Eki Görüntüle 1103323
1 hafta önce saçlarımı kestirdim ve bugün çektiğim fotoğraf turunculu olan.
KULLANDIĞIM MALZEMELER VE KÜRLER:
sinameki kürü:öncelikle 4 kürü iki günde bir yaptım daha sonrasında saçı çok yoracağını düşündüğüm için haftada bir yapıyorum ve beşinci kürdeyim.
3 tane şampuanım var birisinde sarımsak diğerinde doğum kontrol hapı ötekisinde bemix ve çam terebentin var.Saçlarım yandığı için kestirdim ve kuaförüm saçımın yarısının kendi saçım olduğunu söyledi yani yaklaşık 3 ay gibi bir sürede böyle bir uzama elde ettim.Turplu su yaptığım zaman elde ettiğim uzamaydı ancak sinameki kürüne geçiş yaptım ve çok umutluyum.Eylüle kadar saçlarımın belime gelmesini arzuluyorum inanıyorum bunun olacağına :) Her hafta yeni bir fotoğraf eklemeyi planlıyorum :) Benimle saçını uzatmak isteyen var mı kızlaaar :)
Bir haftada baya fark etmiş
Merhaba canım, 2 aydır ben de hiç aksatmadan bakımlarımı yapıyorum. Yanık, cılız ve ince telli saçlardan kurtulup sağlıklı saçlara kavuştum. Tabi ki de ilk etken düzleştiriciyi bırakmam oldu. ''Saçlarımı uzatıyorum (resimlerle anlatıyorum)'' konusunda yaptıklarıma göz atabilirsin. Kürlerin için kolay gelsin benim de dileğim saçlarımın belimdee olmasıııhadi inşallahhhh
Simdi benim kafam karıştı. Bende başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımi anlayamadim bi türlüEki Görüntüle 1103323
1 hafta önce saçlarımı kestirdim ve bugün çektiğim fotoğraf turunculu olan.
KULLANDIĞIM MALZEMELER VE KÜRLER:
sinameki kürü:öncelikle 4 kürü iki günde bir yaptım daha sonrasında saçı çok yoracağını düşündüğüm için haftada bir yapıyorum ve beşinci kürdeyim.
3 tane şampuanım var birisinde sarımsak diğerinde doğum kontrol hapı ötekisinde bemix ve çam terebentin var.Saçlarım yandığı için kestirdim ve kuaförüm saçımın yarısının kendi saçım olduğunu söyledi yani yaklaşık 3 ay gibi bir sürede böyle bir uzama elde ettim.Turplu su yaptığım zaman elde ettiğim uzamaydı ancak sinameki kürüne geçiş yaptım ve çok umutluyum.Eylüle kadar saçlarımın belime gelmesini arzuluyorum inanıyorum bunun olacağına :) Her hafta yeni bir fotoğraf eklemeyi planlıyorum :) Benimle saçını uzatmak isteyen var mı kızlaaar :)
Simdi benim kafam karıştı. Bende başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımi anlayamadim bi türlü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu kadar uzama bir ayda mı oldu ben uzun zamandır uğraşıyorum olmadı bana da yardım eder misiniz
canım şimdi ben sana yaptıklarımı söyleyim uygulamak istediklerine hemen başla:) sinameki kürü uyguladım biraz uzama kaydettim , sarımsaklı şampuan uyguluyorum saçlarıma , mayalı süt içiyorum, sinamekiyi kürümün süresi doldu şu an hardal maskesi kullanıyorum :)
Sarimsagi uyguladim zaten ama kafa derim artik cok fazla sizladigindam ara verdim. Yarim sinameki kürüne baslicam. Mayali sütü anlamadim ama o nedir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1144435 vee saçlarımda ciddi bi uzama var kol boyundan bakıldığında uzama olduğu görülüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?