olur mu öyle şey :) her zaman sorabilirsin :) toz maya canım :)
Canim guzel gelismeler var gibi. Bende yaza ozel bakim istiyorum sacima hic bisey uygulamiyorum sampuan disinda. Sana sunu sormak istiyorum.
Bu bemix sinameki cam terabentin dediklerin sivi malzemeler mi nereden aldin?
Toz mayayıda sırf zayıflamak için içecem malum bu ara göbek başını aldı gidiyo :) çok sağolun :)
önemli değil :) şunu söyleyim yani herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir :)
Kilo alır mıyım :) biraz daha alırsam artık yuvarlanacam :)
tatlım seni yanlış yönlendirmek istemem :) ben zayıfladım ama istersen zayıflamak için kahvaltıdan sonra iç çünkü gerçekten tok tutuyor bu şekilde dene bir süre umarım verirsin kiloları bir an önce :) bende bi ara kiloluydum hiç olmadığım kadar ama sonra birden verdim :)
Ve bemix ve mecit efendinin yag karisimini kullandim sonuc yumusacik saclar ,bu islerimi ilk defa yapiyorum,aslinda sac yaglari kullanmistim ama bemix i ilk kez diyebilirimki sacimin buna ihtiyaci varmis...yumusacik oldu ...bir sonraki islemi 1 hafta sonra yaparim diye dusunuyorum ...yardimci olan arkadaslara tskler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Darısı başıma seninde bir daha almaman dileğiyle :)
umarım canım sende bir an önce verirsin inşallah :) hem saçlar uzasın hem vücut incelsin ayyy hayali bile güzel
tatlım seni yanlış yönlendirmek istemem :) ben zayıfladım ama istersen zayıflamak için kahvaltıdan sonra iç çünkü gerçekten tok tutuyor bu şekilde dene bir süre umarım verirsin kiloları bir an önce :) bende bi ara kiloluydum hiç olmadığım kadar ama sonra birden verdim :)
Cnm kilo vermenin sebebi kesinlikle bu olduguna eminmisin? Ona gore baslicm buna cunki sutsevmiorum ve zorla icerim ama kilo verdiriorsa kesinlikle icecem yani.. herkeste ayni etkiyi yaratmayablir haklisnda senin kilo verme sebebin bu dimi? Diyet filan yapmadn yaniiii bende 50 olmak istiorum hatta 53 olsam yeter 58im suan 5 kilo versem harika olcak :)))
Ayrica ne kdr surede kac kilo verdin onuda yazarsan cok sevinirm smdiden cok tskr ederim cnm :))
Ve bemix ve mecit efendinin yag karisimini kullandim sonuc yumusacik saclar ,bu islerimi ilk defa yapiyorum,aslinda sac yaglari kullanmistim ama bemix i ilk kez diyebilirimki sacimin buna ihtiyaci varmis...yumusacik oldu ...bir sonraki islemi 1 hafta sonra yaparim diye dusunuyorum ...yardimci olan arkadaslara tskler.
inan emin değilim tatlım... Sadece bunu kullandıktan sonra belkide stresim olduğu için 3 kilo verdim... Yanlış bilgilendirmek istemiyorum.Ben sıkıntıdan 15 kilo verdim ama o zamanlar mayalı süt içmiyordum bu 3 kilonunda mayalı sütten dolayı gittiğine emin değilim canım benim :) umarım bir an önce veririz fazlalıkları :)
Ya bende rouccatane kullanıyorum 2.ayımdayım saçlarım baya döküldü moralim çok bozuldu ama bozmamaya çalışıyorum acaba böyle ilaç kullannlar ne çare buldu?
Anladm cnm peki ne kdr zaman ictin mayali sutude 3 kilo verdin acaba :)
15 gün oldu sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?