- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.055
- 43
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Tam bilmiyoruz üstüne yatmıştım kırık gibi kaldıramıyorum film çekildi birşey çıkmadı bağlarda sorun olabilir dedi ortopediye gidicem pzrtesi askılık verdi kullanmıyacaksın dediNe oldu ki sana?
Bir kez daha yazıyorum. Gruba katılma isteğinden habersiz olduğum için "biz" yazdım. Hızlı yazdığım için değil. Kötü bir şey yazmadım dediğin alenen beni azarlamaya çalışıyorsun. Maksadın tartışmak değilse nedir? Benim bu forumda herkese yardım etmeye çalıştığım yeterince biliniyor zaten, çok da sabırlıyımdır üstelik.Durup duruken sana cephe almış olmamı düşünmen ve çoook alındığımı sanman kadar şaşırtıcı bir şey yok, nickini bile ilk defa gördüm. Bir insanı ancak bu kadar gereksiz yere suçlayabilirsin.Durumdan rahatsız oldum. İlk günden tartışarak başlamak gerçekten yakışık almadı.
Yeterince arındırırsan yağlanmaya sebep olmaz ama eğer kalıntı kalırsa saçlar yıkanıp kurutulduktan sonra yağlı görünebilir.
Yoo ama o ara h.cevizi yağı da kullanıyordum o yeterince yağlandırıyorBen Migros'tan almıştım sanırım 34 TL filan sinemaki kurutmadı mı saçlarını
Anladım canım o Zaman iyi yapmışsınTam bilmiyoruz üstüne yatmıştım kırık gibi kaldıramıyorum film çekildi birşey çıkmadı bağlarda sorun olabilir dedi ortopediye gidicem pzrtesi askılık verdi kullanmıyacaksın dedi
Yoo ama o ara h.cevizi yağı da kullanıyordum o yeterince yağlandırıyor
Tam manası ile alternatifi yok. Saçında ki problemi detaylı biçimde yazarsan sana göre bir şeyler buluruz biz üzülme. Bu arada gruba ekliyorum seni de...Cok sıkıntılı insanim yaaa ben hindistancevizi yagini da kullanamam ki esim kokusundan da kendisinden de nefret ediyor valla tanima yatmaz:))) alternatifi var mi bu yagin
Hayırlı ve başarılı olsun topiğiniz . Bende bu aralar saçlarıma bakım yapmak istiyorum . İnce telli , yağlı ve zaten seyrek olan , avuç avuç dökülmeler sonucu da kedi kuyruğu kadar kalan saçlarım varBana da yardımcı olur musunuz ? Uzaması çok önemli değil , sağlıklı , gür ve bakımlı olması için nasıl bir yol izlemeliyim . Hayvansal içerikli ürün kullanmıyorum , bu doğrultu da önerileriniz varsa teşvik edici olacağından gruba katılıp , sizlerle başlamak istiyorum .
Tam bilmiyoruz üstüne yatmıştım kırık gibi kaldıramıyorum film çekildi birşey çıkmadı bağlarda sorun olabilir dedi ortopediye gidicem pzrtesi askılık verdi kullanmıyacaksın dedi
Yoo ama o ara h.cevizi yağı da kullanıyordum o yeterince yağlandırıyor
Cok sıkıntılı insanim yaaa ben hindistancevizi yagini da kullanamam ki esim kokusundan da kendisinden de nefret ediyor valla tanima yatmaz:))) alternatifi var mi bu yagin
Tamam canim suan sağ elim limonlu su icinde sadece sol elle yazmak baya zormus:) saclarim cok ince telli ve cok dokuluyor birde cok cabuk yaglaniyor. Ozellikle dokulme berbat sekilde heryerde sacim cikiyor elimde supurgeyle geziyorum hele dusta kac kere agladim acuc acuc dokuluyor. Ama bunun yaninda bir suru yeni cikan sac var sakalarimda falan sacimi toplayinca dik dik cikiyorlar.Tam manası ile alternatifi yok. Saçında ki problemi detaylı biçimde yazarsan sana göre bir şeyler buluruz biz üzülme. Bu arada gruba ekliyorum seni de...
Sığır iliği kürü hariç kullandığımız herşey bitkisel kökenli, senin için de bir şeyler düşüneceğim.Bu arada seni de ekledim, hoşgeldin.
Görünmez kaza desem değil, sakarlık desem değil, büyük ihtimalle dediğin gibi bağlarda sorun var 10-15 gün çekeceksin kuzum, çok geçmiş olsun. Seni gruba ekledim ama sen bakımlara iyileşince başlarsın. Bu arada ılık sabunlu su ile ağrıyan bölgeye sık sık masaj yap, tens cihazın varsa bunu günde iki defa 20 dakika kullanmak da iyi sonuç verir ama önce ortopedi görsün tabii.
Bende bayiliyorum cok guzel nemlendiriyor. Yikayinca kokusu gidiyorsa yapparim o zaman ya ben kalir diye dusunmustum.Oysa ki can bir üründür, hanimiş hanimiş denecek bir üründür. Hafta da bir bile olsa bence eş evde değilken yapın. Yıkayınca çünkü kokusu kalmıyor saçta.
Ben de her şeyin h. cevizlisine giderim, sabun, krem ne bulursam. Kolonyası olsa onu bile alırım
Sağol canımTam manası ile alternatifi yok. Saçında ki problemi detaylı biçimde yazarsan sana göre bir şeyler buluruz biz üzülme. Bu arada gruba ekliyorum seni de...
