Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
benim saçım boya ile sarı olanlardan fakat her bakım yaptığımda özellikle yağ bakımı turunculaşıyor. bunun olmaması için bildiğiniz bir yol var mı?

Dax benim de sacimi turunculastirdi

Eğe saçta boya varsa pigmentleri akıtıp turuncu yansımalara sebep oluyor bu tür bakımlar, üstelik iyi temizlenmezse biraz da matlaştırıyor. Bu yüzden saçları derin arındırıcı bir şampuanla yıkamanız gerek. BC nin arındırıcısı bu konuda başarılı. Turunculuk konusunda ise saça dönem dönem cila yapmanız lazım kızlar, başka kurtuluş yok.

kızlar saçım popomu geçiyor

ama ben sevgilimden ayrıldım bi çılgınlık edip kısacık kesesim geliyor

manyaklık mı sizce?

uzun saci kullanan kisa sacta bunalima giriyor bence bi çılgınlık falan yapma sekil veedirebilirsin uclarina renk attirabilirsin

evet ben de ondan korkuyorum

kuaföre renk için gitmedim hiç tırsıyorum biraz. güneşle renk açan spreyden aldım ama o da zayıflatıyor saçı

renkli spreylerden aldım geçici boya onlarla biraz eğleneyim bari :)

sağol canım

kızlar saçım popomu geçiyor

ama ben sevgilimden ayrıldım bi çılgınlık edip kısacık kesesim geliyor

manyaklık mı sizce?
Evet çılgınlık bu... Uzun saçların toka ile toplanıp bob model haline getirildiği videolar var, onlara bir göz at derim. Arada ben de yapıyorum, değişiklik oluyor.

Evet çılgınlık bu... Uzun saçların toka ile toplanıp bob model haline getirildiği videolar var, onlara bir göz at derim. Arada ben de yapıyorum, değişiklik oluyor.

ben onu hiç beceremedim aslında denemek istiyorum.

saçlarımla uğraşmaya gücüm yok depresyondayım ondan basit bi model lazım bana.

belki sık sık örer öyle kullanırım 1 ay kadar iyi oluyor öyle de arada yapardım

benim saçım boya ile sarı olanlardan fakat her bakım yaptığımda özellikle yağ bakımı turunculaşıyor. bunun olmaması için bildiğiniz bir yol var mı?
Saclarini olaplex blond me gibi kaliteli acicilarla actirtirsan turunculuk yasamazsin. Turinculuklarin sebebi sacin dogru duzgun acilmamasi. Haftada bir de mavi (mor degil) sampuanla yikarsan cilalarini da arada yaptırırsan ilk günkü gibi kalır. Bi de bemix falan suruyorsan o da yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…