Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Sarmaşık özlusu mu canim? Onu ben de duydum yakin bir zamanda almayi düşünüyordum tam da sen dedin
Bir sürü çeşidi var ama hepsi hızlı uzama etkili canım hepsi sarmaşık özlü sen kendi saç tipine uygun olanını alırsın

Kizlar kaç günde bir bakım yapmak iyidir
Bence haftada 1 Sinameki, haftada 1-2 kez Hindistan cevizi yağı sür. Zararsız şampuan kullan, lavanta kürü iç saç uzatmak için, içerden destekleyici bir hap al ya medabiotin diyorlar ya da pahalı biraz ama Priorin. Ben Priorin kullanıyorum ama bitince medabiotin kullanmayı düşünüyorum kimisi supradyn all day falan da kullanıyormuş tüm vitaminleri içerdiği için. Bunun haricinde çok şey yapıp saçı yıpratma. Önceki aylara kadar bakım yapayım derken saçlarımı çok yordum. İnşallah faydalı olurum :))

Bence haftada 1 Sinameki, haftada 1-2 kez Hindistan cevizi yağı sür. Zararsız şampuan kullan, lavanta kürü iç saç uzatmak için, içerden destekleyici bir hap al ya medabiotin diyorlar ya da pahalı biraz ama Priorin. Ben Priorin kullanıyorum ama bitince medabiotin kullanmayı düşünüyorum kimisi supradyn all day falan da kullanıyormuş tüm vitaminleri içerdiği için. Bunun haricinde çok şey yapıp saçı yıpratma. Önceki aylara kadar bakım yapayım derken saçlarımı çok yordum. İnşallah faydalı olurum :))
Canim evde durdukça biseyler suresim geliyo kafama. Iki gun once hindistancevizi yagi bakimi yaptım dun dax surdum falan
Her gun yikiyorum neredeyse bu yüzden.
Yararli olucak derken daha da yorucam saci :)

Bugunku bakim : diplere dax
Uc ve boylara hindistan cevizi

Bu arada sampuanimi restorex sarmasik özlü şampuanla degistirdim sac uzatma etkisi varmis

hangi markanın hindistan cevizi yağını kullanıyorsunuz?
Can'ım ben baştan Mecit efendi sonra life co aldım. Valla bana çok farklı gelmedi . Bence başlangıçta en ucuz hangisi ise onu al . N11 den al aktardan daha ucuz bedava kargoyu seç. Nemlendirmesi çok iyi olduğu için hepsi saça çok iyi geliyor

Can'ım ben baştan Mecit efendi sonra life co aldım. Valla bana çok farklı gelmedi . Bence başlangıçta en ucuz hangisi ise onu al . N11 den al aktardan daha ucuz bedava kargoyu seç. Nemlendirmesi çok iyi olduğu için hepsi saça çok iyi geliyor
teşekkür ederim canım sağ ol çok.

bu akşam saçlarımı kestirdim Allah'ım çok kısa oldu delireceğim. ben o kadar kes, dedim diye kuaförün o kadar kesmesi mi lazımdı sanki:KK43:

sinamekiyi nasıl uyguladınız saçınıza?
Sinamekiyi kaynar suda ılınıncaya kadar beklettim sonra bemiks ve badem yağı koydum ekstra bir şey katmadım canım fısfıslı şişeyle bütün saca uygulayıp 2 saat bone takarak beklettim.Hatta ilk birkaç kur sinameki bulamadığım için içinde sinameki ve isirgan otu olan bitki çayı vardı onunla yapmistim

X