- 26 Ağustos 2012
- 5.277
- 30
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
ben lavantayı burdan ögrnp saçıma uygulamstım.arkadsmada önermstm o hem cayını icti hemde saçına kulandı 3gün snra hic sivilcem yoktu burnumda 3.4tane swilce cıktı demisti.tabi nealaka anlamadm.ama ben saçıma kulandgmda yumusack yaptı ckda hosuma gtmsti.hala aklma gldkce bnyodan snra kulanırm.cayını sevemdm ama.
Kızlar bugün 6.günüm her akşamm lavanta kürünü içiyorum, ben gerçekten etkisini gördüm yada bende hemencecik gösterdibenim hiç cilt problemim olmadı sivilce leke gibi felan çok şükür ama dün kuzenim geldi cildinde bir parlama bi berraklık var ne güzel olmuşsun kız dedi bende farkettim açıkcası aklında soru işareti olan arkadaşlar için diyorum denemeye değer.
sivilce sorununuz oldumu arkadaşların söylediği gibi
vala bugün alnımda minicik bi sivilce vardı onun dışında sivilce yok canım
RoJ€k-t€;19390403 .!.:kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...
Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın
ben lavanta yağı- sirke kürünü biliyordum bunu da öğrendiğim iyi oldu canım çok çok sağol ! lavanta içilerek saç uzatıldığınıda bilmiyordum ilk senden duydum vay be ! doğanın ne nimetleri varmış bizim kullanmayı bilmediğimiz ..
hah bende bunu bekliyodumcanım benimde elimde lavanta yağı var ve bu yağla yapılan bişiler arıyodm uzun zamandır kürün tarifini verebilir misin nasıl yapıldığını filan
canımcım bende hala beklemedeyim..kim önce öğrenirse bi diğerine haber versinBende istiyorummmm :))))
Kızlar bugün 6.günüm her akşamm lavanta kürünü içiyorum, ben gerçekten etkisini gördüm yada bende hemencecik gösterdibenim hiç cilt problemim olmadı sivilce leke gibi felan çok şükür ama dün kuzenim geldi cildinde bir parlama bi berraklık var ne güzel olmuşsun kız dedi bende farkettim açıkcası aklında soru işareti olan arkadaşlar için diyorum denemeye değer.
kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...
Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın
Merhaba arkadaşlar,sırf bu denediğim ve memnun kaldığım yağ karışımları için üşenmeden üye oldum sizi bilgilendirmek için :) Mecitefendinin Saç Bakım Yağı var saç uzatmak için ve parlak yumuşacık olması için inanılmaz bir yağ ! Ayrıetten evimde tatlı badem yağı ve hint yağı da vardı hepsini birlikte karıştırdım boş sprey bir kutunun içine.2-3 günde bir saç diplerine sıktım masaj yaparmış gibi parmak uçlarımla saç derisine yedirdim.Tabi banyo yapmadan bir gün önce gece bunu yapıp annemin eski eşarplarıyla saçımı bağlıyordum yatıyordum.Böyle daha faydalı oluyor ama vakti olmayanlar 1 saat da bekletebilir.Ne kadar bekletirseniz o kadar faydalı olur.1 ay yaptım bunu ve saçlarım inanılmaz derecede uzadı arkadaşlar gerçekten çok şaşırdım neredeyse popoma kadar uzadı çok az kaldı ve yumuşacık parlak.Şiddetle tavsiye ediyorum başka hiç bir şey kullanmayın derim ben.Ben hala kullanıyorm yaza kadar kullancam düşünemiyorum artık :)