- 2 Şubat 2011
- 1.584
- 955
- Konu Sahibi Blackcatt1
Benimde belimdeydi şimdi bak bi deCanım ben uzun sure saclari belimde dolaştığım için bana kisa geliyor suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde belimdeydi şimdi bak bi deCanım ben uzun sure saclari belimde dolaştığım için bana kisa geliyor suan
Yine olur canım sabredelimBenimde belimdeydi şimdi bak bi de
Hangi ürünü kullaniyorsun mesela canimTek birsey diyecegim. Benimde sacim hiic uzamazdi. Artik kimyasalsiz sampuan krem ve bakim yagi kullaniyorum sutyen hizasini gecti ve rofleli olmasina ragmen saglikli uzadi hic kestirmeden.kimyasallar sacin uzamasini engeller bilginiz olsun.
Bende organik sampuan kullanıyorum içinde hiçbir kimysal yokTek birsey diyecegim. Benimde sacim hiic uzamazdi. Artik kimyasalsiz sampuan krem ve bakim yagi kullaniyorum sutyen hizasini gecti ve rofleli olmasina ragmen saglikli uzadi hic kestirmeden.kimyasallar sacin uzamasini engeller bilginiz olsun.
Nerede satiliyor fiyati ne kadar canimOrganicuM herkese tavsiye ederim
Ben biobellinda kullaniyorum sampuan sac kremi ve bakim spreyi. Bende cok memnunum.Bende organik sampuan kullanıyorum içinde hiçbir kimysal yok
Benim şampuanım kötü maddeler sülfat, sls, paraben vs içermiyor. Tamamen organik.Nerede satiliyor fiyati ne kadar canim
Dediğini hiç duymadım içinde paraben sls falan var mı acaba?Ben biobellinda kullaniyorum sampuan sac kremi ve bakim spreyi. Bende cok memnunum.
Tamam canımÇok küçükkende kullanmıştım uzun bir süre, eczanelerde 25 TL'ye falan satılıyor, watsonslardan falan alma pahalı oralardan 30 35 tl falan. Eczaneden al bence
Benimde Sinameki 3. KürümBugünkü bakım : Hindistan cevizi yağı
Canim bence istedigin boya gelince 3 4 cm kestirirsin o guclendirir diye dusunuyorum
Bunu @ecca duymasın :)) kestirmekten istediğim boyun tadını çıkaramıyorumCanim bence istedigin boya gelince 3 4 cm kestirirsin o guclendirir diye dusunuyorum