Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

bendede dax degilde sivi oolanlarhemen bitiyor :)))) daxim accicik kalmis tatile cikmadan onceki son gunlerime saklıyorum onu :))
Aslinda sadece diplere sürün diyor kutunun üstünde ama benim saclarim cok kuru hindistan cevizi yagi bitince mecbur yer yere dax sürüyorum ama artik h.c.yagi aldigima göre bunla devam edebilirim :) hem arindirmasi cok kolay hindistan cevizi yağının

aynen canim hindistan cevizi tek seferde arınıyor daxinda bazen inadi tutuyor yika allah yika arinmiyor bende hastaneden cikip aktarlara bakicam birkac gun dahq sehir disinda olacam yaglarimda yanimda degil kucuk boy hhindistn cevizi yagi bulurum inşallah

Gecmis olsun canim. Sanirim en küçük boyu benim dediğim tabi aktarlarda daha küçügu varsa bilemem ben genelde gratisten alıyorum

Kızıla boyadiktan sonra obur gun daha da tutsun diye yine kizila boyadim bu sefer sadece dipleri tuttu kotu bi goruntu olustu ve sadece 1 saat sonra siyaha boyadim kapansin renk farki diye
Ee sonuc olarak semsert saclar
Hindistan cevizi yagi da kurtarmiyo artık

hindistan cevizi boyalı yerleri daha sert yapıyo sanki. bende öyle oldu.

Blackcatt1 internette de okuduğum yorumlarda dikkatimi çekti. "hindistan cevizi yağı saçımı kazık gibi yaptı" diyenler hep saçları boyalı kişiler ve genelde de kızıl ve siyah boyalı kişiler. benim saçımda da aynı şekilde boyalı yerleri sert yaptı. gözlemim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…