Canım biotin doktor tavsiyesi olmadan verilebiliyor mu yani eczacidan istediğinizde direk veriyor mu. Bı de biotin in saç uzatmada etkisi oluyormuş ama vücutta da kıl çıkardığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama dikkatli olbu arada 2 gün önce eczaneye girmiştim a vitamini sordum avicap verdi eczacım ama her gün içme yağlanma yapar (göz çevresinde yağ bezesi oluşturabilirmiş) dedi. dün bi tane içmiştim 3 günde bir ondan da içmeyi planlıyorum. biotin de iyi gelir dedi ama herşeyi bir anda yüklemek istemiyorum çünkü neyin ne işe yaradığını anlayamıcam böyle giderse. o yüzden avicap bittiğinde biotin denicem bir de. ki avicapın içinde 30 kapsül var sanırım bitmesi 3 aylık bir süreye denk geliyor.
Reçetesiz veriliyor mu bilmiyorum sormadım acikcasi ama vucutta kil cikarma olayi varsa daha iyi arastirayim kullanmadan once tesekkurler uyari icinCanım biotin doktor tavsiyesi olmadan verilebiliyor mu yani eczacidan istediğinizde direk veriyor mu. Bı de biotin in saç uzatmada etkisi oluyormuş ama vücutta da kıl çıkardığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama dikkatli ol
Ben birşey sormak istiyorum. Benim saçlarım çabuk yaglaniyor ve çabuk yağlanan saçlar için yağlı bakımlar iyi gelmiyor deniyor böyle birşey varmı? Bende uzatmak güçlendirmek istiyorum. Zentinyagi yumurta yapıyordum şuan onuda bıraktım uzun süredir
uzasa benim saçım uzardı...ben neler yaptım neler..Herkese merhaba, saçlarım şu an katlı kesim ve omuzlarima ancak değiyor. 7 ay sonra düğünüm var ve saçlarımı olabildiğince uzatmak istiyorum. Arastirirken hardal kürüne denk geldim ve denemeye karar verdim. Ayrica uzun zamandir at kuyrugu şampuanını da denemek istiyodum. Revox markasini cok tavsiye etmisler ama cok pahali geldi bana o yuzden daha ekonomik bi secenek olan eda taspinar at kuyrugu sampuanini kullanacagim. Ayrica haftada bir sarimsak yagi, zeytinyagi, badem yagi ve hindistan cevizi yagini karistirip saçlarımda 2 saate kadar yakin bekletmeye calisicam. Normalde bu yag karisimini duzenli olarak yapardim ama dugun hazirliklari nedeniyle pek vaktim olmuyor.benimle beraber denemek isteyen olursa beklerim, ayda bir guncellemeye calisacagim.
Hardal tozu kürü:
-1 yemek kasigi hardal tozu (sari)
-3 yemek kasigi ilik su
-3 yemek kasigi zeytinyagi
-1 yumurta
Bu karisimi ilk defa yaptim ama bana fazla geldi yarisindan fazlasi duruyor. Saklayacagim ama bozulmaz insallah ki icinde yumurta oldugu icin bozulacagini düşünüyorum bu yuzden belki olculeri tatli kaşığı seklinde yaparsaniz daha iyi olur.
Uyguladın mi canımson bir haftadır ne yağ bakımı yapabildim ne de hardal maskesi çünkü vücudumun her yerinde koca koca sivilceler çıktı. alerji yaptığını düşünerek her şeyi bıraktım. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bu DAX supergro'nun herkes tarafından bu kadar tavsiye edilmesine karşı koyamadım. gratiste 90 liraydı çok pahalı geldi bu yüzden bir internet sitesinden satın aldım 50 liraydı yanılmıyorsam. üstünde bandrolü falan var orjinal ürün yani. bu akşam süreceğim sabaha kadar dursun. bir de bunu deneyeyim.
Uyguladın mi canım
İnşallah uzatır bizede bilgi ver arada sırada ise yararsa denerimuyguladım canım saçımdan çıkmayacak diye çok korkuyordum çünkü benim saçlarım normalde de ince telli ve yağlıdır ama duşa girmeden fön makinesiyle kafamı güzelce ısıttım sonra elseve şampuanla saçlarımı ıslatmadan iyice ovaladım sonra duşa girip bioblas yavaş uzayan saçlar için olan şampuanla iyice köpürtüp yıkadım daha sonra da eda taşpınar at kuyruğu şampuanını köpürttüm vücudumu yıkayana kadar durulamadım şampuanı durdu saçımda. duştan çıktığımda yağlı falan değildi saçlarım ve yumuşacıktı resmen ellerimden akıp gidiyodu. dün akşam yine uyguladım 1 saat kadar bekletip duşa girdim.yine hiç bir sorun yaşamadım. bakım yaptığı kesin ama uzatacak mı benim asıl merak ettiğim o