Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

kızlar sacta donma dıye bırsey yok ve bır yıkamada tertemız oluyo ben yapıyorum

tatlım sıgır ılıgı ıcılmıyor benımde actıgım konu var benı ordan takıp edebılrısın bende yenı basladım sıgır ılıgıne

canım sığır iliğinin içilmediğini biliyorum zaten ben lavantayı içmesem olurmu demiştimde.ya kafa allak bullak oldu yani kafa nereye ben oraya olduumm kararsızım saçımın dökülmemesini ve uzamasını istiyorum bu kadar işte:95::84::44:

ok tşkler ama sinemakide çok saç döküyomuş diyolar:44::44:

kızlar bence saçlarınız ince telli ve yağlıysa sinemaki kullanmayın saçlarım çok döküldü. saç uzatıyım derken olan saçlarımdan oldum. şimdi lavanta kürüne başladım daha bir kere yaptım çok az da olsa sanki dökülmeyi durdurdu gibi sürekli kullanıcagım sonucu yazarım

ok tşkler ama sinemakide çok saç döküyomuş diyolar:44::44:

başta güçsüz olan saçları döküyo evet ama sonrasında dökülme falan olmuyo
herkesin saçı farklı deneyip görmek lazım sinamekiden olumsuz sonuç alan çok çok az kişi var

sonucunu mutlka yaz tatlım ya ben sinemaki kullanmam zaten döküyo diyo burda kullananlar var benim saçımda ince telli ve kuru

başta güçsüz olan saçları döküyo evet ama sonrasında dökülme falan olmuyo
herkesin saçı farklı deneyip görmek lazım sinamekiden olumsuz sonuç alan çok çok az kişi var

canım işte saç ince telliyse bide sinemaki güçsüzleri dökerken geriye zaten dökmeyecek saç bırakmammış oluyo saçı az ve ince telli olanlar için bende selen_86ya katılıyorum benim çevremde yapan çok buraya girmiyolar ama ben görüyorum bizzat yani ondan

evet canım herkese iyi gelmiyor iyiki de kullanmayı kestim yoksa kel kalcaktım çok inceldi saçlarım hiç başlamasaydım keşke. lavanta daha bir kere kullandım çok az faydasını gördum zaten hemen sonuç alınmaz biraz daha kullanıyım sonucu yazarım canım. bu arada ben mecitefendinin sarımsaklı şampuanını kullanyrm yenı kullanmaya başladım. iyi geldi tavsiye ederim

selen ya bende bitkisel şampuan kullanmak istiyorum sanki aklımı okumuş gibisin ya sarımsaklı ısırgan özlü istiyodum yada kuaförün tavsiyesiyle arı sütü şampuanını alıcam kararsızın gene sarımsak kokmuyomu peki kokusu güzel bi bitkisel olsa şu arı sütü şampuanı çok güzel kokuyomuş onu alcam aslında ama sarımsaklı ısırganlıda çok faydalı fakat hem onu kullansam bu sefer kokusuiçin başka şamopuan kullansam ölede olmazki pöfff

canım şimdi bende şampuanıma bakyrdm inceliyordum içindekileri sana yazmak için tam olarak dulavrat otu ve kırkkilit varmış başka yerde ben bu bitkileri araştırmıştım saç uzatıyor dıye okumustum yani sadece sarımsak yok içinde o yuzden koku da belli olmyr pek. bir de buğday proteini varmış bunlar hep saç uzatmada etkili başka bitkilerde var. toplamda 11 bitki var içinde bir de sarımsak ben yıkadıktan snra krem yapyrm koku kalmıyor fiyatı da 15 tl canım aktarlarda buluabılırsın. ısırgan da iyiymiş erkek arkadaşım kullanıyor. o da mecitefendininkini kullanıyor ikisinden birini tavisye ederim.

bende şimdi şampuanıma bakyrdm içindekilere içinde sarımsakla birlikte 11 bitki daha var dulavrat otu, kırk kilit buğday proteini vs bunlar hep saç uzatan bitkiler kokusu çok yok hafif ben yıkadıktan snra krem de yapyrm şampuan sertleştryr çünkü koku da gtmiş oluyor ben memnunum. ısırgan özlüyü de erkek arkadışım kullanıyor o da memnun alırsan eğer mecitefendinin al fiyatı da 15 tl

kızlar merhaba.ben de başlayacağım bu küre.yalnız saçın renginde değişiklik oluyormu acaba? açıyorsa iyi de, aksine koyulaştırıyorsa kulanmayayım.bazı yağlar koyulaştırıyordu.uzun süredir kullanan arkadaşlar yazabilir mi? bu arada saçımda boya yok. belki boyalı-boyasız saçlarda farklıdır....
bir de saça haftada kaç kere uyguluyosunuz? 3 yeterli olur diye düşündüm....

çok teşekkür canım ucuzmuşta ya hem ısırganlı sarımsaklı şampuanlarda var bitkisel ikisi bi aradada işte sarımsak kokusundan dolayı şüpheliydim kokmuyo ama demi bende onu kullanmak istiorum zaten ya bide bu kürler falan saçın rengini açma kapama yapmıyo dimi.sen başka şampuan kullanıyomusun bitkiselden hariç kaçtır kullanıyosun şampuanı ay çok sordum ama:44:

ne kadar zamandır yapıyosun canım ne durumda saçların bulaşık deterjanıyla çıkarıyruz yazmışlar saçtan ama:44::18:

hayır oyle bısey olmuyor donma olmuyor sacta zaten sıvı bırsey cıkıyor ortaya zeytınyagı ve lavanta koyunca belkı onlar posasını ayırmadan surmuslerdır ben daha 1 kere yaptım ve 1 yıkamada bıle arınıyor gayet

yok canım sadece yazdgmı kullanyrm bir de saç kremi kullanyrm. benım saç rengımde bir değişiklik yapmadı 3-4 kez kullandım bende.ama iyi geldi.
bir de şu lavantayı denyrm daha bır kere yaptım yarın yıne yapıcagım bir iki hafta snra etkısı daha cok bellı olur gelişmeleri yazarım canım.

benim saçım yeni boyattım ya ondan sordum veeeesonunda gittim bugün aktara senin mecitefendi sarımsak özlü şampuandan aldım lavantamıda aldım bide badem yağı aldım az sonra başlıyorum bismillah diyerekten iyi geldi dediğin için gaza geldim valla bi sürü şampuan vardı onu aldım selencim benim saçımda kuru cansız bakalım nasıl olcak yarın yazarım artık ilk hemen bişe olmazda yinede bakıcam tşkler tatlım

rica ederim canım ilk yıkadığında biraz saç sertleşiyor o zaman panik yapma kremden snra yumuşacık oluyor bitkisel olduğu için canım biraz sertleştryr kimyasallar gbi dğl benim saçlarıma dolgunluk veriyor inşallah sana da iyi gelir bu lavanta kürünü hafta da kaç kere yapmak gerekli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…