Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Eki Görüntüle 2012960
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu
Kuzum bu sampuandan aldim normal saçlar icin olanindan
Bakalim nasıl etki edecek

sulfatsiz oldugu icin birkac deneme sans ver canim yapış yapisliktan ote basta sert gicir gicir bir etkide yapar şimdiye kadar hep sulfatli kullandigin icin boyle bir etkisi olmasi normaldir

Otacinin şampuani iyi gelmedi bana sacim yapis yapis hissediyorum :KK43:
Kuzum yumuşak yumuşak dimi :)) ilk bende o hisse kapıldım . Restoreks saçı sert ve diri yapıyor bu şampuan yumuşak yapıyor. Sen restoreks e çam twrebentin katıyor muydun bunu katınca iki kat sert oluyor. Otacı yumuşacık yapıyor bi müddet daha dene yumuşaklığa alışırsın. Benim saçım da çok sert ve kuru

Kuzum yumuşak yumuşak dimi :)) ilk bende o hisse kapıldım . Restoreks saçı sert ve diri yapıyor bu şampuan yumuşak yapıyor. Sen restoreks e çam twrebentin katıyor muydun bunu katınca iki kat sert oluyor. Otacı yumuşacık yapıyor bi müddet daha dene yumuşaklığa alışırsın. Benim saçım da çok sert ve kuru
Yumusak degil de sanki tam temizlenmemis gibi bir his canim ya sevemedim Insallah zamanla duzelir
Yumusak saci severim yoksa tabi ki :)

IMG_20170704_201559_processed.jpg

Saçımin kuru ve düz hali
Flasli çekince ne kadar da beyaz beyaz kiriklar ortaya çıkmış bu ay kestirsem mi biraz napsam
Temmuzun sonu agustosun başında kazagimin kirmizi cizgisinin ortasına kadar gelirse saclarim cok sevinicem :KK49:

X