama kullananlarda bir etki görmedi o yüzden sen ne yap ne et protek ammino keratin maskesinden al canım.Bu kür başarılı bir kür, eski mesajları da oku nasıl arındıracağını öğren yoksa banyoda sürpriz oluyor :KK1:

Aldığın maskeyi ben kullanmadım ama kullananlarda bir etki görmedi o yüzden sen ne yap ne et protek ammino keratin maskesinden al canım.Bu kür başarılı bir kür, eski mesajları da oku nasıl arındıracağını öğren yoksa banyoda sürpriz oluyor :KK1:

hemen sipariş veriyorum :) saçları arındırmada bir sorun yaşamadım çok şükür :) sen kaçıncı kürdesin ne kadar uzadı saçın tatlım :)

şu an kürümü uyguladım kafamı boneledim uzaylı gibi oturuyorum resimler çektim güncelleyeceğim malzemeleri kendi çektiklerimle :)

X