- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Var. kız ben senin kadar saçı hızlı uzayanı görmedim maşallah
Kız bana anlat hemen neler yaptınVar. kız ben senin kadar saçı hızlı uzayanı görmedim maşallah
Kuzum kestirdikten sonra 1 2 defa bakim yaptim onun dışında bisey yapmadim ugrasmiyorum artik pek fazla kendi haline biraktimKız bana anlat hemen neler yaptınBlackcatt1
Kendi haline bırakınca mı yağlar sürünce mi hızlı uzuyoKuzum kestirdikten sonra 1 2 defa bakim yaptim onun dışında bisey yapmadim ugrasmiyorum artik pek fazla kendi haline biraktim
Canim bu tişörtte cok fazla cizgi var hangisi oldugunu kestiremiyorum sanirim kazagi giyicem yine olcerkencizgilerini saysana csnim ben kendimde oyle yapiyordum
Kendi haline birakinca uzuyoKendi haline bırakınca mı yağlar sürünce mi hızlı uzuyo
Katılıyorum sanaa. Ben de sadece onarmak ve yumuşattığına inanıyorum bakımların uzamada değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine de bir umut uğraşıyoruz işteKendi haline birakinca uzuyo
Bakim yapinca ışıldıyor yumuşuyor bence
O zaman artık yağ mağ sürmem herhalde :)) cidden öyle mi yaKendi haline birakinca uzuyo
Bakim yapinca ışıldıyor yumuşuyor bence
Bence boylarına dokundurtmadan makinayla düzelttir o kadar düm düz ve upuzun saçların olsunnnnEki Görüntüle 2030118
Saçımın son hali
Uclarinda biraz yamukluk mu var bana mi oyle geliyor
Eylülun ortalarinda yine uclardan aldirabilirim duzeltmek icin
Gecen hindistan cevizi yağı aldim onunla devam edicem bakimlara
Makina pek saglikli degilmis kirilmasina neden oluyomus uclarin canim ama guvendigim bir kuafore duzelttiricem boylara dokundurtmadanBence boylarına dokundurtmadan makinayla düzelttir o kadar düm düz ve upuzun saçların olsunnnn
Bende dümdüz istiyorum öyle bi kuaför bulsam eliyle dümdüz kesen süper olacakMakina pek saglikli degilmis kirilmasina neden oluyomus uclarin canim ama guvendigim bir kuafore duzelttiricem boylara dokundurtmadan