- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Merhaba aramiza hos geldinnnbende katılayım aranıza :) hepinize merhaba :)
bakımım saç diplerine dax boy ve uçlarına hindistancevizi yağı
inşallah bir yılda 20 cm ve üzeri sağlıklı uzama olur :)
Canım bu yamukluk düZeltme işinin sonu gelmiyor boşver kestirme kalsın, hem ben yamukluk falan görmüyorum sana mı öyle geliyor acaba? Bu arada saçlarına maşallahEki Görüntüle 2034381
Saçlarımın son hali bu şekilde
Artık ölçmuyorum
Yamuklugu gidermek icin 2 3 santim kestiricem yarin ya da cuma gibi
Sagol kuzucumCanım bu yamukluk düZeltme işinin sonu gelmiyor boşver kestirme kalsın, hem ben yamukluk falan görmüyorum sana mı öyle geliyor acaba? Bu arada saçlarına maşallah
teşekkür ederim bakalım bu hafta sıkı bir şekilde bakımlara başladım hayırlısı diyelim artık :)Merhaba aramiza hos geldinnn
Guzel urunler secmissin duzenli bakimla istedigin sonucu alirsin
Teşekkürler bir de kirilmasaaa uçlardan :)teşekkür ederim bakalım bu hafta sıkı bir şekilde bakımlara başladım hayırlısı diyelim artık :)
bu arada saçlarınız çok güzel uzuyor maşalllah
Benim şimdili saçım:))
Ben de donucem en buna canimBenim şimdili saçım:))
Ben de donucem en buna canim
Kiriklar cok canimi sıkıyor
Fotoğraflarda belli degil ama buyuk buyuk kopuyor uclardan normalde
V sevmiyorum canım düz kullaniyorum hep. Bugun kuafore gidicem ama sadece kiriklari aldiricam cok kisaltmicam :)ayy yapmayın yazık olur onca emeğinize yani kestirmek isterseniz V şeklinde kestirin
V sevmiyorum canım düz kullaniyorum hep. Bugun kuafore gidicem ama sadece kiriklari aldiricam cok kisaltmicam :)
Uzar kuzum genetik yapıyla , bakimla , isi kullanmamakla çok alakalı :)evet daha iyi olur senin içinde hem boydan çok kısaltmamış olursun kuaförden sonra bekliyorum fotoğrafı
bu arada birşey sorucam ayda saç 2,5 cm uzar mı acaba
inşallah canım çok istiyorum ilk hedefim enseyi kapatmak :)Uzar kuzum genetik yapıyla , bakimla , isi kullanmamakla çok alakalı :)
Olur olur bakım+sabır+zaman: uzun saçinşallah canım çok istiyorum ilk hedefim enseyi kapatmak :)
Bence kısa kestirme uçlarından düz bi şekilde yavaş yavaş giderBen de donucem en buna canim
Kiriklar cok canimi sıkıyor
Fotoğraflarda belli degil ama buyuk buyuk kopuyor uclardan normalde
Oyle yapcam canimBence kısa kestirme uçlarından düz bi şekilde yavaş yavaş gider