Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

valla molada olmak bana o kadar rahat geldi ki anlatamam ooohhh:KK70:

bir de üşüttüm, bakım yapmamak iyi oldu. yoksa yağlı yağlı beklemesiydi, yıkamasıydı iyice üşütürdüm :KK35:
Geçmiş olsun bu arada :KK43: 2 ay sona mola verdiğimizde asıl fark ortaya çıkacak bence :KK5:

image.jpg
Bugun yeniden restorex aldim ve sanirim sacima en iyi gelen sampuan bir daha değiştirmek yok
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu

Eki Görüntüle 2012960
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu
Restorex bitsin denerim kuzum benim de saçım kuru ve sert

sıhhatler olsun :KK54:

benim aram da iki hafta oldu. acaba bugün başlasam mı? bişeylere moralim bozuk, saç bakımı yapsam biraz moralim düzelir belki :KK49:
Morallerimizi hiçbir şey için bozmuyoruz :KK5::KK200:bence de 2 hafta yeterli başlamalısın amaa bayram bitsin ya da son günlerinde falan

X