• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma macerama katılmak isteyenleri bekliyorum :)

Aaa eger bundan dolayiysa zayiflaman demek 15 gunde 3 kilo harika biseyyyyy :)) hemen deniyecegim cnm insllah bu sebeptir zayflamana da bizde sayende zyflamis olurz cok saol ve sana bol sans saclarin icin :))

Ve eger zayflarsam bende bunu uyguladiktan snra buraya yazacagim 1 hafta deniyp :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umarım bundan dolayı zayıflamışımdır seninde işine yarar :) olumlu sonuçları bekliyorum :)

Eki Görüntüle 1137303
Kızlar saçlarım için yeni keratin bakım maskeleri aldım ve görüldüğü üzere inanılmaz güzelleşti yanıklarım azaldı :)
Kılıçbalığının önerisiyle selective ammino keratin bakımı maskesi :) kesinlikle öneriyorum :) tek uygulamada inanılmaz sonuç :) bunun dışında doa dan hindistan cevizi yağı aldım ve saç uçlarıma sürdüm saçlarım yumuşacık şu anda :) Mayalı sütümü içmeye devam :) Cildimi inanılmaz güzel yaptı sırf bunun için bile içilir :) Sinameki ara dönemindeyim ve çok bir sonuç alamadım ve hardal makesine başladım saçlarımda uzama var gibi ama olmasada saçlarım sağlığa kavuştu :) İyi günler kızlar aklınıza takılan bir şey olursa hemen cevaplıcam upuuzuun saçlarla kalın :)

ama siz saçınızı çok yoruyosunuz bence ben sadece sinameki yapıyorum gerçi bende pek bi etkisini görmüyorum ondan başkada bi şey uygulamıyorum şimdi siz baya şey yapıyosunuz en işe yarayan hangisi onu söyleyin bende onu uygulim :34:

ama siz saçınızı çok yoruyosunuz bence ben sadece sinameki yapıyorum gerçi bende pek bi etkisini görmüyorum ondan başkada bi şey uygulamıyorum şimdi siz baya şey yapıyosunuz en işe yarayan hangisi onu söyleyin bende onu uygulim :34:

saç bakımı için kesinlikle selective ammino ve hindistan cevizi yağını öneririm... Hardal maskesine yeni başladım bu yüzden kesin bir şey söyleyemem ama bence işe yarayacak bi maske :) sinamekiden bende çok etki göremedim maleseef :(

nedeneden e özel cevap :) kizlar ben yeni oldugum icin ve telefondan girdigimden alinti yaparak reply yapamiyorm cozemedim uygulamayi idare edin. Canim bioblasi kesnlkle oneririm yumusacik yapiyor sarmasik ozlu olani zaten yavas uzayan saclara özel ve bence bitkisel oldugundan dhk icindeki maddelerle etkilesime girip dhk nin etkisini de azaltmiyor. Su uygulamayi cozeyim de birazdan sinameki kurunu uyguliyip gece yikiycam size dogal halini atarim asiri kivircik :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Isterseniz size zayiflama macerami da anlatirim kizlar 90 dan 60 adustum 1yilda ve kendi cabalarimla

Eki Görüntüle 1103323
1 hafta önce saçlarımı kestirdim ve bugün çektiğim fotoğraf turunculu olan.
KULLANDIĞIM MALZEMELER VE KÜRLER:
sinameki kürü:öncelikle 4 kürü iki günde bir yaptım daha sonrasında saçı çok yoracağını düşündüğüm için haftada bir yapıyorum ve beşinci kürdeyim.
3 tane şampuanım var birisinde sarımsak diğerinde doğum kontrol hapı ötekisinde bemix ve çam terebentin var.Saçlarım yandığı için kestirdim ve kuaförüm saçımın yarısının kendi saçım olduğunu söyledi yani yaklaşık 3 ay gibi bir sürede böyle bir uzama elde ettim.Turplu su yaptığım zaman elde ettiğim uzamaydı ancak sinameki kürüne geçiş yaptım ve çok umutluyum.Eylüle kadar saçlarımın belime gelmesini arzuluyorum inanıyorum bunun olacağına :) Her hafta yeni bir fotoğraf eklemeyi planlıyorum :) Benimle saçını uzatmak isteyen var mı kızlaaar :)

Bende gecen pazar sinemaki kürüne basladm canım senden de kısa kestirdim saclarımı cok pişmanım en kısa dürede uzasn istyrm haftada bir sinemaki ve her banyoda dogum kontrl hapı ile olan kürü kullanmaya basllıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neryy aldigin dkh kesnlkle yasmin olsun diger ucuz haplar da varmis ama dkh na baslicaksan yasminden sasma

