Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Mesela yağladıktan sonra yağ çıksın diye iyice mi yıkıyorsun ? O da zarar verir. Saçını atıyorum kafadan cuma akşamı yağladın sonra yıkadın (bunu az şampuanla hafif yıka) ertesi akşam tekrar yıka arınmayanı, sonra iki gün bekle iki gün sonra yıkan. Yağ çıksın diye defalarca yıkamak bir anda faydadan çok zarara neden oluyor
Anladım evet ben yağlı kalmasın diye bol bol yıkıyorım ozaman yıkamıyım
Zaten şuan işsizim bi yere gittiğim de yok
Arındırana kadar yıkamıyım çok teşekkürederim

Anladım evet ben yağlı kalmasın diye bol bol yıkıyorım ozaman yıkamıyım
Zaten şuan işsizim bi yere gittiğim de yok
Arındırana kadar yıkamıyım çok teşekkürederim
Rica ederim, evde durma fırsatın varsa dahada süper valla, rahatlıkla uygulayabilirsin :)

Merhaba Saricik3 Saricik3 ben şimdi çam terebentin aldım onun hepsini şampuanıma mı karıştırayım birde gliss aşırı işlem görmüş saçlar için sıvısını aldım hadi bakalım inşallahh
Çok teşekkürkler

Merhaba Saricik3 Saricik3 ben şimdi çam terebentin aldım onun hepsini şampuanıma mı karıştırayım birde gliss aşırı işlem görmüş saçlar için sıvısını aldım hadi bakalım inşallahh
Çok teşekkürkler
Glisi dene çok memnun kalacaksın güle güle kullan :)
Şişenin arkasjnda kullanımı yazıyo ben şuan evde değilim şişeye bakamıyorum ama 200 ml şampuana 20damla çam terebentin olacak şekildeydi galiba

Kızlar bakın 9 günlük fark 4 gününde mayalı süt içmiştim

Eklentiler

• 1521880937565.jpg
    1521880937565.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 41
Benim şampuanım 600 ml lik bu ara da 60 damla damlatmam gerek sanırım çam terebentini direk saça uygulaya bilir yormuyum

Hızla uzuyor bir 9 gün daha böyle uzasa baya uzamış olcak tekrar boyatıcak mısın sonrasın da
Hazirana kadar dip boya yapmayabilirim bilmiyorum ki işim belli olmaz :KK70:
Ay içsem mi bugun de mayalı süt iyi geliyo bencede
Kararsız kaldım şimdi
Midemi ekşitiyo diye 2 günde bir yapıyım demiştim ama

Benim şampuanım 600 ml lik bu ara da 60 damla damlatmam gerek sanırım çam terebentini direk saça uygulaya bilir yormuyum
Şaçını kurutur zeytinyağıyla seyrelterek kullanabilirsin cnm bende kullanacaktım araştırdım başka yağlarla karıştırarak kullanılıyomuş

X