- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Kuzum bu sampuandan aldim normal saçlar icin olanindanEki Görüntüle 2012960
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu
Bi kac denemeden sonra duzelir mi ki canimsulfatsiz oldugu icin birkac deneme sans ver canim yapış yapisliktan ote basta sert gicir gicir bir etkide yapar şimdiye kadar hep sulfatli kullandigin icin boyle bir etkisi olmasi normaldir
evet canim en az 2 hafta muddet verBi kac denemeden sonra duzelir mi ki canim
Kuzum yumuşak yumuşak dimi :)) ilk bende o hisse kapıldım . Restoreks saçı sert ve diri yapıyor bu şampuan yumuşak yapıyor. Sen restoreks e çam twrebentin katıyor muydun bunu katınca iki kat sert oluyor. Otacı yumuşacık yapıyor bi müddet daha dene yumuşaklığa alışırsın. Benim saçım da çok sert ve kuruOtacinin şampuani iyi gelmedi bana sacim yapis yapis hissediyorum
Tamam canim denicemevet canim en az 2 hafta muddet ver
Yumusak degil de sanki tam temizlenmemis gibi bir his canim ya sevemedim Insallah zamanla duzelirKuzum yumuşak yumuşak dimi :)) ilk bende o hisse kapıldım . Restoreks saçı sert ve diri yapıyor bu şampuan yumuşak yapıyor. Sen restoreks e çam twrebentin katıyor muydun bunu katınca iki kat sert oluyor. Otacı yumuşacık yapıyor bi müddet daha dene yumuşaklığa alışırsın. Benim saçım da çok sert ve kuru
Yaaa canımmmm maşallah öncelikle, bu 1 ayda tam olarak ne yaptın hemen anlattttt :))))
Neredeyse hic bisey yapmadim kuzumYaaa canımmmm maşallah öncelikle, bu 1 ayda tam olarak ne yaptın hemen anlattttt :))))
Demek ki bende bir şey yapmasam uzayacak :)Neredeyse hic bisey yapmadim kuzum
Ara donemindeydim 2 hafta simdi de cok duzenli yapamiyorum sicaklardan
Yine uzar illa ki canim ama bakim uzatmasa bile yumusaklik ve parlaklik veriyor bu yuzden bile yapilabilir bence sadeceDemek ki bende bir şey yapmasam uzayacak :)
Uzatsa yapicam da boşuna uğraşıyorum gibime geliyorYani ben istediğim boya gelince de yine yaparim heralde bakım
Oyle dusunme kuzum uzama var ve devam da edicekUzatsa yapicam da boşuna uğraşıyorum gibime geliyor
Saçlarimla dalga geçiyorum yani eski halini görseydin sende üzülürdün bu hali boyu çok komik geliyo :))Oyle dusunme kuzum uzama var ve devam da edicek