- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- Konu Sahibi Blackcatt1
bendede dax degilde sivi oolanlarhemen bitiyor :)))) daxim accicik kalmis tatile cikmadan onceki son gunlerime saklıyorum onu :))Ahahah genelde hemen bitiveriyor urunlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede dax degilde sivi oolanlarhemen bitiyor :)))) daxim accicik kalmis tatile cikmadan onceki son gunlerime saklıyorum onu :))Ahahah genelde hemen bitiveriyor urunlerim
Aslinda sadece diplere sürün diyor kutunun üstünde ama benim saclarim cok kuru hindistan cevizi yagi bitince mecbur yer yere dax sürüyorum ama artik h.c.yagi aldigima göre bunla devam edebilirim :) hem arindirmasi cok kolay hindistan cevizi yağınınbendede dax degilde sivi oolanlarhemen bitiyor :)))) daxim accicik kalmis tatile cikmadan onceki son gunlerime saklıyorum onu :))
aynen canim hindistan cevizi tek seferde arınıyor daxinda bazen inadi tutuyor yika allah yika arinmiyor bende hastaneden cikip aktarlara bakicam birkac gun dahq sehir disinda olacam yaglarimda yanimda degil kucuk boy hhindistn cevizi yagi bulurum inşallahAslinda sadece diplere sürün diyor kutunun üstünde ama benim saclarim cok kuru hindistan cevizi yagi bitince mecbur yer yere dax sürüyorum ama artik h.c.yagi aldigima göre bunla devam edebilirim :) hem arindirmasi cok kolay hindistan cevizi yağının
Gecmis olsun canim. Sanirim en küçük boyu benim dediğim tabi aktarlarda daha küçügu varsa bilemem ben genelde gratisten alıyorumaynen canim hindistan cevizi tek seferde arınıyor daxinda bazen inadi tutuyor yika allah yika arinmiyor bende hastaneden cikip aktarlara bakicam birkac gun dahq sehir disinda olacam yaglarimda yanimda degil kucuk boy hhindistn cevizi yagi bulurum inşallah
bende gratisten aldim canim 330 ml olan 30 liraydi zaten evdekide cok az kalmistiGecmis olsun canim. Sanirim en küçük boyu benim dediğim tabi aktarlarda daha küçügu varsa bilemem ben genelde gratisten alıyorum
Sanki watsonsta bu ay indirim vardı şu iyi markanınki adını hatırlayamadımne kadara aldin canim benimde cok azaldi hindistan cevizim birde kac ml
Geçen gun baktim ben 48tl idiSanki watsonsta bu ay indirim vardı şu iyi markanınki adını hatırlayamadım
goremedim watsonda canim gratisteki de %100 soguk sikimmis birazdan deneyecegimSanki watsonsta bu ay indirim vardı şu iyi markanınki adını hatırlayamadım
bence harika görünüyor rengi canım ama keske yüzünü gizleseydin yani tabiki sen bilirsinEki Görüntüle 2001675
Daha 1 ay onceye kadar "kizillarim kapansin" derken simdi gittim saclarimi kızıla boyadim kafam karışık sanirim bu ara
Sonradan geldi aklima canim ama silinmiyor sanirim yuklediklerimizbence harika görünüyor rengi canım ama keske yüzünü gizleseydin yani tabiki sen bilirsin
hindistan cevizi boyalı yerleri daha sert yapıyo sanki. bende öyle oldu.Kızıla boyadiktan sonra obur gun daha da tutsun diye yine kizila boyadim bu sefer sadece dipleri tuttu kotu bi goruntu olustu ve sadece 1 saat sonra siyaha boyadim kapansin renk farki diye
Ee sonuc olarak semsert saclar
Hindistan cevizi yagi da kurtarmiyo artık
Acaba ondan mihindistan cevizi boyalı yerleri daha sert yapıyo sanki. bende öyle oldu.