- 14 Mayıs 2010
- 310
- 236
tatlım ben su an boyamıyorum açıkcası bıraktım.. çünkü dip boya işi bana göre gelmedi uğrasmamak için yapmıyorum uçlarım baya açık ama hoş duuryor zamanla açılıyoo..fayda gördüm canım buna kesin diyenilirim hakkaten zor ama en azz bari 5 kür yap
canım ya aslında bende boyamak istemiyorum bu küllü kumral sevdası yüzünden saçımda milyonlarca renk oluştu ve diplerim saçlarımın orta ve uç kısımlarına göre daha açık renkte gerek kendim gerek kuaförlerin saçma sapan uygulamaları yüzünden bu halde ve kötü görünüyor bu da canımı sıkıyor eşim diyor boş ver boyama senin kendi saç rengini unuttum ben bırak uzasın diyor ama ben rahatsız oluyorum işte puff keratin bakım falan da yaptım bilmiyorum boya konusunda kararsızım bu kadar fazla renk olmasa ve diplerim daha açık durmasa kesinlikle boyamazdım ama. hardal kürünün faydasını gördün demek yapayım bari temizlemek zor ama ne yapalım olsun artık kür bitince ne kadar ara verdin ben şimdi 5 hafta bebanten bemix saf zeytinyağı ve argan yağı artık evde hangi yağlardan varsa karıştırıp geceden sürüyordum sabah yıkıyordum onu yeni bitirip ara vermeden hardala başladım bir defa yaptım ara versemiydim bilmiyorum? birde sen bu kürü bitirince ne kadar ara veriyorsun ve başka yaptığın kürler va rmı saç uzatmak için