Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Çok aksattım bakımlarımı çok
Bu hafta da kaytarcam. Hafta sonu misafirim var. Eve gidince temizlik yapacağım bütün hafta
Ama pazartesi tam gaz dönüyorum artık.

Haha, ay resmen gönlümden geçen. Çok teşekkür ederim Ekleme yapayım;
Müthiş bir indirim, yanında kasa kuyruğu az, ürünler bol bol stokta olsun
Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada bekler

Aminnn aminnn hepsine aminn, kuyruk varsa da yaninda olmadi bi kurban gotur tercihen erkek olursa alisverise kapilmaz sen dolasirken o sirada bekler
Bu durumda kurban eşim oluyor duymasın
Gelemez öyle kalabalığa o, kendine gelmesine 1-2 kişi kala bile görev yerini terk edebilir (sağdan soldan çarpan, pardon diye diye zırt pırt geçen olunca sinir oluyor) Belki ceza olarak uygularım gerektiğinde

Geçmiş olsun canım o gratis indirimini yakalayamadık ki stok yapsaydık iyi olurdu

Kesinlikle ya, kaçırmak kötü oldu. Bir de buradaki Gratis çok küçük, haliyle raf ebatları da küçülüyor. Normalde rafta 10 Dax konuyorsa, burada 3-4 konuyor.
Ama en azından bazı şehirlerdeki gibi değil buranın Gratis çalışanları, kendilerine, arkadaşlarına ayırıp kalmadı demiyorlar. 3 sene boyunca indirimde The Balm ürünü bulamadım ben, üstelik sabah 9.30'da gitmeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…