- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.161
Ben de konuyu açıp aylarca uğrayamadım, bir şey keybetmiş değilsin, aynen devam... Aramıza bekleriz.Ay ben bunu nasıl kacirdim
Ben de konuyu açıp aylarca uğrayamadım, bir şey keybetmiş değilsin, aynen devam... Aramıza bekleriz.
Dax benim de sacimi turunculastirdibenim saçım boya ile sarı olanlardan fakat her bakım yaptığımda özellikle yağ bakımı turunculaşıyor. bunun olmaması için bildiğiniz bir yol var mı?
benim saçım boya ile sarı olanlardan fakat her bakım yaptığımda özellikle yağ bakımı turunculaşıyor. bunun olmaması için bildiğiniz bir yol var mı?
Dax benim de sacimi turunculastirdi
uzun saci kullanan kisa sacta bunalima giriyor bence bi çılgınlık falan yapma sekil veedirebilirsin uclarina renk attirabilirsinkızlar saçım popomu geçiyor
ama ben sevgilimden ayrıldım bi çılgınlık edip kısacık kesesim geliyor
manyaklık mı sizce?
uzun saci kullanan kisa sacta bunalima giriyor bence bi çılgınlık falan yapma sekil veedirebilirsin uclarina renk attirabilirsin
Bu pazartesi ben de başlıyorum dostum 6 ayı geçti maxi bio yapmayalı ilk kez bukadar ara.Ne var ne yok kızlar, nasıl gidiyor bakımlar?
Pazartesi itibari ile ben de bakımlara yeniden başlıyorum...
Yaz geldi artık, şu 3-4 ayı iyi değerlendirelim derim.Bu pazartesi ben de başlıyorum dostum 6 ayı geçti maxi bio yapmayalı ilk kez bukadar ara.
Alternatif bakımlar yapmak gerek
Evet çılgınlık bu... Uzun saçların toka ile toplanıp bob model haline getirildiği videolar var, onlara bir göz at derim. Arada ben de yapıyorum, değişiklik oluyor.kızlar saçım popomu geçiyor
ama ben sevgilimden ayrıldım bi çılgınlık edip kısacık kesesim geliyor
manyaklık mı sizce?
Evet çılgınlık bu... Uzun saçların toka ile toplanıp bob model haline getirildiği videolar var, onlara bir göz at derim. Arada ben de yapıyorum, değişiklik oluyor.
Okadar kurular ki. Gerçek bir odunlar. Fön zamanı geçti ya gerçek hali çıktı ortaya. Pof...Yaz geldi artık, şu 3-4 ayı iyi değerlendirelim derim.
Uçlara Hindistan cevizi yağı, diplere BEBOkadar kurular ki. Gerçek bir odunlar. Fön zamanı geçti ya gerçek hali çıktı ortaya. Pof...
H.cevizi yağı ile başlarım ben sanırım :)))
Senin plan ne kuzum
Saclarini olaplex blond me gibi kaliteli acicilarla actirtirsan turunculuk yasamazsin. Turinculuklarin sebebi sacin dogru duzgun acilmamasi. Haftada bir de mavi (mor degil) sampuanla yikarsan cilalarini da arada yaptırırsan ilk günkü gibi kalır. Bi de bemix falan suruyorsan o da yapar.benim saçım boya ile sarı olanlardan fakat her bakım yaptığımda özellikle yağ bakımı turunculaşıyor. bunun olmaması için bildiğiniz bir yol var mı?
Nasıl iyi değerlendirebiliriz ? Yaz olmasınin sac uzatma daki etkisi nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)Yaz geldi artık, şu 3-4 ayı iyi değerlendirelim derim.
Nasıl iyi değerlendirebiliriz ? Yaz olmasınin sac uzatma daki etkisi nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
Terleme de saçları uzatıyormuş bu doğru mu ?Pek aman aman bir etkisi yok, saçları daha fazla yıkayabiliyoruz sadece haliyle bu da daha fazla bakım yapabilmek demek.
Bilakis döker kurutur ve kırar saçlarını. Terdeki tuz ve toksik maddeler sac derinin gozeneklerini tıkar sac derisi nefes alamazsa sac gucsuzlesir.Terleme de saçları uzatıyormuş bu doğru mu ?
Bencede öyle ama bi yerde uzatır yazıyodu sorayım dedimBilakis döker kurutur ve kırar saçlarını. Terdeki tuz ve toksik maddeler sac derinin gozeneklerini tıkar sac derisi nefes alamazsa sac gucsuzlesir.
Terleme de saçları uzatıyormuş bu doğru mu ?