Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

o çok yaygın canım 2. kürü yaptım daha.
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda 1 taşım kaynat
daha sonra soğumaya bırak
soğuduktan sonra içine 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve bemıks ampul kırıyosun saç diplerine sürüp 2-3-4-5 saat bekletiyosun saat konusu net değil herkes kendine göre bekletiyo =)
bir kuaför yazmıştı bunu bu siteye dur lınkı atayım
o yarım saat bekletiyomuş
boneye sarıp sarmamakta sana kalmış bir şey

hayır zararı olmaz yararıda olmazzz en kötü. ama çok fazla yapınca belki etkileşimlerini kaybedebilir ve notr olablr tek zararı o. ama bir üye vardı lavanta çayı içip sinemaki yapıp birde şampuanına doğum kontrol hapı kırıp koyarak 1 günde 3cm uzatmış o tarz bi başlığı vardı. yani o da 3 farklı şey denemiş aynı anda =)

entele isimli bi ot var canım ayda 4-5 cm saç uzattığı rivayeti var daha denemedim bilmiyorum fakat zehirli bi otmuş.zor bulunuyomuş ben kolay buldum gerçi. tarifinin linkini atayım bi sn

ahahha valla milletinki uzuyor benmki ne olacak acaba saçımıda siyah yaptım dip boyamdanda anlayamamki :KK70: ya ama kırıkların varsa aldır biraz

benim saçlarım çok uzundu aslında ben eski haline getirmeye çalışıyorum şuan ve çok sağlıklıydı sürekli renk değiştirirdim etkilenmezdi herkes şaşırırdı.. sonra biraz abarttım düzleştirici maşa boya derken mahvoldu bu sefer kestirmek zorunda kaldım kışın kestirdim baya omzuma kadar şuan yine baya uzadı ama eski uzunluğuna gelmedi tekrardan kestirmekte istemiyorum kırıklarını alırlarken sanki çok kısalıyo gibi geliyor

benimde çok hızlı uzardı sarıya boyattım kuafördü kendim açmamdı derken birde düzleştirici maşa 3 yıldır nefes aldırmıyorum saçlarıma şimdi siyah yaptım ki boyamayım bakalım ya =((

iyi oldu bunu öğrendiğim banyoda lavanta keselerim vardı eşim kokusundan şikayetçi zaten :KK1:
saça sürmek neyse de ben hayatta içemem lavantayı :26::KK37:

X