Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Ay o cok kotu oluyor , bende normalde isittigim yagi banyoda suruyordum ister istemez fayansada sicriyordu esim kayip düşmüştü garibim (( artik surmeden gazete seriyorun yere oyle suruyorum damlasada gazeteye damliyor

Diplere dax, boylara barcelino. Hardal yapacaktim cok yorgunum daxi sabaha arindiracagim. Simdiden iyi haftalar. iyi geceler.

Saçları uzatan kendine getiren bir formul banada verirmisiniz haftada kaç gun yapmam gerekli maskeleri
Konunun ilk mesajlarinda yaziyor hem tarifler hem sıklıgi canim haftada iki kere diplere dax boylara hindistancevizi yagi, 1 kere hardal ya da isteyen sigir iligi kuru, ben de yeni basladim farkettiriyo baya ama uzamaya cevap vermem icin erken.

Kızlar ne alemdesiniz ne hallerdesiniz :) kılıç bir müddet giremeyebilir formlara ama aksatmıyorsunuz değil mi bakımları :)
kavun kokusu nun verdiği emek karşısında saçlarının nekadar uzadığına ve canlılaştığına şahit oldum :) maaşallah
sevdabuzer zaten süreklilikte bir numara, oluyor yani yağlar gerçekten işe yarıyor

Ben de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. Basta KilicBaligi OKYANUSYAA sevdabuzer K kavunkokusu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))

Yepp süper

Oy kuzummmm gercekten bakimda duzeni tutturursan verim alıyorsun onemliolan sıkılmadan bikmadan yapabilmek

Ay canim ne demek rica ederiz tabiki burda birbirimize destek olabilmek icin bu topigi açtık ne zaman isterseniz sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…