- 14 Ağustos 2013
- 1.667
- 4.310
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Molada olmak cok zor coook
valla molada olmak bana o kadar rahat geldi ki anlatamam ooohhhKuzum dayanamıyor insan dimi:))
Tesekkur ederim canim duzlestirip koyarim bir gün ama hedefime 4 5 ay daha var sanirimCanım saçına düz fön çektirsen hemen hemen istediğin uzunluğa geldiğini görürsün bence :) şu halde bile maşallahı var
Geçmiş olsun kuzumvalla molada olmak bana o kadar rahat geldi ki anlatamam ooohhh
bir de üşüttüm, bakım yapmamak iyi oldu. yoksa yağlı yağlı beklemesiydi, yıkamasıydı iyice üşütürdüm
Ay görmeyi çok isterim inan, bayılıyorum sağlıklı uzamış saçlara :)Tesekkur ederim canim duzlestirip koyarim bir gün ama hedefime 4 5 ay daha var sanirim
Bende moladayımm:))valla molada olmak bana o kadar rahat geldi ki anlatamam ooohhh
bir de üşüttüm, bakım yapmamak iyi oldu. yoksa yağlı yağlı beklemesiydi, yıkamasıydı iyice üşütürdüm
Hep birlikte görürüz Insallah canimAy görmeyi çok isterim inan, bayılıyorum sağlıklı uzamış saçlara :)
Geçmiş olsun bu aradavalla molada olmak bana o kadar rahat geldi ki anlatamam ooohhh
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî buBugun yeniden restorex aldim ve sanirim sacima en iyi gelen sampuan bir daha değiştirmek yok
Restorex bitsin denerim kuzum benim de saçım kuru ve sertEki Görüntüle 2012960
Canım Otacıyı denesene resmini ekliyorum benim kuru ve sert bi saçım var . Eskiden bende restoreks ci idim bundan o kadar memnun kaldım ki . 12.95 fiyatı var ve kimyasal ı yok. Restoreks de sadece paraben yok onun dışında diğer kimyasallar var resmî bu
Restorex bitsin denerim kuzum benim de saçım kuru ve sert[/QU
Canım bence hiç bekleme beklediğine değmez . Benim de 1 litrelik restoreksim kalmıştı. Hala duruyor atmadım da .Restorex bitsin denerim kuzum benim de saçım kuru ve sert
O kadar iyi diyosun yani bu sampuan :)Canım bence hiç bekleme beklediğine değmez . Benim de 1 litrelik restoreksim kalmıştı. Hala duruyor atmadım da .
Bence iki hafta yeterli canim ben de iki haftadan sonra basladim bakimlarasıhhatler olsun
benim aram da iki hafta oldu. acaba bugün başlasam mı? bişeylere moralim bozuk, saç bakımı yapsam biraz moralim düzelir belki
Morallerimizi hiçbir şey için bozmuyoruzsıhhatler olsun
benim aram da iki hafta oldu. acaba bugün başlasam mı? bişeylere moralim bozuk, saç bakımı yapsam biraz moralim düzelir belki