- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 43
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ayy pardon evet yanlis olmus ama iyi denk gelmis. Simdiden gule gule kullan.Beni yanlışlıkla etiketledin galiba ama iyi ettintam da şu an kuaförde kafamda paketlerle beklerken isabet oldu :)
Ay cok tesekkur ederim boyle ornek olabildiysemsevdabuzer hepimize en guzel orneksin vallahi.
Şifa olsunİliğimi şu anda benmari usulü hazırlıyorum . buldum sonunda
kan kalmıştır ayrılırken, kahverengimsi oluyor o zaman birşey olmazRengi bu kez baya koyu oldu , niye öyle oldu acaba ?
kan kalmıştır ayrılırken, kahverengimsi oluyor o zaman birşey olmaz
Sevda takdir ediyorum seni. Hiç aksatmadan gidiyorsun.Yag bakimi :diplere dax ve karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı
Haha, ay resmen gönlümden geçen. Çok teşekkür ederimInsallah gratis ya da watsons h.sonu indirim yapar amin. K kavunkokusu :)
Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada beklerHaha, ay resmen gönlümden geçen. Çok teşekkür ederimEkleme yapayım;
Müthiş bir indirim, yanında kasa kuyruğu az, ürünler bol bol stokta olsun
Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada bekler
Geçmiş olsun canım o gratis indirimini yakalayamadık ki stok yapsaydık iyi olurduDax'ım bittiYaptım ve bitti
Cok tesekkur ederim sagolasinSevda takdir ediyorum seni. Hiç aksatmadan gidiyorsun.
Geçmiş olsun canım o gratis indirimini yakalayamadık ki stok yapsaydık iyi olurdu