Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Kendi haline birakinca uzuyo
Bakim yapinca ışıldıyor yumuşuyor bence
Katılıyorum sanaa. Ben de sadece onarmak ve yumuşattığına inanıyorum bakımların uzamada değişiklik olacağını sanmıyorum ama yine de bir umut uğraşıyoruz işte

Ama boydan kırılmasını önlüyor saçların bakim . Bak ben Bu sene çok yapmadım. Kurudukca nerdeyse 5 cm yukarıdan kırıklar kopmalar oluyordu. Bu aralar bakımları sac uçlarımo çekiyorum daha sağlam tıkır tıkır kopuyordu önceden

InShot_20170805_203229276.jpg

Saçımın son hali
Uclarinda biraz yamukluk mu var bana mi oyle geliyor
Eylülun ortalarinda yine uclardan aldirabilirim duzeltmek icin

Gecen hindistan cevizi yağı aldim onunla devam edicem bakimlara

Eki Görüntüle 2030118

Saçımın son hali
Uclarinda biraz yamukluk mu var bana mi oyle geliyor
Eylülun ortalarinda yine uclardan aldirabilirim duzeltmek icin

Gecen hindistan cevizi yağı aldim onunla devam edicem bakimlara
Bence boylarına dokundurtmadan makinayla düzelttir o kadar düm düz ve upuzun saçların olsunnnn :KK200:

Merhabalar 3 senedir sacim kısacık çünkü yaktılar, kısa kestiler. Şekle sokmak için duzlestiriciye sarildim. Uzadıkça yine yandı kesildi. Hep ayni boyda. Kafam Dank etti, bu duzlestiriciyle olmaz dedim. Perşembe günü başladım sac uzatmaya. Perşembe sinameki kuru yaptım. Cuma supergro 1 gece beklettim. Dun de ısırgan oyuna bilumum sac uzatan ne kadar yağ varsa kattim. 4 gün dinlendirecegim. Barcelino yagi sipariş ettim. Bunlar uzatır mi yaaa :KK43:(((( nolur birşey söyleyin çok baktım kafaya. Kulağında Saclarim yanik yanik. Duzlestiriciyi bıraktım .

Makina pek saglikli degilmis kirilmasina neden oluyomus uclarin canim ama guvendigim bir kuafore duzelttiricem boylara dokundurtmadan :KK200:
Bende dümdüz istiyorum öyle bi kuaför bulsam eliyle dümdüz kesen süper olacak :KK200:ilerisi için diyorum şimdi zaten kestirmem de o zaman bende makinayla kestirmiyim

bende katılayım aranıza :) hepinize merhaba :)
bakımım saç diplerine dax boy ve uçlarına hindistancevizi yağı
inşallah bir yılda 20 cm ve üzeri sağlıklı uzama olur :)

X