Saç teli şüphe midir?

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.929
5.472
158
Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acaba şüphelenmeli miyim

Hmmm biraz isim var simdi sonra bir ara gelip bu yuzdelik hesabi hesaplamak lazim cok cok onemli bir konu. Sac teli ne demek ya valla cok supheli. Bana bile bir gulme geldi size cok hak verdim.

Önemli değil mi yani

Ya lavabodaki sac teli her yerden gelir. Ben markete gittim geldim posetleri bosaltirken baktim sac teli simdi o sac telini ben gormeseydim elime koluma yapissaydi lavaboya dusseydi zavalli kocamin ne sucu olacakti :) adam iste aksam eve gelecek adama lavabodaki sac teli nerden geldi mi diyecegim. :) ha esinizin falsosu varsa baska durumlar varsa onlari bilemem tabi.

Bir yerden yapuşmıştır ya .
Ne bilim.
Eşin evde yalnız kalıyor mu sen yokken?
Yani düzeniniz nasıl?
Sen bir kaç günlüğüne gidiyor musun şehir dışına vs ?

Her yerden yapışır gelir bu saç teli, işyerinden arkadaşınızın bile saç teli ustunuze yapışır,

Hemen adlı tıpa gönderin
Eve getirmez de üstüne yapışıp gelip o saçın lavaboda düşme ihtimali olabilir mi yani
Toplu taşıma falan kullaniyor mu?Oturduğu koltuktan gelmiş olabilir,ve ya evde kreşe giden çocuğunuz varsa okuldan getirmiş olabilir.Acidim adama nedense şu anda.

Hemen adlı tıpa gönderin
Toplu taşıma falan kullaniyor mu?Oturduğu koltuktan gelmiş olabilir,ve ya evde kreşe giden çocuğunuz varsa okuldan getirmiş olabilir.Acidim adama nedense şu anda.
Hayır toplu taşıma kullanmıyoruz Kreşe giden çocuk var evet. Bu hiç aklıma gelmemişti

Hemen adlı tıpa gönderin
Oğlumun okuldaki kankisi kız sarışın kumral uzun saçlı bir kız ve sürekli sarılıp duruyorlar ve oğlum okuldan gelince hemen banyoya geçirtirim onu. Bu ihtimal kafama oturdu teşekkürler tabi benim kocam yapmaz dememek takip etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…