Cimcimem, grubun amacı herkesin aynı anda başlaması ve aynı günlerde bakım uygulayabilmek, aramızda saç uzatma yarışına gireceğiz bir nevi, aynı zamanda da birbirimize destek olacağız. Eğer farklı zamanlarda başlarsak gruplaşmanın amacı ortadan kalkar kuzum, rica etsem bir kaç gün daha bekler misin?
Yoksa bak benim de malzemelerim tamam, keratin complex'i de yıkadım, yarın bakım yapabilirim ama yapmayacağım. Bekleyeceğim ki herkes tamamlasın malzemelerini.
Farketmez kuzu, kullan gitsin.
İnşallah tez zamand abulursun ama her hafta alabileceğin bir yer olsun, hatta 3-5 kuruş vermeyi teklif et.
@sevdabuzer haftalık programını yazdığında biz ona entegre olacağız. Ben bu hafta başlayalım artık diyorum. Ben soğan suyu deneyebilirim belki ama sanırım katı meyve presinden geçirerek. Biz esasında şu an @sevdabuzer ile bir kaç şeyi konuşuyoruz aramızda nasıl yapsak daha iyi olur diye. Netleştirirsek zaten paylaşacağız, neticede Sevda bizden daha tecrübeli uzatma konusunda ama, sen de kafandakileri paylaş derim bizimle.
Lifeco dan şaşma sevdam. Kozmetik ürünlerde taksit yok evet ama eğer kredi kartı ile tek çekim yaptırırsan bankan açık provizyonda bekleyen işlemler için taksit yapabiliyor. Hangi banka ile çalışuyorsun bilemiyorum ama Garanti ve Yapı Kredi'de bu sistem var.
İçerikte sülfat var.
Özellikle dökülme karşıtı proteinli olanı başarılı. Yumuşaklık ve parlaklık için olandan uzak dur cimcimem berbat bir şey yıhhhh
Haha bende o yumuşaklık seyini almistim cogu dokulmus zaten
Gayet iyi Sevda.
Kesinlikle, Balen veya Bilmem ne efendi kullanmayın.