Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

bu arada bırde saracoglu kecıboynuzu kurunu soylemıstı sıyaha yakın olan kecıboynuzlarından taze olacak ama bunlarda eylul ayında cıkıyormus 5-6 tanesını ortadan kırıp kayanayan suya atın 7 dk kaynatıp ıcın 1 ay demıstı bakın saclarınız nasıl uzayacak demıstı

hadi ya tazesi derken tam olarak nasıl aktarlarda satılmazki o kurusu olsa neyse ben çoksewerim kurusunu katır kutur yiyorum keçiler gibi:)

Bende yapayim bari.tskr edeeim cewabin icin bi sorum daha oluck sana 1ay boyuncami icilio bide sende uzama konusunda bi farklilik oldumu

Geçen sene uygulamıştım bu kürü ama sadece içilenini...E biraz da düzensiz yapmıştım hani...Şimdi topiği görünce bir heves başladım yine, kendime bir çizelge yaptım unutmayayım diye.İçilen-sürülen:) yaptığıma + koyuyorum.20 eylülde bitecek bakalım ne olacak.Sinemaki, barcelino, zeytinyağı, yumurta, maya,lavanta....ooo ne çok şey sürmüşüm kafaya....Tek korkum lavantanın zayıflatması.canım çıkıyor zaten kilo alacağım diye :)

bunu paylaşan arkadaştan allah razı olsun inanılmaz yaradı saçım dökülmüoo 3 denemem her banyodan sonra dökücem saçıma ömür boyu günde 3.4 tel anca dökülüo oda asılırsam.deneyin kızlar bende bi umut demiştim

bende içmeye başladım 4.günümdeyim suanlık bi değişiklik yok ama gerci ben sağlık için içiyorum tadı kotü değil uyumaya yakın içiyorum ben hem rahatlatıyoda tavsiye ederim

ben lavantayı burdan ögrnp saçıma uygulamstım.arkadsmada önermstm o hem cayını icti hemde saçına kulandı 3gün snra hic sivilcem yoktu burnumda 3.4tane swilce cıktı demisti.tabi nealaka anlamadm.ama ben saçıma kulandgmda yumusack yaptı ckda hosuma gtmsti.hala aklma gldkce bnyodan snra kulanırm.cayını sevemdm ama.

bayramdan sonra bende içmeye başlıcam
ek olarak sinameki kürüde yapıyorum şu an ara verdim tekrar başlıcam
inş faydası olurr

siteye yeni üyeyim kızlar bende bi ara yapmıştım ama o sıralar bisürü bakım yapıyodum hangisinden uzadı anlayamadım. tekrar lavanta kürüne başlycam sonucları yazarm

dökülmesi neyse de saçınızda uzama oldu mu bide şu içilen tamam da saça sürülen yağ mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…