Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.

Bir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da

Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.
Baktım ona ama kartım pek müsait değil. Şimdi alıp bitince normal şampuana geçmektense 2 ay sabredip geçeyim diye düşündüm.

Kızlar önerilerinizi okudum. Hask gratisin ürünü olan değil mi? Geçen sene keratin maskesi ve serumunu denemiştim çok etkisini hissedemedim diye hatırlıyorum da.

Yani baldan kasıt aslında glikoz şurubu basılmış sarımsı yapışkan maddeyi kastediyorum, kestane balını değil elbette. Ne kadar düşük kalite olursa o kadar iyi, bir bakınıp en uyduruğunu alacağım. Evet tahlil yaptırsan iyi olur.

Maksat bakım yapmak ise, içerikte sodyum sülfat olmasın. Bu yüzden ben Gratislerde 9.90 a bulaibleceğin Himalaya dökülme karşıtı Proteinli şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum. Ben yağ bakımlarını arındırmak için bu şampuanı kullanıyorum. İndirim zamanında 5.90 civarına iner, fiyatına bakıp küçümseme

Ya bende şu saçlar tamir edip öyle vampir olayım bari yoksa binlerce yıl saç bakımı mı yapacağım ayyyy

Hayatım, kürler konusunda baskı yok, canınız hangisini istiyorsa, size hangisinin yararı olacağunı düşünüyorsanız seçebilirsiniz.

@kavun kokusu SiziSeviyorumDemismiydim Kılıçbalığı ilk sayfaya eklemiş grupları kızlar

Tamamdır teşekkürler, o zaman KilicBaligi beni 1. takıma alır mısın lütfen?

Aldım aldım

KilicBaligi benim içinde 1 takım uygun Pazartesi Çarşamba ve Pazar

Tamamdır.

Miyav_su yalnız kalmasın ben 2.gruba dahil olayım :))

Grup dolmuş sanirim bende disaridan dahil olurum bakim kürlerine dax h.cevizi kullanym.
Cok guzel bi grup olmuş KilicBaligi nin olduğu her gruba dahil olurum

Sizin için de bir düşüncem var...

Dışardan gözetliyorum sizleri
Sürekli bakım yaparım zaten arada üşenip atladığım çok oluyor
Size bakıp haydee lina demeyi düşünüyorum
Hepinize kolay gelsin

Teşekkür ederiz, bir şeyler düşünüyorum sizin için de...

Yukarıda yazdım, Himalaya seni memnun eder.

1. Takıma aldım seni de canım. Bu arada bu günleri takımlara ayırdık ama buradan haftada 3 kesinlikle bakım yapmanız lazım sonucu çıkmasın. Baştan iki gün bakım yapmaya karar verdiyseniz öyle devam edip sonra keyfinize göre sayıyı arttırabilirsiniz. Bizim ki sadece kişinin bakım yapıp yapmadığını kolay takip edebilmek. Hatta yoklama listesi yapacağım

Herhalde Pureology aşığı 4 kişi aynı anda kaçırıyoruz kampanyayı.

Bir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da

Sürülür canım.

Esim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaa

Oooyeeehhhh

Kızlar bende foto çektim dökülme için haftaya gidebilirim doktora

Tamam ihmal etmeyesin.

Haha bende krem alırken banada hep clear alinir nedense dedi onada aldim mecburen

E ama onun canı yok mu

Senden alıntı yaptım ama, genele yazıyorum canım benim...

Yıllardır forumda anlattığım şeyi bir kere daha geçeyim diğer arkadaşların okuması için... Zaten bir çoğunuzla uzun süredir tanıştığımız için benim sülfatlı şampuanlara olan duruşumu biliyorsunuz, sebebini de... Bir yandan bakım yapıp, diğer yandan keratin ve sülfür bağlarını zedeleyen saç phını yükselten sülfatlı şampuan kullanmak ne için? Artık eskisi gibi değil, çok sayıda sülfat ve sodyum içermeyen şampuan var, bunlar fiyat fiyat değişiyor ve ulaşılabilir durumda olan çok başarılı seçenekler var.

İtiraf edin kendinize, saçlarımız mükemmel derecede sağlıklı olsa, herhangi bir kimyasal işlem mağduru olmasak, istediğimiz gibi kolayca ve sağlıklı uzatabilsek hiç birimiz burada olmazdık. Bu yüzden sizden ricam sülfat içermeyen şampuanlara yönelin.

Kızlar saclarım cok dokulüyobir yılda cok azaldı sacım
acaba ne yapmalıki saclarım yeniden canlı cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…