- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Ahahah sagol canim senin de öyleBana kaşlarının şekli çokluğu falan güzel tam kıvamında geldi üzülmene gerek yok cidden takmakötü olsa söylerdim ama kavisi falan süper on numara on yıldız
Bende dün diyetisyene gittim zayıflamam belimin incelmsi lazım hem sağlıklı beslenme saclara da etkiliGeçen sene bazi sebeplerden dolayı yeme düzenim çok bozulmuştu yemek yiyemiyordum ve 2 ayda 15 kiloya yakın vermistim cok sagliksiz bir şekilde
Kaşimdaki dokulme bu donemde olmustu hala da düzelmedi
Allahtan saclarimda dokulme olmadi o dönem
Saglikli beslenme cidden cok ama cok önemli
Evet canim kesinlikle etkiliBende dün diyetisyene gittim zayıflamam belimin incelmsi lazım hem sağlıklı beslenme saclara da etkili
Canım bir arkadaş sana bir şampuan önermişti hani otacı hindistan cevizli katkısızmış, kim önerdi bulamadım, kullandın mı o şampuanı nasıl tavsiye eder misin?Evet canim kesinlikle etkili
Sağol canım bir dahaki gratis ziyaretimde alayım deneyeyim ben deOtacı Normal Saçlar İçin Meyveli Şampuan 400ml
ben önermiştim canım çok çok memnunum . restorex kullanma onun içinde paraben yok ama onun dışında herşry var kırıyor ve kurutuyor
Kuzum ben hindistan cevizlisini degil de seftali olanini denedim fakat sevemedim ya iyi gelmedi saçımaSağol canım bir dahaki gratis ziyaretimde alayım deneyeyim ben de
Ben de bir deneyeyim bakalım, restorexten memnunum aslında ama yeni birşey deneyesim var :)Kuzum ben hindistan cevizlisini degil de seftali olanini denedim fakat sevemedim ya iyi gelmedi saçıma
Yapis Yapis hissettim
Sactan saca değişir ama sen dene yine de belki sana iyi gelir
Ben restorexe geri dondum canim zaten yenilik pek yaramaz bana bisey iyi geldiği zmaan onla devam etmeliyimBen de bir deneyeyim bakalım, restorexten memnunum aslında ama yeni birşey deneyesim var :)
Benim de market şampuanlarına alerjim var gb dev çıbanımsı sivilceler çıkıyor kafamda, çok uzun zaman bioblas kullandım şimdi restorex, dur bakalım illa bi maraz arıyorum kendime:))Ben restorexe geri dondum canim zaten yenilik pek yaramaz bana bisey iyi geldiği zmaan onla devam etmeliyim
Şifa olsunnn :)Saçlarımı kestirdim
5 6 cm kısaldi ama iyi oldu kiriklar cok cok fazlaydı
Bugünkü bakimim: hindistan cevizi yagi + avakado yağı
Aksama dogru yikarim
kuzum kestirdigin icin uzulme bende bayramda kestigimde üzülmüştüm ama sonra saclarimin daha bi canlandigini yumuşadıgini gördüm iyiki kesmisim dedim yeni resim ekledim topige canlandigi icin hemen uzamisEki Görüntüle 2021994
Kesimden sonra bu boya geldi sacim
Artik bu tisortle takip edicem uzamayi
Malum temmuzda kazak giymek olmuyo :)
Ahaha valla terleye terleye giyiyordum ölçü doğru olsun diyekuzum kestirdigin icin uzulme bende bayramda kestigimde üzülmüştüm ama sonra saclarimin daha bi canlandigini yumuşadıgini gördüm iyiki kesmisim dedim yeni resim ekledim topige canlandigi icin hemen uzamis))
zaten o kazagi giydiginde nasil duruyor oyle diyordum iyi yapmışsın :)))))