Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Hindistan cevizi ve dax sürdüm sadece canim ama sanırım etkili olan şey dax
Şu dax ı bir ben mi sevemedim yahu :KK33:Canım ben sürünce az da sürsem yıkayınca cikmiyo saçımdan.Sen nasıl kullandın canım ben birkaç defa kullandım sıkılıp bıraktım hindistan cevizi kullanıyorum:KK66:

Şu dax ı bir ben mi sevemedim yahu :KK33:Canım ben sürünce az da sürsem yıkayınca cikmiyo saçımdan.Sen nasıl kullandın canım ben birkaç defa kullandım sıkılıp bıraktım hindistan cevizi kullanıyorum:KK66:
Canim ilk kutumda arindirma sorunu cok yasiyodum bolca surdugum için ikinci kutuma geçtim simdi daha az suruyorum ve cam terenbentin yagi ekledigim sampuanla yikiyorum o zaman ariniyo su tutmadan direk sampuan suruyorum bolca

Canim ilk kutumda arindirma sorunu cok yasiyodum bolca surdugum için ikinci kutuma geçtim simdi daha az suruyorum ve cam terenbentin yagi ekledigim sampuanla yikiyorum o zaman ariniyo su tutmadan direk sampuan suruyorum bolca
Anladım canım peki kaç saat bekletiyosun

Daxi genelde 3 4 saat bekletiyorum dun ise aksamdan surup gece oyle yatıp sabah yikadim şampuani ise 2 3 dakika bekletiyorum canım restorex şampuana başladım biliyorsun o da iyi geldi saçıma
Daha önce şampuan seçimlerinden bir türlü memnun olmayan bi arkadaşıma tavsiye etmiştim hatta ikili satıldığı için beraber alıp kullanırdık çok sevmişti o da.

Daha önce şampuan seçimlerinden bir türlü memnun olmayan bi arkadaşıma tavsiye etmiştim hatta ikili satıldığı için beraber alıp kullanırdık çok sevmişti o da.
Bi arkadaşım da bana sakın alma ben aldim cok döktü uzatmadi demişti ben de onyargiyla bakıyodum ama internette cok kişi ovunce aldim gayette iyi geldi demek ki herkeste aynı etkiyi vermiyor

Al benden de o kadar . Ya ben birde zerre kadar güvenmiyorum daxa . Düpedüz vazelin yahu

Bundan sonra

Her ayın 1inde fotoğraf koymaya

Bakimlarima sadece dax ve hindistan cevizi yağı ile devam etmeye

Temmuz ayinda uclarindan kestirmeye

Karar verdim :21:

Kızlar normalde sadece ayın 1inde fotoğraf atacaktim ama dayanamadim

InShot_20170404_155603.jpg

Arada sadece 6 gün var ama bu kadar uzama beni sasirtti neredeyse beyaz cizgiye degmis saclarim. 1 haftada bu kadar uzar mi yoksa ikinci fotoda saclarim biraz daha islak birincisine gore. Fark bu yüzden mi

Kızlar normalde sadece ayın 1inde fotoğraf atacaktim ama dayanamadim

Eki Görüntüle 1977183

Arada sadece 6 gün var ama bu kadar uzama beni sasirtti neredeyse beyaz cizgiye degmis saclarim. 1 haftada bu kadar uzar mi yoksa ikinci fotoda saclarim biraz daha islak birincisine gore. Fark bu yüzden mi
Islaklık payı olsa bile 6 günde çok çok güzel uzamışş maşallahhh :nazar::nazar:

X