- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Hindistan cevizi ve dax sürdüm sadece canim ama sanırım etkili olan şey daxMaşallah çok güzel 20 gün içinde neler yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistan cevizi ve dax sürdüm sadece canim ama sanırım etkili olan şey daxMaşallah çok güzel 20 gün içinde neler yaptın canım
Şu dax ı bir ben mi sevemedim yahu Canım ben sürünce az da sürsem yıkayınca cikmiyo saçımdan.Sen nasıl kullandın canım ben birkaç defa kullandım sıkılıp bıraktım hindistan cevizi kullanıyorumHindistan cevizi ve dax sürdüm sadece canim ama sanırım etkili olan şey dax
Canim ilk kutumda arindirma sorunu cok yasiyodum bolca surdugum için ikinci kutuma geçtim simdi daha az suruyorum ve cam terenbentin yagi ekledigim sampuanla yikiyorum o zaman ariniyo su tutmadan direk sampuan suruyorum bolcaŞu dax ı bir ben mi sevemedim yahu Canım ben sürünce az da sürsem yıkayınca cikmiyo saçımdan.Sen nasıl kullandın canım ben birkaç defa kullandım sıkılıp bıraktım hindistan cevizi kullanıyorum
Anladım canım peki kaç saat bekletiyosunCanim ilk kutumda arindirma sorunu cok yasiyodum bolca surdugum için ikinci kutuma geçtim simdi daha az suruyorum ve cam terenbentin yagi ekledigim sampuanla yikiyorum o zaman ariniyo su tutmadan direk sampuan suruyorum bolca
Daxi genelde 3 4 saat bekletiyorum dun ise aksamdan surup gece oyle yatıp sabah yikadim şampuani ise 2 3 dakika bekletiyorum canım restorex şampuana başladım biliyorsun o da iyi geldi saçımaAnladım canım peki kaç saat bekletiyosun
Daha önce şampuan seçimlerinden bir türlü memnun olmayan bi arkadaşıma tavsiye etmiştim hatta ikili satıldığı için beraber alıp kullanırdık çok sevmişti o da.Daxi genelde 3 4 saat bekletiyorum dun ise aksamdan surup gece oyle yatıp sabah yikadim şampuani ise 2 3 dakika bekletiyorum canım restorex şampuana başladım biliyorsun o da iyi geldi saçıma
Bi arkadaşım da bana sakın alma ben aldim cok döktü uzatmadi demişti ben de onyargiyla bakıyodum ama internette cok kişi ovunce aldim gayette iyi geldi demek ki herkeste aynı etkiyi vermiyorDaha önce şampuan seçimlerinden bir türlü memnun olmayan bi arkadaşıma tavsiye etmiştim hatta ikili satıldığı için beraber alıp kullanırdık çok sevmişti o da.
Al benden de o kadar . Ya ben birde zerre kadar güvenmiyorum daxa . Düpedüz vazelin yahuŞu dax ı bir ben mi sevemedim yahu Canım ben sürünce az da sürsem yıkayınca cikmiyo saçımdan.Sen nasıl kullandın canım ben birkaç defa kullandım sıkılıp bıraktım hindistan cevizi kullanıyorum
Bende en cok uzatan o oldu canımAl benden de o kadar . Ya ben birde zerre kadar güvenmiyorum daxa . Düpedüz vazelin yahu
Ara vereceksen 2 hafta ara veriliyor canımm, ne kadar zamandır bakım yapıyorsun eğer 2 Aydır yapıyorsan 2 hafta ara ver bence kuzumBugün dax sursem mi yoksa bakimlara 1 hafta kadar ara mi versem kararsızım
6 7 aydir bakim yapıyorum vallaAra vereceksen 2 hafta ara veriliyor canımm, ne kadar zamandır bakım yapıyorsun eğer 2 Aydır yapıyorsan 2 hafta ara ver bence kuzum
Ara vermeden yapıyosan o kadar zamandır şükret valla saçların dökülmesin, kuzum kesin bi süre ara ver hem daha hızlanır uzama ara döneminde6 7 aydir bakim yapıyorum valla
Veriyorum o zaman artik canımAra vermeden yapıyosan o kadar zamandır şükret valla saçların dökülmesin, kuzum kesin bi süre ara ver hem daha hızlanır uzama ara döneminde
Islaklık payı olsa bile 6 günde çok çok güzel uzamışş maşallahhhKızlar normalde sadece ayın 1inde fotoğraf atacaktim ama dayanamadim
Eki Görüntüle 1977183
Arada sadece 6 gün var ama bu kadar uzama beni sasirtti neredeyse beyaz cizgiye degmis saclarim. 1 haftada bu kadar uzar mi yoksa ikinci fotoda saclarim biraz daha islak birincisine gore. Fark bu yüzden mi
Ben de çok şaşırdım inşallah devami gelirIslaklık payı olsa bile 6 günde çok çok güzel uzamışş maşallahhh
Aynen benimde :))Ara verme dönemi benim için bakım yapmaktan daha zor sürekli kafama biseyler suresim geliyo