Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Selam tüm saç uzatmaya gönül vermiş arkadaşlarım/ablalarim
Bu kız napti? Saclarin uclarina takti ve saclarini kisa kestirdi.
Sanirim benim uzatma serüvenim buraya kadarmis artik ugrasmicam.
Ugrasan herkese kolaylıklar diliyorum umarim hedefinize ulasirsiniz burayı ve sac uzatmayi birakiyorum :KK200:

Eki Görüntüle 2035019

Bu sekilde kesildi.

Herkes kendine iyi baksin :KK19::KK3::KK25::KK25:
Canım isteyerek mi bu kadar kısa kestirdin? Ne güzel uzamıştı saçların keşke dediğimiz gibi sadece uçlarından maksimum 2-3 cm aldırsaydın...neyse sağlık olsun sen böyle mutluysan diyemeyiz bişey:) kökü bizde nasılsa :)

Canım isteyerek mi bu kadar kısa kestirdin? Ne güzel uzamıştı saçların keşke dediğimiz gibi sadece uçlarından maksimum 2-3 cm aldırsaydın...neyse sağlık olsun sen böyle mutluysan diyemeyiz bişey:) kökü bizde nasılsa :)
Evet kuzum ben gosterdim kuafore su kadar kes diye çünkü cidden kesilmesi gerekiyordu duzlestiricen ve boyadan uclar 3 4 cm belki daha fazla kopuyordu ben de surekli kopariyorum onlari duramiyorum. Yipranmisliklar temizlensin istedim boyle kisa oldu bi de artik galiba yıldım bakimdan uzatmadan cabuk sıkılan bi insanim sabredemedim oyle iste :) siz uzatin benim yerime guzellikler :KK200:

Evet kuzum ben gosterdim kuafore su kadar kes diye çünkü cidden kesilmesi gerekiyordu duzlestiricen ve boyadan uclar 3 4 cm belki daha fazla kopuyordu ben de surekli kopariyorum onlari duramiyorum. Yipranmisliklar temizlensin istedim boyle kisa oldu bi de artik galiba yıldım bakimdan uzatmadan cabuk sıkılan bi insanim sabredemedim oyle iste :) siz uzatin benim yerime guzellikler :KK200:
Önce güle güle kullan ben kesimi beğendim çok havalı olmuş :)) sendeki bu saç uzama hızı varken kuzu bize 6 ayda tur bindirirsin :))) kendine dikkat et arada bi yaz özleriz biz

Selam tüm saç uzatmaya gönül vermiş arkadaşlarım/ablalarim
Bu kız napti? Saclarin uclarina takti ve saclarini kisa kestirdi.
Sanirim benim uzatma serüvenim buraya kadarmis artik ugrasmicam.
Ugrasan herkese kolaylıklar diliyorum umarim hedefinize ulasirsiniz burayı ve sac uzatmayi birakiyorum :KK200:

Eki Görüntüle 2035019

Bu sekilde kesildi.

Herkes kendine iyi baksin :KK19::KK3::KK25::KK25:
Yaaa dünden beri yazacam elim gitmiyor , çok güzel uzamıştı saçların canım yaa...

ben biliydim bööle olacağnı :)

güle güle kullan saçlarını, arada yaz hatta sık sık yaz :KK66:

Canlarim dusunceleriniz yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arada girip sizlerim gelismelerine bakacağım upuzun sacli gormek istiyorum hepinizi :)
Uzatma surecinde birbirimize cok destek olduk fikir alisverisi yaptik hepiniz cok sağolun sizi seviyorum opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin :KK200:

H Hayriye birdal ince topuk ince topuk S siir aybuss aybuss seyda586 seyda586 sevdabuzer sevdabuzer

Canlarim dusunceleriniz yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arada girip sizlerim gelismelerine bakacağım upuzun sacli gormek istiyorum hepinizi :)
Uzatma surecinde birbirimize cok destek olduk fikir alisverisi yaptik hepiniz cok sağolun sizi seviyorum opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin :KK200:

H Hayriye birdal ince topuk ince topuk S siir aybuss aybuss seyda586 seyda586 sevdabuzer sevdabuzer
Ya birden böyle konuşunca hepiniz duygulandımm, ne güzel dostluklarımız oldu burda hepinizin kalbi bi ayrı güzel :KK200:
Sağlıklı saçların oldu eminim en kısa sürede bir şey yapmasan bile uzayacaklar:)
güle güle kullan yeni saçlarını:) bende uğraşmıyırum artık ya bunaldım belki tekrar başlarım

uzun zamandir ggiremiyordum yeni gordum ben mesajını.yeni saclarin hayirli olsun bence cok hos olmus ki 2 gun once yigenimin saclarini kestirdim bir karislik kisim taranmiyordu bile simdi kizin yuzu gozu acildi bende kestireyim dedimde kuafor kesmedi batil inanc iste hamileyken sac kesilmezmis

IMG_20170902_204732_processed.jpg

Suanki hali
Herhangi bir bakim yapmiyorum saldim gitti :KK49:

Eki Görüntüle 2039982

Suanki hali
Herhangi bir bakim yapmiyorum saldim gitti :KK49:
Canım hiç ye kısa diilmiş saçların . Şen'de bu saç uzama hızı varken 6-7 ayda beline gelir. Hendek kırıksız olur. Sanırım sen üstüste bi sürü kez boyadın o yüzden uçlar kopuyo. Ama güzel saçların var . İşine karışmayayım ama boyama bence zaten belli bi yaştan sonra istemesek de boyamak zorunda kalıcaz .

Canım hiç ye kısa diilmiş saçların . Şen'de bu saç uzama hızı varken 6-7 ayda beline gelir. Hendek kırıksız olur. Sanırım sen üstüste bi sürü kez boyadın o yüzden uçlar kopuyo. Ama güzel saçların var . İşine karışmayayım ama boyama bence zaten belli bi yaştan sonra istemesek de boyamak zorunda kalıcaz .
Evet canim surekli boyuyorum bi de degisiklik olmuyor boşuna yiprandigi ile kaliyor artik cok dokunmuyorum sacima bakalim ne zaman uzucak ayda 2 3 ayda bir atarim fotograf :KK200:

İnanın psikolojikmi bilmiyorum ama ben faydasını görüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_20171007_184835_processed.jpg

Heyooo ben geri döndüm
Bakimlara başlama karari aldim
Bu zamana kadar hiç bir sey yapmadim hatta saclarimi 3 gunde bir yikadim kendi yagiyla beslenmesine izin verdim ( 3.gunun sonunda bile pek yaglanmamisti cok kurudur saclarim )
Simdi ise kaldigimiz yerden devam
Bu sefer ne olursa olsun kestirmicem cunku beni geriye atiyor surekli.
Isı islemlerini malesef hala yapiyorum cunku dogal sacimi kullanamiyorum kabariyor elektirikleniyor.
Bakimlara gelecek olursak suan elimde az bir sey hindistan cevizi yağı var onunla baslayacagim. Haftada 1 gün bakım günü olarak secicem. En yakin zamanda da çizgili kazagimla ölcume baslicam.
Hepinizi öpüyorum
Bu sefer rapunzel olmaya kararliyim!!

Canım maşallah benim bir yıl da uzayan saçlarım senin 3 ay da üzüyor böyle bir sac yapısı varken nasıl uzatamadın sasirdim. Yanı baharı beklesen saçların beline gelir zaten ne güzel benim böyle bir saçım olsa kafama gore takılırım. Bakım yapmana bile gerek yok arada uçlara biraz el atarsin yeter de artar bile .

X