Sığır iliği kürü hariç kullandığımız herşey bitkisel kökenli, senin için de bir şeyler düşüneceğim.Bu arada seni de ekledim, hoşgeldin.
Görünmez kaza desem değil, sakarlık desem değil, büyük ihtimalle dediğin gibi bağlarda sorun var 10-15 gün çekeceksin kuzum, çok geçmiş olsun. Seni gruba ekledim ama sen bakımlara iyileşince başlarsın. Bu arada ılık sabunlu su ile ağrıyan bölgeye sık sık masaj yap, tens cihazın varsa bunu günde iki defa 20 dakika kullanmak da iyi sonuç verir ama önce ortopedi görsün tabii.
Aslında bildiğim kadarıyla bazı kokulu yağlarda saça iyi geliyor h.cevizi yağını eritip içine karıştırmak lazımOysa ki can bir üründür, hanimiş hanimiş denecek bir üründür. Hafta da bir bile olsa bence eş evde değilken yapın. Yıkayınca çünkü kokusu kalmıyor saçta.
Ben de her şeyin h. cevizlisine giderim, sabun, krem ne bulursam. Kolonyası olsa onu bile alırım
Gecmis olsuuuunnnSağol canımşimdilik askılık taktım kullanmıyacaksın dedi kolunu işte ağrı kesici ilaç krem verdi birşeyler pazartesiye kadar dayanicaz bakalım ne çıkıcak perte çıktım 35 yaşinda ya
Hafta ici pazartesi yapcam kuzumTamam tamam bu seferlik görmezden geliyoruz
Şimdi sen bu hafta içi Pazartesi mi yapacaksın Salı mı yani?
Tek tek alıntı yapacağız sanırım, bana hiç bi şey gelmiyor şu an.
Bakımlarda ne uygulanacağı serbest, istediğini uygulayabilir kafana göre değiştirebilirsin bakım yap yeter
Hımmm oylayalım derim
Sen ne ara geldin kız
Zeytinyagi olabilirCok sıkıntılı insanim yaaa ben hindistancevizi yagini da kullanamam ki esim kokusundan da kendisinden de nefret ediyor valla tanima yatmaz:))) alternatifi var mi bu yagin
TeşekkürlerGecmis olsuuuunnn
Tamam canim suan sağ elim limonlu su icinde sadece sol elle yazmak baya zormus:) saclarim cok ince telli ve cok dokuluyor birde cok cabuk yaglaniyor. Ozellikle dokulme berbat sekilde heryerde sacim cikiyor elimde supurgeyle geziyorum hele dusta kac kere agladim acuc acuc dokuluyor. Ama bunun yaninda bir suru yeni cikan sac var sakalarimda falan sacimi toplayinca dik dik cikiyorlar.
Bende bayiliyorum cok guzel nemlendiriyor. Yikayinca kokusu gidiyorsa yapparim o zaman ya ben kalir diye dusunmustum.
Sağol canımşimdilik askılık taktım kullanmıyacaksın dedi kolunu işte ağrı kesici ilaç krem verdi birşeyler pazartesiye kadar dayanicaz bakalım ne çıkıcak perte çıktım 35 yaşinda ya
Aslında bildiğim kadarıyla bazı kokulu yağlarda saça iyi geliyor h.cevizi yağını eritip içine karıştırmak lazım
Tamamdır, biz de Pazartesi başlayalım o halde. Zaten Pazartesi'ye kadar kim hangi bakımı haftada kaç defa hangi günler yapacak çıkar ortaya.Hafta ici pazartesi yapcam kuzum
huhuu yarim kafam ile bende gelimmmhindistancevizi yagim var. dax alicam yarin öbürgün. birde hardal toz hardalmi olcak pek anlamadim
Vayyy ellerime de bakım yaparım diyorsun yani
Peki bir kan tahlili yaptırdın mı, demir, folik asit b12, çinko vs bu vitamnlerin kesikliği saç dökülmesine sebep olur. heryerden saç çıkacak biçimde saçların dökülüyorsa durum ciddi, lütfen doktora git. Ban ben daha geçen hafta tahlil yaptırdım mesela.
Yok yok kalmıyor.
Sana 35.000 bakımı lazım bibim
Olmaz
Bahsettiğimiz hindistan cevizi soğuk pres sıkılmış ve gerçekten organik, bunun içinde ne üdüğü belirsiz bir yağ katarsan etkisi azalır. Organik olduğundan emin olmadığınız hiç bir şeyi kullanmayın derim.
Tamamdır, biz de Pazartesi başlayalım o halde. Zaten Pazartesi'ye kadar kim hangi bakımı haftada kaç defa hangi günler yapacak çıkar ortaya.
Hoşgeldin canım. Evet, hardal tohumlarının incecik un gibi çekilmiş hali olmalı. İlk sayfaya tarifi ekliyorum.
Üzülme kız ben de 30.000 bakımına girmeye karar verdim zaten hatta 31000 olacakOff off biliyorum
Hemende yaşlanıyoruz saç kürleriyle uğraşıcanıza vampirliği bulunÜzülme kız ben de 30.000 bakımına girmeye karar verdim zaten hatta 31000 olacak
Bibi vampirliği biz bulamazsak zaten kimse bulamaz, voltranı oluşturalım derimHemende yaşlanıyoruz saç kürleriyle uğraşıcanıza vampirliği bulun
Ay bulsak çok memnun olurum yaa ne yaşlanmak ne ölmek istiyorumBibi vampirliği biz bulamazsak zaten kimse bulamaz, voltranı oluşturalım derimZaten vampirlerin genelinin saçı uzun ve güzel tasvir edilir ahahahah