Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acabaşüphelenmeli miyim
Evimize misafir gelmiyor bi tek komşum var o geliyor saçları siyahLavabo altı demişsiniz hani banyo içinde duşakabinde vs deseniz anlaşılır ama lavaboda evinize gelen misafir saçı bile olabilir
Önemli değil mi yaniHmmm biraz isim var simdi sonra bir ara gelip bu yuzdelik hesabi hesaplamak lazim cok cok onemli bir konu. Sac teli ne demek ya valla cok supheli. Bana bile bir gulme geldi size cok hak verdim.
Hadi diyelim böyle bir şey var başka da destekleyici unsurlar da olması gerekmez mi ? Sadakatsiz Asya’daki gibi arabanın bagajının altına bile baktım yedek telefon var mı diyeEve getirmez merak etmeyin
Yok artıkHadi diyelim böyle bir şey var başka da destekleyici unsurlar da olması gerekmez mi ? Sadakatsiz Asya’daki gibi arabanın bagajının altına bile baktım yedek telefon var mı diye
Önemli değil mi yani
O sac telinin benim sac telim olma ihtimali kadar..yani sizden degil,komsudan degil ,adam guvenilirEve getirmez de üstüne yapışıp gelip o saçın lavaboda düşme ihtimali olabilir mi yani
Her yerden yapışır gelir bu saç teli, işyerinden arkadaşınızın bile saç teli ustunuze yapışır,Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acabaşüphelenmeli miyim
Yok yakınlarda gitmedim yaklaşık 2 ay önce falan gittimBir yerden yapuşmıştır ya .
Ne bilim.
Eşin evde yalnız kalıyor mu sen yokken?
Yani düzeniniz nasıl?
Sen bir kaç günlüğüne gidiyor musun şehir dışına vs ?
Toplu taşıma falan kullaniyor mu?Oturduğu koltuktan gelmiş olabilir,ve ya evde kreşe giden çocuğunuz varsa okuldan getirmiş olabilir.Acidim adama nedense şu andaEve getirmez de üstüne yapışıp gelip o saçın lavaboda düşme ihtimali olabilir mi yani
Hayır toplu taşıma kullanmıyoruz Kreşe giden çocuk var evet. Bu hiç aklıma gelmemiştiHemen adlı tıpa gönderin
Toplu taşıma falan kullaniyor mu?Oturduğu koltuktan gelmiş olabilir,ve ya evde kreşe giden çocuğunuz varsa okuldan getirmiş olabilir.Acidim adama nedense şu anda.
Yok ya bence öyle bir şey değil.Yok yakınlarda gitmedim yaklaşık 2 ay önce falan gittim
Oğlumun okuldaki kankisi kız sarışın kumral uzun saçlı bir kız ve sürekli sarılıp duruyorlar ve oğlum okuldan gelince hemen banyoya geçirtirim onu. Bu ihtimal kafama oturdu teşekkürlerHemen adlı tıpa gönderin
Toplu taşıma falan kullaniyor mu?Oturduğu koltuktan gelmiş olabilir,ve ya evde kreşe giden çocuğunuz varsa okuldan getirmiş olabilir.Acidim adama nedense şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?