- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
bu.şampuanın bu cesidine bir turlu denk gelemedim :)Eki Görüntüle 2012960
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu
bencede basla birak artik o market sampuanlarini sacinin sağlığına zararli canimO kadar iyi diyosun yani bu sampuan :)
Tamam kuzum alicam bu hafta mutlakabencede basla birak artik o market sampuanlarini sacinin sağlığına zararli canim
Gayet güzel maşallahEki Görüntüle 2013238
Saçlarımı örüp açtım boyle bi şekil ortaya çıktı
Artık boyle kullanıcam
Zaten yazın duzlestirici hic cekilmiyo
Çok güzel maşallah
Tesekkur ederim canimÇok güzel maşallah
masallah kuzum gez bosver ben eve tikilmisim zati
Aman gzmez olaydim canim ya felaket sicakmasallah kuzum gez bosver ben eve tikilmisim zati((((
hic deme ya kavruluyoruz resmen allahtan burda nem yok ama sıcağı direk yakiyor adami sen izmittemi yasıyordun canimAman gzmez olaydim canim ya felaket sicak
Evet canim ama suan denizlideyimhic deme ya kavruluyoruz resmen allahtan burda nem yok ama sıcağı direk yakiyor adami sen izmittemi yasıyordun canim
Maşallah maşallah çok güzel1.fotograf saçımi uzatmaya karar verdigim ilk zaman ( geçen sene bu aylar )
2.fotograf ise gecen haftadan
Eki Görüntüle 2015347
Nerden nereye
Insallah kuzum hepimiz rapunzel olucazMaşallah maşallah çok güzel
Darısı başıma o zaman
1 yilmi var canim arasi.bu arada yanlis anlamada sacinimi kestirdin kisa göründü gozume acaba banami oyle geldi1.fotograf saçımi uzatmaya karar verdigim ilk zaman ( geçen sene bu aylar )
2.fotograf ise gecen haftadan
Eki Görüntüle 2015347
Nerden nereye
1 yila yakin var canim1 yilmi var canim arasi.bu arada yanlis anlamada sacinimi kestirdin kisa göründü gozume acaba banami oyle geldi