Bi de allah rizasi icin su alintiyla replylamayi biri ogretsin kizlar iskence cekiyorum helpp 😃

nedeneden e özel cevap :) kizlar ben yeni oldugum icin ve telefondan girdigimden alinti yaparak reply yapamiyorm cozemedim uygulamayi idare edin. Canim bioblasi kesnlkle oneririm yumusacik yapiyor sarmasik ozlu olani zaten yavas uzayan saclara özel ve bence bitkisel oldugundan dhk icindeki maddelerle etkilesime girip dhk nin etkisini de azaltmiyor. Su uygulamayi cozeyim de birazdan sinameki kurunu uyguliyip gece yikiycam size dogal halini atarim asiri kivircik :(

senin bu sözlerin üstüne yarın hemen gidip alıcam bioblası tatlım bu arada hoşgeldin aramızaa :)

Bende gecen pazar sinemaki kürüne basladm canım senden de kısa kestirdim saclarımı cok pişmanım en kısa dürede uzasn istyrm haftada bir sinemaki ve her banyoda dogum kontrl hapı ile olan kürü kullanmaya basllıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim de saçlarım ilk kestirdiğimde kulak hizamdaydı sonra kürlerle uzattım :) olumlu gelişmelerini bekliyoruuum :)

$1f7cbf30-68c2-4e7d-a9f0-ffc703cb31b8.jpg Hardal maskesiyle tanışmamı sağlayan Kılıçbalığına çok teşekkürleeer :16: saçlarımın gerçekten uzadığını hissedebiliyorum ve tepem de minik minik saçlarım var :) kuru haliyle saçlarım bu şekilde ve uzadığı gerçekten görünüyor :)

canım benim de saçlarım ilk kestirdiğimde kulak hizamdaydı sonra kürlerle uzattım :) olumlu gelişmelerini bekliyoruuum :)

Sinemekiye başladım bu hafta, inşallah faydasını gorurum, saçlarımı boyatmıyorum boya ucuna kadar ındı dümdüz zaten düzleştirici de kullanmıyorum ama gel gelelim saçlarım omuzlarımda. ah şöyle eski saçlarıma kavusabıleydım ıyıydı :)

Şampuanıma tatlı badem ve camterebentın yagı kattım acaba faydası olur mu? Yağların şampuanla bırlestıgınde faydasız oldugunu okudum, kısmet dıyorum.

Baska napsam kıı ?

Sinemekiye başladım bu hafta, inşallah faydasını gorurum, saçlarımı boyatmıyorum boya ucuna kadar ındı dümdüz zaten düzleştirici de kullanmıyorum ama gel gelelim saçlarım omuzlarımda. ah şöyle eski saçlarıma kavusabıleydım ıyıydı :)

Şampuanıma tatlı badem ve camterebentın yagı kattım acaba faydası olur mu? Yağların şampuanla bırlestıgınde faydasız oldugunu okudum, kısmet dıyorum.

Baska napsam kıı ?

benimde şampuanımda çam terebentin var ve her gece mutlaka saçlarıma 5 dakika masaj yapıyorum ve mayalı sütümü içiyorum :) sinamekiden çok fayda görmedim ama umarım senin saçlarına iyi gelir :) saçlarım uzayana kadar yarım ay çıt çıt aldım onu kullanıcam :) ama bakımlara tabiki devam edicem önerilerim bunlar tatlım umarım bir an önce uzar saçlarımız :):16:

benimde şampuanımda çam terebentin var ve her gece mutlaka saçlarıma 5 dakika masaj yapıyorum ve mayalı sütümü içiyorum :) sinamekiden çok fayda görmedim ama umarım senin saçlarına iyi gelir :) saçlarım uzayana kadar yarım ay çıt çıt aldım onu kullanıcam :) ama bakımlara tabiki devam edicem önerilerim bunlar tatlım umarım bir an önce uzar saçlarımız :):16:

İnşallah cnm 8 hafta dayanıcam kımısınde 8 hafta bıtınce uzama başlıyormuş, hemen bırakmak ıstemedım bende. O bıtınce su hardal maskesını merak edıyorum bende :)

nasıl yapıyosun cnm hardal maskesını?

Malzemeler: 2 çorba kaşık toz hardal. 1 çorba kaşık şeker. 1yumurta sarısı.60 ml sıcak su.2 çorba kaşık zeytinyağı.
Yapılışı: 2 çorba kaşık toz hardal, 1 çorba kaşık şeker, 1 yumurta sarısını bir kapta harmanlayın.Üzerine 60 ml su ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ve bu karışımı saç fırçası yardımıyla saçınızın köklerine yedirin.Maskeyi yalnızca saç diplerine uyguluyorsunuz , daha sonrada bone takıyor veya streçliyorsunuz.
40 dakika bekleyip sıcak suyla saçınızı durulayın. Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Uyarı:Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek.Panik yapmayın bu durum normal çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor.Kısa zamanda da saçlarda uzama başlıyor. Bu şekilde tatlım :)

Back