• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma macerama katılmak isteyenleri bekliyorum :)

Malzemeler: 2 çorba kaşık toz hardal. 1 çorba kaşık şeker. 1yumurta sarısı.60 ml sıcak su.2 çorba kaşık zeytinyağı.
Yapılışı: 2 çorba kaşık toz hardal, 1 çorba kaşık şeker, 1 yumurta sarısını bir kapta harmanlayın.Üzerine 60 ml su ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ve bu karışımı saç fırçası yardımıyla saçınızın köklerine yedirin.Maskeyi yalnızca saç diplerine uyguluyorsunuz , daha sonrada bone takıyor veya streçliyorsunuz.
40 dakika bekleyip sıcak suyla saçınızı durulayın. Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Uyarı:Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek.Panik yapmayın bu durum normal çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor.Kısa zamanda da saçlarda uzama başlıyor. Bu şekilde tatlım :)

Cok tskler cnm peki sinemekiye yeni basladim malum daha 7 haftam var acaba haftada bi sinemeki bi hardal agir gelir mi ki baska bakim uygulamiyorum

Malzemeler: 2 çorba kaşık toz hardal. 1 çorba kaşık şeker. 1yumurta sarısı.60 ml sıcak su.2 çorba kaşık zeytinyağı.
Yapılışı: 2 çorba kaşık toz hardal, 1 çorba kaşık şeker, 1 yumurta sarısını bir kapta harmanlayın.Üzerine 60 ml su ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ve bu karışımı saç fırçası yardımıyla saçınızın köklerine yedirin.Maskeyi yalnızca saç diplerine uyguluyorsunuz , daha sonrada bone takıyor veya streçliyorsunuz.
40 dakika bekleyip sıcak suyla saçınızı durulayın. Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Uyarı:Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek.Panik yapmayın bu durum normal çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor.Kısa zamanda da saçlarda uzama başlıyor. Bu şekilde tatlım :)

Cok sagol canim. Ben sinemekiye basladim ya daha 7 haftam var haftada bir sinemekiyi devam edip bi gunde hardal i yapsam agir mi olur ki.

sinemeki disinda sampuanimda cam terebentin tatli badem yagi var baska kürüm yok. Ne dusunuyosun cnm?

Cok sagol canim. Ben sinemekiye basladim ya daha 7 haftam var haftada bir sinemekiyi devam edip bi gunde hardal i yapsam agir mi olur ki.

sinemeki disinda sampuanimda cam terebentin tatli badem yagi var baska kürüm yok. Ne dusunuyosun cnm?

canım saçı yorabilir bence sinameki kürünü tamamladıktan 2 hafta sonra hardal maskesine başlaman daha doğru olur :)

arkadaşlar ben yoğurt limon suyu yumurta ve kınayı karıştırıp saçıma sürdüm ama çooook iğrenç kokuyo 3 çeşit şampuanla en az 10 kere yıkadım ama hala kokuyo ne yapmalıyım . az kalsın istifra edicektim orucumda bozulucaktı bide benim yaptığım işe yarıyor mu lütfen acil cevaplar bekliyorum :ssz: :14:

arkadaşlar ben yoğurt limon suyu yumurta ve kınayı karıştırıp saçıma sürdüm ama çooook iğrenç kokuyo 3 çeşit şampuanla en az 10 kere yıkadım ama hala kokuyo ne yapmalıyım . az kalsın istifra edicektim orucumda bozulucaktı bide benim yaptığım işe yarıyor mu lütfen acil cevaplar bekliyorum :ssz: :14:

tatlım hiç bir fikrim yok hiç denemedim... Ama belki bilenler vardır...

bende seninle birlikte uzatacağım .
Ara ara akımlar yapıyordum sıklaştırdığımda oluyordu bu bakışları
ama şimdi kesin kararla tekrar uzatmaya karar verdim .
Saçlarım belimin ortasına geliyor ama bi türlü aşağısına inmiyor.
Ayın 20 sinde hc hair care complex kullanmaya başladım 2 günde bir kullanıyorum
sabaha kadar bekletiyorum gece sürüp 45 tl internetten aldım .
Biotin kullanmaya karar verdim içinde vitamine beslemek gerek
medobiocomplex kullanmaya başladım 35 tl 3 gündür kullanıyorum .
Dermokil şampuan aldım keratin ve kil içeriyor . 9 tl indirimdeydi .
Senin yazın üzerine maya ve süt aldım ve demin içtim ilk .

kızlar saçlarıma 5 gun sonra toplam 2 aydır bakım yapıyo olacağım net bi şekilde .
Saç uzatıyorum (resimli) diye yeni konum var bakabılırsınız

Kızlar uzun zamandır kürlerin tamamını bıraktım saçlarımı boyadım ama buna ragmen saçlarımgerçekten uzadı yarından itibaren biotin kullanmaya baslayacağım

Eklentiler

• IMG_20140910_230916.jpg
    IMG_20140910_230916.jpg
    278,6 KB · Görüntüleme: 214
bende seninle birlikte uzatacağım .
Ara ara akımlar yapıyordum sıklaştırdığımda oluyordu bu bakışları
ama şimdi kesin kararla tekrar uzatmaya karar verdim .
Saçlarım belimin ortasına geliyor ama bi türlü aşağısına inmiyor.
Ayın 20 sinde hc hair care complex kullanmaya başladım 2 günde bir kullanıyorum
sabaha kadar bekletiyorum gece sürüp 45 tl internetten aldım .
Biotin kullanmaya karar verdim içinde vitamine beslemek gerek
medobiocomplex kullanmaya başladım 35 tl 3 gündür kullanıyorum .
Dermokil şampuan aldım keratin ve kil içeriyor . 9 tl indirimdeydi .
Senin yazın üzerine maya ve süt aldım ve demin içtim ilk .
Canım yeni gördümne xamandır konuya bakmıyotdum umarım saçlarımız istediğimiz gibi olur. Saç kıran olayı yasadığımdan beri cok ilgilenmedim saçlarımla sadece boyadım ve gerçekten uzadılar fotoğrafekledim :)

Canım ben 8 kez yaptım 2 hafta ara verdim ama yine de sendeki kadar olmadı maaşallah bende uzatıyorum burada paylaşırım uzadikca insallah. Kendi konumda var ama burada da paylasirim canim. Keske benimki de uzasaydi :KK43: neyse yılmak yok cumartesi tekrar basliycam
canıım sıkma canını :( durup durup birden uzuyormuş bi de? :) olumlu düşünelim olumlu olsun. Umarım bir an önce belimize getirebiliriz saçlarımızı :)

Back