- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
sığır iliğiyle ilgili tpic var ordan okuyabilirsin memnundu yapanların neredeyse tamamı ama ben yapmadım onu şahsen yapmam da anında donan bi şeyi saçtan çıkarmak bence uğraştırır ve etrafı da batırır
bunda akma kokma olmaz en azından bence bunu dene sonuç alamazsan iliği dene istediğin şey tam olarak ne senin mesela sinameki kürü var onda da saç uzaması hızlanıp gürleşme oluyo ama öncelik uzatma onda aşırı bi dolgunluk olmayabilir yani...
hayır lavanta kürünü denemedim ben lavantayı aldım ama öylece duruyor dolapta kokusundan hiç hoşlanmıyorum da kokusundan
sinameki kürü yapıyorum ben bu konuda bir şey diyemem o yüzden
kızlar sacta donma dıye bırsey yok ve bır yıkamada tertemız oluyo ben yapıyorum
tatlım sıgır ılıgı ıcılmıyor benımde actıgım konu var benı ordan takıp edebılrısın bende yenı basladım sıgır ılıgıne
ok tşkler ama sinemakide çok saç döküyomuş diyolar:44::44:
ok tşkler ama sinemakide çok saç döküyomuş diyolar:44::44:
kızlar bence saçlarınız ince telli ve yağlıysa sinemaki kullanmayın saçlarım çok döküldü. saç uzatıyım derken olan saçlarımdan oldum. şimdi lavanta kürüne başladım daha bir kere yaptım çok az da olsa sanki dökülmeyi durdurdu gibi sürekli kullanıcagım sonucu yazarım
kızlar bence saçlarınız ince telli ve yağlıysa sinemaki kullanmayın saçlarım çok döküldü. saç uzatıyım derken olan saçlarımdan oldum. şimdi lavanta kürüne başladım daha bir kere yaptım çok az da olsa sanki dökülmeyi durdurdu gibi sürekli kullanıcagım sonucu yazarım
başta güçsüz olan saçları döküyo evet ama sonrasında dökülme falan olmuyo
herkesin saçı farklı deneyip görmek lazım sinamekiden olumsuz sonuç alan çok çok az kişi var
canım işte saç ince telliyse bide sinemaki güçsüzleri dökerken geriye zaten dökmeyecek saç bırakmammış oluyo saçı az ve ince telli olanlar için bende selen_86ya katılıyorum benim çevremde yapan çok buraya girmiyolar ama ben görüyorum bizzat yani ondan
evet canım herkese iyi gelmiyor iyiki de kullanmayı kestim yoksa kel kalcaktım çok inceldi saçlarım hiç başlamasaydım keşke. lavanta daha bir kere kullandım çok az faydasını gördum zaten hemen sonuç alınmaz biraz daha kullanıyım sonucu yazarım canım. bu arada ben mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullanyrm yenı kullanmaya başladım. iyi geldi tavsiye ederim
selen ya bende bitkisel şampuan kullanmak istiyorum sanki aklımı okumuş gibisin ya sarımsaklı ısırgan özlü istiyodum yada kuaförün tavsiyesiyle arı sütü şampuanını alıcam kararsızın gene sarımsak kokmuyomu peki kokusu güzel bi bitkisel olsa şu arı sütü şampuanı çok güzel kokuyomuş onu alcam aslında ama sarımsaklı ısırganlıda çok faydalı fakat hem onu kullansam bu sefer kokusuiçin başka şamopuan kullansam ölede olmazki pöfff
selen ya bende bitkisel şampuan kullanmak istiyorum sanki aklımı okumuş gibisin ya sarımsaklı ısırgan özlü istiyodum yada kuaförün tavsiyesiyle arı sütü şampuanını alıcam kararsızın gene sarımsak kokmuyomu peki kokusu güzel bi bitkisel olsa şu arı sütü şampuanı çok güzel kokuyomuş onu alcam aslında ama sarımsaklı ısırganlıda çok faydalı fakat hem onu kullansam bu sefer kokusuiçin başka şamopuan kullansam ölede olmazki pöfff
çok teşekkür canım ucuzmuşta ya hem ısırganlı sarımsaklı şampuanlarda var bitkisel ikisi bi aradada işte sarımsak kokusundan dolayı şüpheliydim kokmuyo ama demi bende onu kullanmak istiorum zaten ya bide bu kürler falan saçın rengini açma kapama yapmıyo dimi.sen başka şampuan kullanıyomusun bitkiselden hariç kaçtır kullanıyosun şampuanı ay çok sordum amabende şimdi şampuanıma bakyrdm içindekilere içinde sarımsakla birlikte 11 bitki daha var dulavrat otu, kırk kilit buğday proteini vs bunlar hep saç uzatan bitkiler kokusu çok yok hafif ben yıkadıktan snra krem de yapyrm şampuan sertleştryr çünkü koku da gtmiş oluyor ben memnunum. ısırgan özlüyü de erkek arkadışım kullanıyor o da memnun alırsan eğer mecitefendinin al fiyatı da 15 tl
ne kadar zamandır yapıyosun canım ne durumda saçların bulaşık deterjanıyla çıkarıyruz yazmışlar saçtan ama:44::18:
çok teşekkür canım ucuzmuşta ya hem ısırganlı sarımsaklı şampuanlarda var bitkisel ikisi bi aradada işte sarımsak kokusundan dolayı şüpheliydim kokmuyo ama demi bende onu kullanmak istiorum zaten ya bide bu kürler falan saçın rengini açma kapama yapmıyo dimi.sen başka şampuan kullanıyomusun bitkiselden hariç kaçtır kullanıyosun şampuanı ay çok sordum ama:44:
benim saçım yeni boyattım ya ondan sordum veeeesonunda gittim bugün aktara senin mecitefendi sarımsak özlü şampuandan aldım lavantamıda aldım bide badem yağı aldım az sonra başlıyorum bismillah diyerekten iyi geldi dediğin için gaza geldim valla bi sürü şampuan vardı onu aldım selencim benim saçımda kuru cansız bakalım nasıl olcak yarın yazarım artık ilk hemen bişe olmazda yinede bakıcam tşkler tatlımyok canım sadece yazdgmı kullanyrm bir de saç kremi kullanyrm. benım saç rengımde bir değişiklik yapmadı 3-4 kez kullandım bende.ama iyi geldi.
bir de şu lavantayı denyrm daha bır kere yaptım yarın yıne yapıcagım bir iki hafta snra etkısı daha cok bellı olur gelişmeleri yazarım canım.
son durumlar nedir arkadaşlar fark var mı.ben saçıma sürüyorum ama içermiyim bilmem midem bulandı çünkü:2:
benim saçım yeni boyattım ya ondan sordum veeeesonunda gittim bugün aktara senin mecitefendi sarımsak özlü şampuandan aldım lavantamıda aldım bide badem yağı aldım az sonra başlıyorum bismillah diyerekten iyi geldi dediğin için gaza geldim valla bi sürü şampuan vardı onu aldım selencim benim saçımda kuru cansız bakalım nasıl olcak yarın yazarım artık ilk hemen bişe olmazda yinede bakıcam tşkler tatlım