- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Valla ben bazen 3_4 saatlik uykuyla durdugum zaman bile uyuamıyorum debelenip duruyom cık uyuyamamYa kuzum benimkilerde öyle kopuyor canıma tak etti oysa çok güzel ellerim ve tırnaklarım var soyulup kırılmasalar :) sen günde 3 tablet mi içtin.
Oooo sende erkencisin iyi geceler:)
Deme öyle canım kardeşimde uyuyacağım dedi bu saatte mi gece uyanmaz mısın diyorum yooo diyo kız :)
Ben Brezilya fönünü bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim canım. Keratin bakımı yapmak istedim davines ürünüyle. 1000 ml e param yetmedi ortaklaşa alacak kimseyi de bulamayınca bi kuaförden 250 ml sipariş verdim. 80 liraya mal oldu kargoyla. Ama o bana davines keratin değil davines saç kremi yolladı. Bi de bu aynısı, sen bilmiyorsun diyor. Sinir oldum. Bi gelirim yok, zorla bi araya getirdiğim para boşu boşuna çöpe gitti, helal etmiyorum. Zaten hep böyle şeyler benim başıma gelirBenim de eskiden boyleydi.. Ta ki brezilya fonu yapmaya baslayana kadar, artik duz ve sakinler
Al benden de o kadar. Ürün ne için olursa olsun az daha doğrusu normal ölçüde kullanamıyorum. Çok fazla tüketiyorum. Cumartesi kullanacağım bakalım.Üzülme tatlım, düzelecek inşallah saçlarımız. Benimki seninkinden kat kat beterSiziSeviyorumDemismiydim
Ben de selective amino aldım ve bir kaç kullanımda yarıya indirdim. Benim elimin ayarı yok az süremiyorum bi türlü. Ama gerçekten güzel bi ürün.
Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,aradaHimalaya şampuan aldım. proteinli olanı aldım. @kılıç hangisini önermiştin.
Birde otacı alasım çok geldi ama hangisini alayım bilemedim vazgeçtim. Himalayayı aldım.
Ben O üründe sacima surup folyo sarip don makinesiyke 10_15 dk isi veriyordum etkisi harika oluyorduÜzülme tatlım, düzelecek inşallah saçlarımız. Benimki seninkinden kat kat beterSiziSeviyorumDemismiydim
Ben de selective amino aldım ve bir kaç kullanımda yarıya indirdim. Benim elimin ayarı yok az süremiyorum bi türlü. Ama gerçekten güzel bi ürün.
Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada
Keske iade etseydin gerci bi site uzerinden almadiysan bu uckagitcilikla paranida odemezlerdi bari gönderdikleri krem davinesin olsaBen Brezilya fönünü bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim canım. Keratin bakımı yapmak istedim davines ürünüyle. 1000 ml e param yetmedi ortaklaşa alacak kimseyi de bulamayınca bi kuaförden 250 ml sipariş verdim. 80 liraya mal oldu kargoyla. Ama o bana davines keratin değil davines saç kremi yolladı. Bi de bu aynısı, sen bilmiyorsun diyor. Sinir oldum. Bi gelirim yok, zorla bi araya getirdiğim para boşu boşuna çöpe gitti, helal etmiyorum. Zaten hep böyle şeyler benim başıma gelir
KilicBaligi Görüyo musun başıma geleni
Pureologyde olur oda cok guzel bak bakalim canim bir,an once el atman lazim saclarina amabu ay bütcem yok. Kasım 15 itibariyle prugeory alırım diye planlıyordum. ama hem maske hem sampuan ımkan yaratabılcek mıyım emın değilim.
Doğru bişey almışım sevindim. Ben aslında sabah saçıma sürüp akşama kadar ya da akşam sürüp sabaha kadar bekleteyim düşüncesindeydim. Abartmış mı olurum?Ben O üründe sacima surup folyo sarip don makinesiyke 10_15 dk isi veriyordum etkisi harika oluyordu
Memnun kalacağından eminim canım. En azından saçlarının o şekilsiz görüntüsü düzelicek. Düğününe kadar saçların güzelleşir umarımAl benden de o kadar. Ürün ne için olursa olsun az daha doğrusu normal ölçüde kullanamıyorum. Çok fazla tüketiyorum. Cumartesi kullanacağım bakalım.
Ay hepimizin saçları yoluna girsin artık.Memnun kalacağından eminim canım. En azından saçlarının o şekilsiz görüntüsü düzelicek. Düğününe kadar saçların güzelleşir umarım
Ve elinden geldiğince saçlarını sık boyama. Benim önlerde bembeyaz bi sürü saçım olmasına rağmen iki ayda bir boyuyorum. Hatta bazen üç ay. Zaten doğru düzgün uzamadığından
O sekildede kullanan coktu öylede olurDoğru bişey almışım sevindim. Ben aslında sabah saçıma sürüp akşama kadar ya da akşam sürüp sabaha kadar bekleteyim düşüncesindeydim. Abartmış mı olurum?
bende aynen öyle zaten bu ara uyku düzenimde çok bozuk dön dön dön sabaha dahada yorgun uyanıyorum benValla ben bazen 3_4 saatlik uykuyla durdugum zaman bile uyuamıyorum debelenip duruyom cık uyuyamam
Anca gece olacakta :))))
kılıç bana matrix totalin bi maskesini söylemişti ama bilmiyorum arkadaşa ne önerir. 2 hafta önce istemiştim gittigidiyordan bi satıcı beni bildiğin rezil ettiHimalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada
Ah canım keşke iade edebilsem ama alır mı hiç. Kandırıldım resmen. Paramı gönder yada doğru ürünü gönder dedim. Göndermedi. İnatla bana saç kremini yolladıKeske iade etseydin gerci bi site uzerinden almadiysan bu uckagitcilikla paranida odemezlerdi bari gönderdikleri krem davinesin olsa
son bir soru eczaneden mi aldın :S o kadar alıştık ki netten alışverişe eczaneye gidip sormaya zorsunurum gibi geldi şuan banaYok ya 3 tane içmedim, 2 tane sabah akşam.
Abartmazsın canım ben de bu şekilde kullandım.Doğru bişey almışım sevindim. Ben aslında sabah saçıma sürüp akşama kadar ya da akşam sürüp sabaha kadar bekleteyim düşüncesindeydim. Abartmış mı olurum?
Canım biliyorsun turizmciyim sabah 06.00 grup vardı saat 04.00 uyanıp banyo yapıp 5.30 çıktım evdenKiz bu saatte nasil uyucan helal olsun