- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Yok canım maalesef röfle yüzünden göğüs altımda olan saçlarım gittiSaç boyun kadar konuş kız hahaha(kesin benimki daha kısadır)
Başa baş gidiyormuşuz bak, haksız rekabet yok.Yok canım maalesef röfle yüzünden göğüs altımda olan saçlarım gittişuan omzuma yaklaştı senin ki birde benimki dökülüyor önümüzdeki günlerde doktordan tahlil istemeyi düşünüyorum
Evet boşuna sataşmamışsın canım ya kıyamam bende öyle İnan kaç gündür banyo yapmaktan kaçıyorum yoksa dökülenleri görünce ağlıyorumBaşa baş gidiyormuşuz bak, haksız rekabet yok.
Ben boşuna sana sataşmamışım saçlarımız aynıBende de aşırı dökülme var yıllardır ve ben de aynı şekilde bugünlerde randevu alıcam kan tahlili için. Bugün anneme 3,4 santim kestirdim saç uçlarımı..şu an omuzlarımda
Ben de yaklaşık bi senedir saçlarımı salamıyorum, berbat haldeler. Üzülme, umutlu ol. Birbirimize destek olmak için buradayız, ayyy sanki biri ölmüş hahaha tövbeEvet boşuna sataşmamışsın canım ya kıyamam bende öyle İnan kaç gündür banyo yapmaktan kaçıyorum yoksa dökülenleri görünce ağlıyorumdoktora çıkınca mutlaka yaz olur mu umarım faydası olur Biran önce kurtuluruz dökülmeden sığır iliği iyi gelmişti fakat kalıcı çözüm olmadı maalesef
Kesinlikle çok çok haklısın. Tam olarak benim saçlarımı tarif ettin. En büyük sorunumun bu olduğunu bildiğim halde hep hep aksattımToplu cevap vereyim, saç dökülmeniz varsa, saç telleriniz inceliyorsa veya saçlarınız ayda 1cm den az uzuyorsa kesinlikle doktora gidin ve tahlil yaptırın kızlar. Çok ihmal ediyorsunuz, aksi halde yaptığınız bakımlar bir işe yaramayacağı gibi bir de demoralize olacaksınız. Ben sağlıklı besleniyorum demeyin, günümüzde ne sebze-meyvelerimiz ne tükettiğimiz et ve süt ürünleri yeterince besleyici değil bu yüzden eksikliğiniz nedir öğrenin ve destekleyin. Bu sizden ricamdır.
Ama aksatmamalısın, aksatmamalısınız. Bu gün kemik iliği üretiminde oluşan anormallikler, istenmeyen hücre çoğalmaları veya en basit vucudumuzda var olan ama henüz farkında olmadığımız bir iltihap bile kan tahlili ile saptanabilip üzerine gidilebiliyorken neden önlem almayasınız? Erken teşhis hayat kurtarır, lütfen ihmal etmeyin. Bu basit bir demir eksikliği de olabilir, ciddi problemler de...Kesinlikle çok çok haklısın. Tam olarak benim saçlarımı tarif ettin. En büyük sorunumun bu olduğunu bildiğim halde hep hep aksattım
Ama bu örgütlenme ile bana bi gayret geldi ki sorma
Sevdam, seni hangi gruba ekleyeceğimi bilemedim. Sen haftada 4 gün yapacağın için ilk hafta 1. Takım, 2. hafta 2. takım, 3. hafta yine 1. takım şeklinde gideceksin acaba seni birleşim kümesi olarak mı bıraksakHarikasiniz kizlar
Çok haklısın Kılıç, ne diyeceğimi bilemedim.Ama aksatmamalısın, aksatmamalısınız. Bu gün kemik iliği üretiminde oluşan anormallikler, istenmeyen hücre çoğalmaları veya en basit vucudumuzda var olan ama henüz farkında olmadığımız bir iltihap bile kan tahlili ile saptanabilip üzerine gidilebiliyorken neden önlem almayasınız? Erken teşhis hayat kurtarır, lütfen ihmal etmeyin. Bu basit bir demir eksikliği de olabilir, ciddi problemler de...
Teşekkür ederimÇok haklısın Kılıç, ne diyeceğimi bilemedim.
Artık aksatmicam, kendime bakıcam
Sevdam, seni hangi gruba ekleyeceğimi bilemedim. Sen haftada 4 gün yapacağın için ilk hafta 1. Takım, 2. hafta 2. takım, 3. hafta yine 1. takım şeklinde gideceksin acaba seni birleşim kümesi olarak mı bıraksak
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim
Toplu cevap vereyim, saç dökülmeniz varsa, saç telleriniz inceliyorsa veya saçlarınız ayda 1cm den az uzuyorsa kesinlikle doktora gidin ve tahlil yaptırın kızlar. Çok ihmal ediyorsunuz, aksi halde yaptığınız bakımlar bir işe yaramayacağı gibi bir de demoralize olacaksınız. Ben sağlıklı besleniyorum demeyin, günümüzde ne sebze-meyvelerimiz ne tükettiğimiz et ve süt ürünleri yeterince besleyici değil bu yüzden eksikliğiniz nedir öğrenin ve destekleyin. Bu sizden ricamdır.
Hahaha bende bunu düşünüyordum ortalik malı olurum benSevdam, seni hangi gruba ekleyeceğimi bilemedim. Sen haftada 4 gün yapacağın için ilk hafta 1. Takım, 2. hafta 2. takım, 3. hafta yine 1. takım şeklinde gideceksin acaba seni birleşim kümesi olarak mı bıraksak
Hiç dikkat etmedim ama saçlarımın uzaması konusunda sıkıntım yok galiba . Kesim günlerinde az da olsa bir yerden keserim . Fakat diğer tüm sorunlar kendimi bildim bileli maalesef mevcut . Bir ara lush şampuan kullanırken dökülmem durmuştu ama onlarda Türkiye den çekilince bir daha alamadım . Belli bir bölüme mi gitmeliyiz yoksa öylesine gidip kan tahlili yaptırmak istediğimizi mi söyleyeceğiz ?
aranızda dax kullanan varmı kimileri fazla döktü diyor kullanmaya çekiniyorum
Heyttt aslan yelelim benimHahaha bende bunu düşünüyordum ortalik malı olurum ben1. Takimada uyarin ikinciyede hep destek,tam destek