- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.301
ben yirttim desene :))))) ama bakim yapmak icin illaki topigi beklemeyin belli bir duzende keske devam etseydiniz bakimlaraHepimizi gaza getirmistiniz ama bu bakim isi hep yarim birakiliyor @OKYANUSYAAKilicBaligi ( sozum sevdabuzer ' i kapsamamaktadir)
Stokları eritmekte yarar var diyorumBir suru de stok yapmistim daxlari
Gaza ihtiyacınız yok kiiiii, bakımını yarım bırakma sen
heheheheben de yapmadım, şimdi kurudu napcam diye dolanıyorum ortalıkta ceza bana
ben yirttim desene :))))) ama bakim yapmak icin illaki topigi beklemeyin belli bir duzende keske devam etseydiniz bakimlara
start verin o zaman kizlar bakimlara
ohhhhh ne guzel kuzum iste bir rapunzelsin artikStokları eritmekte yarar var diyorum
Benim durum sneinkinden vahim inan bana, bir saç maskesi uygulayabilecek bile zamanım yok. Ben en son sana bir cihazın montajını anlatacaktım değil miKaç gün geçti off off
Yarın boş günüm, bir bakım seçeyim kendime ama saçlar şaşırıp ne oluyor diyecek...
Bu arada saçlarım bel oyuntumu falan epey geçip kalçama yaklaştı.
ohhhhh ne guzel kuzum iste bir rapunzelsin artik
evet evet bos gununu degerlendir canim arada simarmaya ihtiyaci var saçların
annene saygilarimi ilet canim :) tamam deniyim o zamanDoğru söylüyorsun
Matrix biolage fiberstrong saç kremiYalnız saçı ipek gibi yapmıyormuş, yumuşatıyormuş ama daha çok saça direyet veriyormuş bu arkadaş.Öyle diyor annem.
Nashi'nin argan yağından şaşma canım. Eşi benzeri yok o yağın.annene saygilarimi ilet canim :) tamam deniyim o zaman
benim sorunum uclarda bi 10 cmlik kisimda kuruma ve yipranma var birde cok karışıyor düğüm düğüm oluyor gratiste satilan bir yagi deneyeyim dedim ondan sonra olan oldu o yagi kullandim allahim bir kurudu bir yiprandi ki sorma su ara preology şampuanı kullanmaya basladim iyi geldi sanki keratindosenin şampuanıni cok seviyorum acaba kremi nasildir dedim once o zaman fiberstrongu deneyeyim sonra keratindose
sagol kuzum
aynen kuzum su,ara kitoko kullaniyorum oda iyi ama en yakin zamanda nashiye döneceğimNashi'nin argan yağından şaşma canım. Eşi benzeri yok o yağın.
Memnunsan o da olur, Kitoko'nun da epey müdavimi var.aynen kuzum su,ara kitoko kullaniyorum oda iyi ama en yakin zamanda nashiye döneceğim
nashiye gore yogunlugu daha az daha sivi bazli ve cok cabuk bitecek bir ürün bitince nashi alirim tekrardan ama ayni nashi gibi etkili bir argan yağıMemnunsan o da olur, Kitoko'nun da epey müdavimi var.
Fiyat performans açısından eğer Nashi daha hesaplıysa evet Nashi'ye dön kuzum.nashiye gore yogunlugu daha az daha sivi bazli ve cok cabuk bitecek bir ürün bitince nashi alirim tekrardan ama ayni nashi gibi etkili bir argan yağı
aynen ccanim indirimli 95e almistim 115 ml ama nashi 2 yila yakin gitti bu bir yili doldurmaz :))) denemek istersen yollayayim sana canimFiyat performans açısından eğer Nashi daha hesaplıysa evet Nashi'ye dön kuzum.
Canım benim nasılsınaynen ccanim indirimli 95e almistim 115 ml ama nashi 2 yila yakin gitti bu bir yili doldurmaz :))) denemek istersen yollayayim sana canim
Bu hesaba göre Nashi çok daha avantajlı, dön geriaynen ccanim indirimli 95e almistim 115 ml ama nashi 2 yila yakin gitti bu bir yili doldurmaz :))) denemek istersen yollayayim sana canim
Sabun olmaz, değiştir. Sülfatsız bir şampuan al. Sabunun içerisinde bulunan kostik soda kireçle birleştiğinde ileride saçlarını mahveder. Minoksil yerine aminexil kullansan daha iyi olur. Kerastese'in Densifique ürünü o konuda başarılı elindeki bitince bir denersin.KilicBaligi canım nasılsın iyi misin benim eski ismim miyav_su daha önceden de konuşmuştuk saç dökülmesi en son ki doktor kronik dedi vitamin verdi şampuan ve minoksil ,saç rollonu verdi şuan %50 gitti ben şampuan ve diğerlerini kullanmıyorum var mı bir Önerin şampuan yerine zeytinyağlı küllü sabun kullanıyorum
Bu arada deneme teklifin için teşekkürler kuzum, ben Nashi'ye devam kalitesi bozulmadıkça bırakmamaynen ccanim indirimli 95e almistim 115 ml ama nashi 2 yila yakin gitti bu bir yili doldurmaz :))) denemek istersen yollayayim sana canim
Ama sabunda kostik Yok tamamen doğal diye aldım bu kerastese'in dediğin şampuan mı canımSabun olmaz, değiştir. Sülfatsız bir şampuan al. Sabunun içerisinde bulunan kostik soda kireçle birleştiğinde ileride saçlarını mahveder. Minoksil yerine aminexil kullansan daha iyi olur. Kerastese'in Densifique ürünü o konuda başarılı elindeki bitince bir denersin.
aynen donecem kuzum yeni maceralara yelken acmak yok artikBu hesaba göre Nashi çok daha avantajlı, dön geri