Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız gercekten cok iyi uzamiş. Ama ben zaten zayifim mayali sütten sonra buharlasicam sanırım😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sinameki kurunu oneriyorum cok etkili tabi bunun yaninda icine bi kutu yasmin eklenmis bioblas sarmasik ozlu sampuani kullaniyorum ben 2 aydir yani kestrdgmden beri. Saclarim kivircik ve belime gelen sacimi 2 ay once omzumda kestrdim. Normalde uzun haldeyken yilda maksimum 7-8 cm uzayan sacim (uzunken kirigim coktu dipten geldikce uclardan kiriliyordu) 2 ayda 4cm kadar uzadi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben mecitefendi yag karisimini kullandim ama simdi bemix i bu karisim yagiyla karistirip uygulasam nasil olur ? Deneyeniniz varmi acaba
Bu kadar uzama bir ayda mı oldu ben uzun zamandır uğraşıyorum olmadı bana da yardım eder misiniz
uzama gerçekten farkediliyor bu sinemaki kürü nedir nasıl yapıyosunuz anlatabilir misiniz
tabi tatlım ne kullanıyorsun şu an onları söyle yardımcı olayım :)
Şuan şampuanımda doğum kontol hapı var birde banyodan sonra keratin ve argan yağı sürüyorum başkada bir şey yapmıyorum şuan :)
canım bende kullanıyorum doğum kontrol haplı sampuan :) ben her gece yatmadan önce mayalı süt içiyorum ve hardal maskesi uyguluyorum :) bir de keratin maskem var ki benim vazgeçilmezim oldu :) bunları kullanıyorum sanada kesinlikle önerilerim bunlar :)
Maya şu paketlerde satılan toz maya mı :) hardal maskesi nasıl birde sinemaki kürü mü daha etkili hardal maskesi mi :)
Karisik yag mecit efendinin simdi bemixle karistirdim kotu bir rengi var suan ama sursemmi surmesemmi kafam karisti ...
sinameki kullandım ama öyle omuzdan bele gibi bir durum görmedim anlatıldığı gibi ama uzamasına katkı sağladığı bir gerçek :) hardal maskesinin üçüncü kürünü yaptım bana verdiği his uzatacağı yönünde çünkü gerçekten saç köklerini uyardığını hissedebiliyorsun :) ikiside güzel kürler :) belli sürelerle uygula hangisinden sonuç alırsan onunla devam et bence tatlım :)
bence bir sorun olmaz canım ama bilemiyorm ki hiç kullanmadııım
Çok teşekkür ederim o kürler nasıl yapılıyor birde kokuları saçta kalıyor mu:)
Suan denedim yarim saat beklemedeyim ...
sinameki kürünü önceki sayfada açıklamıştım ve malesef bemix kokan bir şey bazılarına kötü kokuyor ama ben sevdim kokusunu :) hardal maskesi isee
Malzemeler: 2 çorba kaşık toz hardal. 1 çorba kaşık şeker. 1yumurta sarısı.60 ml sıcak su.2 çorba kaşık zeytinyağı.
Yapılışı: 2 çorba kaşık toz hardal, 1 çorba kaşık şeker, 1 yumurta sarısını bir kapta harmanlayın.Üzerine 60 ml su ve 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Ve bu karışımı saç fırçası yardımıyla saçınızın köklerine yedirin.Maskeyi yalnızca saç diplerine uyguluyorsunuz , daha sonrada bone takıyor veya streçliyorsunuz.
40 dakika bekleyip sıcak suyla saçınızı durulayın. Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Uyarı:Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek.Panik yapmayın bu durum normal çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor.Kısa zamanda da saçlarda uzama başlıyor. Bu şekilde umarım memnun kalırsın canım benim :)
Çok teşekkür ederim zahmet verdim sizede son olarak maya hangi maya :)
Tatlım 1 tatlı kaşığı sinamekiyi 1 çay bardağı suya koydum kaynattım ılınınca içine bir kapak badem yağı 5 damla çam terebentini koydum saçıma uyguladım. 3 saatten erken saçımı yıkamadım.Bazen 8 saat bekledi saçımda ve şimdi mola dönemindeyim.8 hafta uygulayıp 2 hafta ara veriliyor :)