Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Sinamekiyi kaynar suda ılınıncaya kadar beklettim sonra bemiks ve badem yağı koydum ekstra bir şey katmadım canım fısfıslı şişeyle bütün saca uygulayıp 2 saat bone takarak beklettim.Hatta ilk birkaç kur sinameki bulamadığım için içinde sinameki ve isirgan otu olan bitki çayı vardı onunla yapmistim
sinamekiyi aktardan alacağım değil mi canım? bemiks ve badem yağını nereden bulabilirim peki? öff çok cahilim:KK17:

sinamekiyi aktardan alacağım değil mi canım? bemiks ve badem yağını nereden bulabilirim peki? öff çok cahilim:KK17:
Yok canım deme öyle hepimiz sora sora öğrenmedik mi :KK33:Sinameki aktardan alacaksın ama çok değil 2 TL lik alırsan bir sene bile yeter.Bemiks eczaneden fiyatı 5 TL bir kutuda 5 ampul var zaten.Tatlı badem yağını da marketlerde bulabilirsin veya aktardan :KK5:

Yok canım deme öyle hepimiz sora sora öğrenmedik mi :KK33:Sinameki aktardan alacaksın ama çok değil 2 TL lik alırsan bir sene bile yeter.Bemiks eczaneden fiyatı 5 TL bir kutuda 5 ampul var zaten.Tatlı badem yağını da marketlerde bulabilirsin veya aktardan :KK5:
çok teşekkür ederim canım, çok sağ ol:KK73::KK5::KK3:

Evet 0mayram:)) sence bugün banyodan sonraki halimi çekip yükleyeyim mi yoksa 1 ay daha mı beklesem
Çok merak ettim canım başlamadan önceki haliyle bu kürden sonraki halini yükle bence illa gelişme olmuştur

IMG-20170330-WA0003-1.jpg

X