Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

InShot_20170501_133958571.jpg

4 günlük fark

ne kadar ekledin cqnim çam terebentini bu arada yagmi esansmi ekledigin
Yağ ekledim canım bir büyük sampuana 2 kapak kadar koyuyorum göz karari döküyorum ben sampuanim baya civiklasiyo bu yuzden. Ama bi kötü etkisini yasamadim sadece birazcik sertlestiriyo onu da dus sonrasi yaglarla hallediyorum

Yağ ekledim canım bir büyük sampuana 2 kapak kadar koyuyorum göz karari döküyorum ben sampuanim baya civiklasiyo bu yuzden. Ama bi kötü etkisini yasamadim sadece birazcik sertlestiriyo onu da dus sonrasi yaglarla hallediyorum
ben saclarim komple yanikken eklemistim dahada kurutmustu atmistin o vakit sampuani cope :) şimdide dökülmeye iyi geliyormus diye ekleyeyim dedim nasilsa yanik falan kalmadi dustan sonrada argan yagi kullanıyorum azaltir kurutmasini diye düşünüyorum

ben saclarim komple yanikken eklemistim dahada kurutmustu atmistin o vakit sampuani cope :) şimdide dökülmeye iyi geliyormus diye ekleyeyim dedim nasilsa yanik falan kalmadi dustan sonrada argan yagi kullanıyorum azaltir kurutmasini diye düşünüyorum
Bende saç boyasini akitma gibi bir durum oluştu canım sende de oldu mu?

Bende saç boyasini akitma gibi bir durum oluştu canım sende de oldu mu?
inan hic hatırlamiyorum o zamanki paikolojim sac renginden daha cok yanikla alakaliydi kafqmin surekli odun olmasiyla :)) surekli kopan sunen saclarla alakaliydi cam terebentin değilde dax sac boyasini akitir ama sende kullanıyordun daxi buyuk ihtimalle sac rengini akıtan daxtir

cevremdeki arkadaslarimin cogu kullanıyor hatta kullu tonlarıni kullananlarda dahada turunculasma yapıyor

Bugünkü bakım: dax+ hind.c.yagi
Saclarimda baya dokulmeler var sanirim ara vericem yine bakimlara 2 hafta kadar

kızlar herkes hindistancevizi yağı demiş nerden buldunuz onu, Allah'ını seven bana da söylesin.o_O
Gratis ve watsonslarda var canim aktarlarda da var. Lifeco markasini tavsiye ederim normalde 48 tl civari ama indirimleri takip edersen daha ucuza alabilirsin anneler gunu geliyo indirim yaparlar kesin gratislerde falan

X