- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- Konu Sahibi Blackcatt1
Hayır aybuss yok kuaför. Önce uzayacak. 1 yıldır yeter artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canımAh kuzucum bende o kadar istiyom inş olur. Bence senin olur temmuz ortası gibi
Ara vermek iyi olabilir aslında canım dinlenip yeniden başlamakben bi müddet ilgilenmiycem bezdim
sen daha yeni ara vermemismiydinben bi müddet ilgilenmiycem bezdim
Kuzucum motivasyonum kaçtı .ağlayan smile . Koyamadım Bi türlü su ağlak smıle yısen daha yeni ara vermemismiydin
yapma ya ne guzel tam tempoda ilerliyordunKuzucum motivasyonum kaçtı .ağlayan smile . Koyamadım Bi türlü su ağlak smıle yı
Kuzum benim Yayapma ya ne guzel tam tempoda ilerliyordun
lami cimi yok kendini topla bakimlara tekrar basliyorsun laf dinlemem ona goreKuzum benim Ya
bu kararlilikla devam.canim o.zamana kadar cokkkk rqhat uzar 6_7 cmSaclarim 7 cm falan uzasa baba kısa gelmeyecek, inşallah temmuza kadar bu tempoyla uzar sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 0mayra zaten ayda 1 cm uzasa en kotufak ihtimal 3 cm uzuyor, bunlara ek olarak bakimlarimda 1 cm uzasa 3 ayda 6 cm uzar demek temmuzda rahatlarım ve de hiç kesmiycem
Zaman su gibi akıyor aybussum merak etme hiç canını sıkma uzayacakSaclarim 7 cm falan uzasa baba kısa gelmeyecek, inşallah temmuza kadar bu tempoyla uzar sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 0mayra zaten ayda 1 cm uzasa en kotufak ihtimal 3 cm uzuyor, bunlara ek olarak bakimlarimda 1 cm uzasa 3 ayda 6 cm uzar demek temmuzda rahatlarım ve de hiç kesmiycem
Ben de bugün hindistan cevizi bakimi yapacagimTAMAM BAŞLIYORUZ akşam diplere sinameki uçlara hindistan cevizi yağı