Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Fotoğraf sahibi kadının saçlarına BA YIL DIM!

Tam istediğim boy bu sanırım
Allahım bana nasip et amin

Bakımlara 2 hafta kadar ara verdim 2 hafta sonra görüşürüz kızlar

Screenshot_2017-04-16-17-41-48-1.png

IMG_20170420_190440_processed.jpg

6 günlük fark.
6 gündür hic bir bakim yapmiyorum sadece sampuan + sac kremi
1 mayista beyaz cizgiyi tamamen gecmis olmak suanlik hedefim

5-6 ayda olur bence uzaması böyle devam edersee bana öyle geliyor yanii çok isabet edemem genelde böyle konularda ama :)

6 günde bile baya farketmiş gerçekten
Bu arada market boyaları da diğer boyalarda saçı kurutuyor maalesef, sadece diplere sürmek lazım, tüm saça senede 3 kere yeterli

6 günde bile baya farketmiş gerçekten
Bu arada market boyaları da diğer boyalarda saçı kurutuyor maalesef, sadece diplere sürmek lazım, tüm saça senede 3 kere yeterli
Ana rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman

Ana rengim siyah daha once kizila boyadim simdi kizildan rahatsiz olmaya başladım taamamen siyaha boyamak istiyodum zma zaten yeterince kirik var sacimda bi de boya ile yipratmiyim o zaman
bence yıpratma iyice yağlarla bakımını yap, kırıklardan kurtul sonra yaparsın, ama iyi düşün siyahtan dönmek çok zor saç mahfolur

Yaaa nasıl bu kadar uzadı 6 gündeee bana da hemen söyle arada mısın
Şu an aradayim canim 1 hafta oldu sanirim en cok dax hindistan cevizi yagi bu ikisi etkili oldu çünkü uzun zamandir sadece bunlari kullaniyodum bi de 1 aydir hic isi uygulamiyorum normalde her gun duzlestiren ben simdi kurutmuyorum bile o da etki etmistir eminim. Ben de sasiriyorum bu kadar uzamasına normalde saclarim gec uzar kuru oldukları icin. Acaba kafami egiyorum ondan mi uzun cikiyo saclar fotolarda diye bile düşündüm

X