- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- Konu Sahibi Blackcatt1
Ay maşallahhh bu kadar olsa saçım yaza kadar vallahi yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kısa geliyo yine de etrafimdaki insanlarin saclari bellerinde olduğu icin olabilirAy maşallahhh bu kadar olsa saçım yaza kadar vallahi yeter
Al bendende o kadar resmen sabredemiyorummBana kısa geliyo yine de etrafimdaki insanlarin saclari bellerinde olduğu icin olabilir
Uzun saç diye diye kafayı yedim iyice...
Insallah hepimizin boyle hem gür hem uzun saclari olurfotoğraftaki saç muhteşemmiş gerçekten, hadi darısı başımıza:)
Eki Görüntüle 1985048
6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim[/QUOTE
Tesekkur ederim canim en son cizgiye kac ayda gelir sence? Belime kadar uzasin istiyorumÇok güzel uzuyo saçların canım maşallahhh
Ay insallah5-6 ayda olur bence uzaması böyle devam edersee bana öyle geliyor yanii çok isabet edemem genelde böyle konularda ama :)
Ana rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman6 günde bile baya farketmiş gerçekten
Bu arada market boyaları da diğer boyalarda saçı kurutuyor maalesef, sadece diplere sürmek lazım, tüm saça senede 3 kere yeterli
bence yıpratma iyice yağlarla bakımını yap, kırıklardan kurtul sonra yaparsın, ama iyi düşün siyahtan dönmek çok zor saç mahfolurAna rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman
Yaaa nasıl bu kadar uzadı 6 gündeee bana da hemen söyle arada mısınEki Görüntüle 1985048
6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim
Şu an aradayim canim 1 hafta oldu sanirim en cok dax hindistan cevizi yagi bu ikisi etkili oldu çünkü uzun zamandir sadece bunlari kullaniyodum bi de 1 aydir hic isi uygulamiyorum normalde her gun duzlestiren ben simdi kurutmuyorum bile o da etki etmistir eminim. Ben de sasiriyorum bu kadar uzamasına normalde saclarim gec uzar kuru oldukları icin. Acaba kafami egiyorum ondan mi uzun cikiyo saclar fotolarda diye bile düşündümYaaa nasıl bu kadar uzadı 6 gündeee bana da hemen söyle arada mısın
Canım zaten kendi rengi siyah oldugu için pişman olmam siyaha boyarsam ama yipranmamasi için boyamicambence yıpratma iyice yağlarla bakımını yap, kırıklardan kurtul sonra yaparsın, ama iyi düşün siyahtan dönmek çok zor saç mahfolur